Znam, zato sam rekao ovaka, to jest kao ovadrekalica28 wrote:Ono je sve ista đevojka, na sve tri slike.madner wrote:Ima li neka ovaka, sa 24 kg manje?
minus 24kg
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Znam, zato sam rekao ovaka, to jest kao ovadrekalica28 wrote:Ono je sve ista đevojka, na sve tri slike.madner wrote:Ima li neka ovaka, sa 24 kg manje?
Svjestan si da se taj minus odražava i na ključnim mjestima.madner wrote:Znam, zato sam rekao ovaka, to jest kao ovadrekalica28 wrote:Ono je sve ista đevojka, na sve tri slike.madner wrote:Ima li neka ovaka, sa 24 kg manje?![]()
minus 24kg

madner wrote:Ima ona i viska za kljucna mjesta
*mima* wrote:bas je tesko prepoznat jebozovnu trebu vako obucenu
nije istina, bitne su proporcije...drekalica28 wrote:madner wrote:Ima ona i viska za kljucna mjesta![]()
![]()
![]()
![]()
Haj da i to čujem...da ima viška.
Obično vam na tim ključnim mjestima nikad nije dosta.
Nisam to rekao, rekao sam da ima dovoljno viska da kljucna mjesta nece trpitdrekalica28 wrote:madner wrote:Ima ona i viska za kljucna mjesta![]()
![]()
![]()
![]()
figura pješčani sat moždaChmoljo wrote:nije istina, bitne su proporcije...drekalica28 wrote:madner wrote:Ima ona i viska za kljucna mjesta![]()
![]()
![]()
![]()
podrazumjeva se Čmoljo...niko ne voli trokrilne ormare.Chmoljo wrote:pa ja... ali bez pretjerivanja...

Ne svim. Ja kada vidim ovakvu ,i slicnu,jeftinu i sund prezentaciju seksipila tjera me na povracanje.ladyblue18 wrote:Muskarcima jest.hedonism wrote:@Chmoljo:jeftin izgled nije jebozovan.
Zahvaljujem.-LIBERO- wrote:Ne svim. Ja kada vidim ovakvu ,i slicnu,jeftinu i sund prezentaciju seksipila tjera me na povracanje.ladyblue18 wrote:Muskarcima jest.hedonism wrote:@Chmoljo:jeftin izgled nije jebozovan.
bez_ideje wrote: Jason Momoa

Ma dobro, nisam mislila bas svima.-LIBERO- wrote:
Ne svim. Ja kada vidim ovakvu ,i slicnu,jeftinu i sund prezentaciju seksipila tjera me na povracanje.

Jos boljeladyblue18 wrote:Ma dobro, nisam mislila bas svima.-LIBERO- wrote:
Ne svim. Ja kada vidim ovakvu ,i slicnu,jeftinu i sund prezentaciju seksipila tjera me na povracanje.![]()
Bezidejna vala ni meni se ne svidja taj.![]()
Altheda wrote:Interesantno je kako većina djevojaka jebozovnim i privlačnim smatra one djevojke u kojima se pronalaze, na koje, na neki način, liče.
Pogađajte zbog čega je meni Katy seksi.![]()
![]()
gori koliko je sexy