kako prenijeti gudru preko grane...?
- Alfons Kauders
Ma svi mi se gadite, i narkomani i lazni dusebriznici...
- manijak1
Pa dobro
gadi li se nekome droga ili .............
?
- Alfons Kauders
Ma gade mi se nasi nafurani narkomani, nisu skontali kitu od zivota i misle da su face sto gutaju ona govna od 3 marke. Jadno i smijesno 99% njih nema pojma ni o muzici ni o nekim alternativnim furkama, bobaju se i motaju jer je to trenutna furka, a sve nazor. Kad se neko naboba i fura po gradu ko debil bez marke u dzepu il kad neko po citav dan pusi travu i igra PS, pa kontaju da su face, to mi se gadi. A tek nosit to preko granice, pa se zavalit, to je pravi potez !manijak1 wrote:Pa dobrogadi li se nekome droga ili .............
![]()
?
-
leeloo
Ne mogu da vjerujem da je ova tema otvorena ovdje... a još manje da je moderator nije obrisao... fuj!
Šta slijedeće... kako se roknuti u venu, kako povući speed da ti ne pukne kapilar.
Ovo je tema koja potiče na vršenje kriminalne radnje.... Bravo Sarajevo-x
Šta slijedeće... kako se roknuti u venu, kako povući speed da ti ne pukne kapilar.
Ovo je tema koja potiče na vršenje kriminalne radnje.... Bravo Sarajevo-x
-
tristan
#30 Re: kako prenijeti gudru preko grane...?
em sto mozes zavrsit u zatvoru, em sto ces ako te uhvate dobit dozivotnu zabranu ulaska u EU, zar je JEDAN JEBENI TRIP toga vrijedanlsiin wrote:idem uskoro na ekskurziju (u jednu od zemalja EU) pa me interesuje koji je najsigurniji nacin da prenesem staf...radi se samo o par bonceka i malo hexa.
svi mi govore da to nije nikakav crnjak no ipak se nesto sekiram..
svi savjeti su dobrodosli!
pomagajte!
unaprijed zahvalan
-
sicx
http://groups.google.com/groups?hl=hr&l ... .alt.drugs
ev mozda ti ovo pomogne ima jako puno korisnih savjeta:)
ev mozda ti ovo pomogne ima jako puno korisnih savjeta:)
-
seas of cheese
jao fuj, kako te nije sramota, tebi je maltretiranje nevinih ljudi jos i zabavno...zoka wrote:He he he policija ne salje mail, utefteri te, otvori dosije i kad dodjes na granu najebo si ko zuti ako imas pastu za zube pogresno zatvorenuStella-xxx wrote: hoces da mi na mail sutra dodje poruka da dodjem u policijsku stanicu,samoo zato sto ste vi(narkomani)posavjetovali jedno drugo kako da preneses ''malo hexa''preko granice i to u eu
ti si jedan od onih maloumnih sto rade sve sto im nadredjeni kazu, jer je zakonski. potencijalni cuvar u koncentracionim logorima.