Hajde priznaj, da ujutro kada se probudis, prvo vidis crvenu boju pred ocima, onda opsujes istu a kada odes da se umijes i vidis se u ogledalu, samome sebi opalis samar.NightSkyWalker wrote:Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
Kako SDP sad stoji - anketica
-
Max Bunker
#76 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#77 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
kod mene odlično 
- Vragolan
#78 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
ko i tvoji sti su se vratili objesena nosapanorama wrote:Sve dok se ne vrati Vodja iz Njemačke.Been wrote:Anketica je pokazala činjenično stanje. SDP je, čak u periodu dok nije formirao vlast, zadržao povjerenje ljudi koji su ga birali u oktobru. Zašto ? Zato što imaju program i principe od kojih ne odstupaju !
- Corto Maltese
#79 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
A gdje je opcija: "Glasao sam za SDP i opet ću glasati za SDA"
- vee-jay
#80 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
ne momcino, ti ovdje nisi Bakir, Bakir je onaj cije ime je crvene boje...srklet wrote:Ovdje sam ja Bakir i ja postavljam pitanja, ako ti se ne svidja promjeni forum!nellington wrote:Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...
i btw. jos jedna tema napravljena da se pljuje po SDPu
- erni3
#81 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Svoja 4 glasa dao SDP-u i opet bih... Ove satro nacionalisticke stranke mi idu na zivaC...
- NightSkyWalker
#82 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
A SDP ce tebi za tvoja 4 glasa vratiti sakom i kapom u smislu boljeg zivota i perspektive. U to ne sumnjaj!erni3 wrote:Svoja 4 glasa dao SDP-u i opet bih..
- muha_sa
#83 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
NightSkyWalker wrote:A SDP ce tebi za tvoja 4 glasa vratiti sakom i kapom u smislu boljeg zivota i perspektive. U to ne sumnjaj!erni3 wrote:Svoja 4 glasa dao SDP-u i opet bih..
![]()
što sam pretpostavljo da ceš se ti javit
-zar su ti toliko trn u oku
- NightSkyWalker
#84 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Kao i ostali sto su do sada obecavali a nista nisu dali. SDA, SDP, SBiH..., sve iste mafijoze.muha_sa wrote:NightSkyWalker wrote:A SDP ce tebi za tvoja 4 glasa vratiti sakom i kapom u smislu boljeg zivota i perspektive. U to ne sumnjaj!erni3 wrote:Svoja 4 glasa dao SDP-u i opet bih..
![]()
![]()
što sam pretpostavljo da ceš se ti javit![]()
-zar su ti toliko trn u oku![]()
- dale cooper
#85 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Ovo je ipak napredak, Zagor sad spominje i SDA i SBiH kao mafijoze, to se
do sada rijetko moglo čuti iz njegovih usta.
do sada rijetko moglo čuti iz njegovih usta.
Last edited by dale cooper on 27/01/2011 09:53, edited 1 time in total.
- muha_sa
#86 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
ima li neka druga-bolja- opcijaNightSkyWalker wrote:
Kao i ostali sto su do sada obecavali a nista nisu dali. SDA, SDP, SBiH..., sve iste mafijoze.
- Vragolan
#87 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
e moj muha ti nasao diskutovati sa bubuljicavim pubertetlijom koji bi da razglaba o politici, a biblioteka mu se svodi na avazova izdanjamuha_sa wrote:ima li neka druga-bolja- opcijaNightSkyWalker wrote:
Kao i ostali sto su do sada obecavali a nista nisu dali. SDA, SDP, SBiH..., sve iste mafijoze.
a ne sjeca ni vucka ni onog markovicevog rahatluka
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#88 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Ima Bakir, svjetlost u mraku BiHmuha_sa wrote:ima li neka druga-bolja- opcijaNightSkyWalker wrote:
-
tišina
#89 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Premalo je vremena prošlo da bi se mogla davati ocjena o radu ili neradu sdp-a, treba pričekati bar dvije godine, onda bi ova priča mogla biti relevantna.
- Vragolan
#90 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
dzaba ti to patriJotama crtastišina wrote:Premalo je vremena prošlo da bi se mogla davati ocjena o radu ili neradu sdp-a, treba pričekati bar dvije godine, onda bi ova priča mogla biti relevantna.
SDP je trebao odma, jos u oktobru, BiH dovesto do EU clanstva, i punopravnog NATO clanstva
vidis da su podbacili, ja vise necu glasati za njih, sad ce reJs osnovati svoju stranku pa cu za njega glasati
on ce se boriti za leagalizaciju pedofilije i on se BA ne prilagodjava, kome BA on da se prilagodjava
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#91 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
zadivljen sam NSW mržnjom prema SDP-u na svim temama.....ja kao realista mogu samo reći dajte ljudima šansu...nisu ni počeli vladati.NightSkyWalker wrote:A SDP ce tebi za tvoja 4 glasa vratiti sakom i kapom u smislu boljeg zivota i perspektive. U to ne sumnjaj!erni3 wrote:Svoja 4 glasa dao SDP-u i opet bih..
![]()
Ako budu isti kao prethodnici , evo ja se javljam prvi da ih pljujem za godinu-dvije....pa čovječe ohladi malo i razmisli bar šta pišeš i da li imaš ikakve argumente.
a slobodno ovaj post uokviri i podsjetime na ovo što sam rekao da ih prvi pljujem ako nam bude isto...ako bude tako prvi potpisujem sve što napišeš i rado ću napisati da je onaj NSW bio u pravu, a ja sam bio budala.
vratimo se civiliziranoj diskusiji a ne odstrijelu neistomišljenika
hvala na pažnji
good night and good luck
- erni3
#92 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Hahaha... Tko je rekao da ja nesto trazim od njih?NightSkyWalker wrote:A SDP ce tebi za tvoja 4 glasa vratiti sakom i kapom u smislu boljeg zivota i perspektive. U to ne sumnjaj!erni3 wrote:Svoja 4 glasa dao SDP-u i opet bih..
