Sretno
Kako se razvesti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
chudna
Kada sam citala "Tvrdjavu" od Selimovica sva sam se najezila u dijelu kada (mislim da je ) Ahmet Sabo nudi brak Tijani. Ne sjecam se tacno ali mislim da je bilo nesto kao: Ne mogu ti ponuditi nista osim svoje ljubavi, koju ti zelim davati do kraja zivota... Ovo u mojoj interpretaciji jako bezvezno zvuci, ali mislim da je to prosidba koja bi svakog oborila s nogu. Gdje je on ne nudi ni novac, ni lagodan zivot, vec samo sebe. Jer to je u stvari jedino sto stvarno vrijedi.
Sretno
Sretno
-
ivy2383
obozavam Tvrđavu, najljepsa ljubavna prica...ali isto tako mislim da je Tvrdjava utopija...danas je zivot drugaciji nego u vrijeme u kojem je smjestena radnja price i vjerujem da svaka zena voli i zeli odredjenu sigurnost...ljubav je divna...ali kazu da ljubav nestane kada glad uđe u zeludac...moj buduci muz ne mora imati milijune, ni tusuce ni bijesne aute...ali ne bi ni da je boem, ni da strahujem za svaku potrošenu (u mom slučaju) kunu...ljubav je divna...ali cesto to nije dovoljno...chudna wrote:Kada sam citala "Tvrdjavu" od Selimovica sva sam se najezila u dijelu kada (mislim da je ) Ahmet Sabo nudi brak Tijani. Ne sjecam se tacno ali mislim da je bilo nesto kao: Ne mogu ti ponuditi nista osim svoje ljubavi, koju ti zelim davati do kraja zivota... Ovo u mojoj interpretaciji jako bezvezno zvuci, ali mislim da je to prosidba koja bi svakog oborila s nogu. Gdje je on ne nudi ni novac, ni lagodan zivot, vec samo sebe. Jer to je u stvari jedino sto stvarno vrijedi.
Sretno
-
ivy2383
eh...odrekni se ćevapa, kupi kasicu i skupljaj...mozda ces za jedno 2/3 godine skupiti za lijepi, veeeeliki prsten (ruka mi je velika, mali mi ne stoje)Stitch__ wrote:neam ja paraivy2383 wrote: Ma ne stedi...kupi najljepsi prsten (za tebi najljepsu djevojku)...bez obzira na cijenu, naravno prihvatljivu...ako treba radit za njega radi...to je nesto vjecno, a ona ce ga nositi na ruci (nadaj se) cijeli zivot...![]()
![]()
na bacanje
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ivy2383
Stitch__ wrote:
ma ja cu slamku svezatsama si rekla da nije bitan prsten
nego namjera
Last edited by ivy2383 on 18/05/2006 12:32, edited 1 time in total.
- manijak1
Stitch ne diraj je
izgovara se stajling ofkors a piše se tj. tipka .......Ivy stipu ga
malo je .........naheren
bubite ce bjzo
jer ja tako kažem
jasno ?
Neću se više uplitati

U vezi teme ......staviti lisice
i adio

Neću se više uplitati
U vezi teme ......staviti lisice
-
mr__bosnjak
Eh vako da ti cika Bosnjak nesto kaze
. Kao prvo imajte dobar seks
i to vise puta
naravno u jednu noc
onda kada zaspe
(samo nemoj ti zahrkat
) stavi joj jedan los najeftiniji prsten s carsije kupljen kod Kineza
na prst pa trk kupi Bajrica i ujtru navi "dobro jutro moja voljena, nevoli te niko kao ja" i pjevaj uz to al´ ako ti glas nevalja nemoj da nadglasic CD
a onda nakon dugackog "aaaaa" u pjesmi reci "hoces li se vjencat zame" a onaj losi prsten ce potvrdit da ako kaze ja, insh-Allah, hoce tebe bez obzira sto je prsten smece a na drugi nacin ne mozes bit siguran jel´ tebe il´prsten
, a onda ako insh-Allah kaze ja(ili da) izvadi iz dzepa najskuplji prsten s carsije
i daj joj.
Napomena: Nek se razbudi a ne da nakon svega kaze "haa"
Nadam se da nisam zakasnio a ti vec sve zavrsio
Napomena: Nek se razbudi a ne da nakon svega kaze "haa"
Nadam se da nisam zakasnio a ti vec sve zavrsio
-
mr__bosnjak
Pa kako ti se svidja prijedlog? Inace je mozes zarucit(ta mi rijec nesto smijesna
) na piramidi
Ozbiljno kazem i ovaj i prvi...