Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KYLIE wrote:citam nedavno da ako sumnjate da vas partner vara treba obratiti paznju na milion nekakvih stvari, sitnica ma pratiti sve promjene u ponasanju, izgledu 24/7 dubinska psihoanaliza, imal sta jednostavnije, prakticnije, a da je indikativno?
najlakse ti je otici na saxov forum
vidis da sad sve redom priznaju
Ako skriva svoj mobilni k'o zmija noge, ili se preznoji ako ga uzmeš, ili ako "inspekcija" pokaže da mu je inbox uvijek prazan... Razbij ga odmah. Mislim telefon
Sve i ako je tvoja sumnja neopravdana, daćeš mu pravu poruku tipa " Šta bi bilo, kad bi bilo"!
tamo_neka wrote:Ako skriva svoj mobilni k'o zmija noge, ili se preznoji ako ga uzmeš, ili ako "inspekcija" pokaže da mu je inbox uvijek prazan... Razbij ga odmah. Mislim telefon
Sve i ako je tvoja sumnja neopravdana, daćeš mu pravu poruku tipa " Šta bi bilo, kad bi bilo"!
NE TELEFON CASEEEEEEEEEEEEEE TELEFON SKUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPP
ooooooooooooooojjjjjjjj
Imam ultimate solution: ponudi mu igru utroje sa tvojom (zgodnom) jaranicom. Tako vise nece morati da te vara, to ce raditi pred tvojim ocima.
A i tebi ce se ispuniti zelja da spavas sa nekim drugim (sa tom jaranicom).
KYLIE wrote:eh hajd dokazi, sto kaze jedan ''ja nikad ne priznajem taman me razapeli'', tako da je to jedan poduhvat u koji se ne vrijedi zadavati
Ma sta ste se svi uzvrtili te okolisite ko macka oko vruce hrane....dajte da vidimo ...posve konkretno.
Potreban materijal:
Lavor i cirka 2-3 litra vode.
Postupak:
Prinudnim mjerama navesti osumnjicenog da cucne i da pritom potopi svoje testise u lavor sa vodom. Nakon toga studirati reakciju ...vizuelno. Ako plutaju na popovrsini ...to je to.
seln wrote:Imam ultimate solution: ponudi mu igru utroje sa tvojom (zgodnom) jaranicom. Tako vise nece morati da te vara, to ce raditi pred tvojim ocima.
A i tebi ce se ispuniti zelja da spavas sa nekim drugim (sa tom jaranicom).
e pa vidis zene ne spadaju nikako u domen mojih sexualnih fantazija
Stari wrote:
Potreban materijal:
Postupak:
Prinudnim mjerama navesti osumnjicenog da cucne i da pritom potopi svoje testise u lavor sa vodom. Nakon toga studirati reakciju ...vizuelno. Ako plutaju na popovrsini ...to je to.
KYLIE wrote:eh hajd dokazi, sto kaze jedan ''ja nikad ne priznajem taman me razapeli'', tako da je to jedan poduhvat u koji se ne vrijedi zadavati
Ma sta ste se svi uzvrtili te okolisite ko macka oko vruce hrane....dajte da vidimo ...posve konkretno.
Potreban materijal:
Postupak:
A ako ne ...YBM-liga ....stativa
e sad ne kontam jel na povrsini ili po znaci malo uronjeni? hmm...
Spliff.Master wrote:I naravski, mojne zaboraviti da mu pomirises prste
ja sam mu namirisala usta...
HA! To Pesak!
Ono, frajer se laganice spusta ka donjem dijelu tijela, pristicse stopericu, i izgovara 'idem dublje...ja ima certifikat za ovo. zove se: Certified Muff Diver' Be back in the next 25-35 minutes!
ne znam da li se neko jos seca kad sam pisala da mi se ubio prijatelj...e, pa nije...
sve je to izmislio izgleda onaj koji mi je to i rekao, sto nije ni cudo, s obzirom da je blesav...
mislim, covek se uopste nije ubio, a ja ga bila ozalila..
svasta.
ah, ti uzasni alkosi.
Nisam vidovit, al ti stav govori sve. Ni sama ne znaš, a čitaš te gluposti po internetu kako prepoznati prevaru i onda se opterećuješ s tim.
Jel ti ikad prije bio sumnjiv Šta ti je konkretno sumnjivo?
Najlakše je reći ja mislim da bi on mene mogao varati pa odo i ja njega. Onda ga napusti jer s tim stavom govoriš koliko ti je stalo do te veze.
eh ovako....
Stavi carsaf u hladnu vodu...zatim u zamrzivac da odstoji citav dan....
tj nek smrzne zatim mu daj taj carsaf omotaj ga snjim...skini ga nek ostane u boxericama i stavi ga na prozor zatim napravi propuh..
u nekom slucaju ako se ssslllucajno prehladi il dobije upalu pluca....onda te 100% vara...