![]()
Siguran sam da ce prestati siriti nacionalizam, zato za njih glasam. Sve sto dodatno urade mogu smatrati bonusom i gotovo, a siguran sam da mogu jos mnogo toga uraditi samo kada pogledam politiku stanke i ljude u stranci.
Amin! :=)
- buzzer
#93 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Corto Maltese wrote:A gdje je opcija: "Glasao sam za SDP i opet ću glasati za SDA"
-
laks
#94 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
I to baš sa SDA. FUJzateznistub wrote:Glasao za SDP i nikada vise ni za koju stranku!
Razlog:
Glasao za njih jer mrzim Nacionalne stranke a oni sa njima prave koaliciju i vlast, FUJ.
-
Area_51
#95 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Neka svako glasa kako zeli, to je njeno ili njegovo pravo. Moje je misljenje da svaki glas za nacionalne stranke, u koje ukljucujem SDA, SBB i SBiH, glas je za podjelu Bosne i Hercegovine. To je dosadasnja praksa tih stranaka, prikrivenih ciljeva pokazala.
Vaznije je, ovdje, konstatirati da su najveci problem, a k tome i najveci filozofi, oni koji NE GLASAJU, nudeci svakojaka rjesenja za svaku oblast, samo sto ostanu kuci kad treba preuzeti odgovornost. Ima ih jako mnogo.
Vaznije je, ovdje, konstatirati da su najveci problem, a k tome i najveci filozofi, oni koji NE GLASAJU, nudeci svakojaka rjesenja za svaku oblast, samo sto ostanu kuci kad treba preuzeti odgovornost. Ima ih jako mnogo.
- dimitrix
#96 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
eee jesu je oni podijelili evo vidim.A SBB je bas dugo na vlasti ono nema.Kako se meni cini sada je zemlja najblize podijeli jer se ciki Zlaji ne daje premijerska pozicija.A platforma sto su potpisali je cista molba HDZ i HDZ1990 da udju u koaliciju sa njima.Area_51 wrote:Neka svako glasa kako zeli, to je njeno ili njegovo pravo. Moje je misljenje da svaki glas za nacionalne stranke, u koje ukljucujem SDA, SBB i SBiH, glas je za podjelu Bosne i Hercegovine. To je dosadasnja praksa tih stranaka, prikrivenih ciljeva pokazala.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#97 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Corto Maltese wrote:A gdje je opcija: "Glasao sam za SDP i opet ću glasati za SDA"
-
klixober
#98 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Gdje je opcija "nekad sam glasao za SDP, onda za NS koja je propala i sad se izjedam po cijeli dan na forumu jer je moja bivša stranka uspješnija nego ikad bez mene" ? 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#99 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
A onda je najpotrebnija opcija:
"..glasat cu do kraja zivota za jednog jedinog nezamjenjivog idola nacije i socijademokratije,lepog Zlaju,koji i kada nas iznevjeri to ne uradi radi svojih nedostataka i lose politike ,ega kojem i sam robuje(da ne kazem nesto grublje) nego radi toga sto nas sviju voli. Zivio nam jedini i nezamjenjivi predsjednice,nadam se dozivotni,socijademokrato najveci,naravno,u regionu cijelome. Zivio nam veliki vodjo...."
Hebi ga,malo je veca definicija,ali mora biti toliko iscrpna da docara velicinu i mentalnu kapacitet oca svih socijademokrata regije,ma kakve regije,Evrope. Vjecnog' i jeding'...

"..glasat cu do kraja zivota za jednog jedinog nezamjenjivog idola nacije i socijademokratije,lepog Zlaju,koji i kada nas iznevjeri to ne uradi radi svojih nedostataka i lose politike ,ega kojem i sam robuje(da ne kazem nesto grublje) nego radi toga sto nas sviju voli. Zivio nam jedini i nezamjenjivi predsjednice,nadam se dozivotni,socijademokrato najveci,naravno,u regionu cijelome. Zivio nam veliki vodjo...."
Hebi ga,malo je veca definicija,ali mora biti toliko iscrpna da docara velicinu i mentalnu kapacitet oca svih socijademokrata regije,ma kakve regije,Evrope. Vjecnog' i jeding'...
- srklet
#100 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Sta je tebi, ja sam Bakir a taj o kome govoris je Dzemal Sabic i ti se grdno varas ako mislis da izmedju nas dvojice ima razlike.vee-jay wrote:ne momcino, ti ovdje nisi Bakir, Bakir je onaj cije ime je crvene boje...srklet wrote:Ovdje sam ja Bakir i ja postavljam pitanja, ako ti se ne svidja promjeni forum!nellington wrote:Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...
Sta je anketa pokazala? Da je SDP zadrzao povjerenje!Been wrote:Anketica je pokazala činjenično stanje. SDP je, čak u periodu dok nije formirao vlast, zadržao povjerenje ljudi koji su ga birali u oktobru. Zašto ? Zato što imaju program i principe od kojih ne odstupaju !
Ja bih rekao da onih desetak procenata govore bas suprotno. Mozes misliti kakva je to bruka za neki tim kad dobije zuti karton prije nego je utakmica i pocela!