kako otkriti tko se krije iza ultre?
-
ri0
#26 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Ako imas prijatelja u telecomu moze se to srediti.... 
-
kijameta
#27 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Dile wrote:a hajd mi samo recite sta vas boli neka stvar sto neko drzi mob. upaljen citavu noc
- Control panel
#28 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
striker wrote:Meni mob. služi i kao budilnik, ali hvala Bogu niko me ne uznemirava.Sarayman wrote:Uvijek sam se pitao kakvi su to ljudi koji sebi zlo cine time sto ostave ukljucen mobitel dok spavaju.![]()
mobitel te moze probuditi i kada je iskljucen. probaj. moj bar moze.
a ja ga oko 21-22:00 svakako gasim. nema nista hitno sto ne moze sacekati ujutro. a familija i dobri prijatelji imaju kucni pa ako ima sta pravo ''hitno'' neka zovu.
- Edin H.
#29 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Sto mi ga suknuse dile i alfons
Kazu ostavi mobitel upaljen preko noci, ja poslusam, kad jutros zvoni na sabahu
- Šizika
#30 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
uh i ja sam imala sličnih problema. jednom dok sam čitala knjigu Tajna doline piramida od Emira Imamovića, među mnoštvom smiješnih likova bila je i ta luda djevojka. u knjizi je bio kao njen broj telefina i ja sam ludača okrenula taj broj samo da vidim ko će mi se javiti. od tada pa narednih par mjeseci neko me trzao po 50 puta dnevno, al ništa ne govori samo šuti i ponekad pošalje koji sms iz kojih sam mogla zaključiti da je žensko i da misli da sam ja neki muškarac. najprije sam ja nju zvala da joj dokažem da nisam muško al se nije javljala, onda sam pustila da zvoni mob zbog čega mi je ton bio non stop isključen. toliko me morila da sam poslala mail emiru imamoviću i pitala ga čiji je ono broj, te mu objasnila šta se dešava, a on mi je rekao da je to njegov stari broj i da ne zna ko ga sad koristi, a taj lik lude djevojke je stvaran. tako da sam uzela svoj stari broj, uplatila bon i trzala je dnevno po 30 puta par dana s ciljem da ona zaboravi moj pravi broj i počne me trzati na stari što mi nije smetalo jer ga nisam ni koristila. i to je upalilo. preselila se na drugi broj, a kasnije je potpuno odustala.
- Šizika
#31 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
felichi wrote:ima nacin. u posti uprate brojeve telefona koji su primili poziv ili poruku
sa broja tvog 'pozivaca'. onda vidis koga jos zove, pa preko tih ljudi dodjes
do njega.
ovo ti je jedini način jer od mupa nećeš nikad dobiti nalog. nađeš nekog ko radi u bh telecomu da ti to odradi u tajnosti i naravno šutiš o tome jer se zbog toga leti s posla
- amrica
#32 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Edin H. wrote:Sto mi ga suknuse dile i alfons![]()
Nije kriv mob sto zvoni
Nego, ko te nasekira tako rano?
- Edin H.
#33 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Zove jaran, pocele Svabe prodavati ulaznice za nasu utakmicu u Njemackoj - 35euraamrica wrote:Edin H. wrote:Sto mi ga suknuse dile i alfons![]()
Nije kriv mob sto zvoni![]()
Nego, ko te nasekira tako rano?
Kaze da idemo da podrzimo Muniba i Ilju i ovog njihovog novog selektora
Najgore je ako iskljucih telefon mozes propustiti zivotno vazne informacije
-
samo malo
#34 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Sta ja znam, nebi imao nista protiv da me Nikolina Veljovic uznemirava u 5 ujutro 
- bingov buraz
#35 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Ja isto gasim navece mobilni i pokrijem ovim da se ne utruni

- Edin H.
#36 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
bingov buraz wrote:Ja isto gasim navece mobilni i pokrijem ovim da se ne utruni![]()
Jesi li sam isheklao?
- 1mala
#37 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
bingov buraz wrote:Ja isto gasim navece mobilni i pokrijem ovim da se ne utruni![]()
- Bosanac sa dna kace
#38 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
ja dobre mustrebingov buraz wrote:Ja isto gasim navece mobilni i pokrijem ovim da se ne utruni![]()
-
Minchica
#39 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
sad će i bosanac sa dna kace da hekla 
-
SoulSeeker
#40 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Prvi, teži dioch0ban wrote:pozdrav ljudi
treba mi savjetimal kak'a fora da se sazna tko se krije iza ultra broja bez da moram ganjati mup i bhtelecom? u telecomu traze nekakav period "monitoringa" za uznemiravanje, u policiji isto tako.... vec nekoliko noci neki jadni stvor mi provocira suprugu u 5 ujutro, i to tako bolesne provokacije da to nije normalno....kad ga je/ju 10 ljudi zvalo i pocelo stezat obruc i kad sam policiju spomenuo poceo se izvinjavati kao profulo broj lafo... bojim se da je ta ista osoba to isto radila prije nekih godinu dana, pa ocajnicki trazim nacin da saznam ime...
unaprijed hvala!
Posluži se psihologijom...
Trebaju ti dva do tri prijatelja, ultra kartica (osobi čije ime želiš saznati ovaj broj mora biti nepoznat) koju ćeš poslije baciti, i bilo šta sa čega možeš puštati muzičke datoteke. Bilo bi dobro da uz ultra karticu kupiš i mobitel za "jednokratnu upotrebu" koji možeš kupiti na pijaci za 10 KM, jer se po ID mobitela može doznati koji si sve karice koristio na njemu, a to ti nije potrebno. Dakle, jefini mobitel koji ćeš poslije baciti je sasvim dobro riješenje...
Pusti tihu muziku i umisli si da si voditelj u radio studiju. Zatim nazovi taj broj mobitela sa broja koji je nepoznat osobi koju zoveš (izbjegavaj fiksni telefon), a zatim toj osobi reci:
- Dobar dan, molim Vas da malo sačekate.
Sada malo udalji mikrofon mobitela od usta, a potom se obrati prijatelju i reci mu:
- Slušateljka nije tražila tu pjesmu, nego onu koju sam ti rekao...
Prijatelj sada treba najaviti tu pjesmu baš kao pravi spiker i posvetiti je izmišljenoj osobi, a sve to mora čuti osoba čije ime želiš saznati. Sada se ponovno obratiš osobi kojoj si rekao da malo pričeka i kažeš joj:
- Izvinjavam se što ste čekali, na liniji je jedan od voditelja radio "Pirata" (izmisli ime radia koje želiš, nemoj koristiti imena radio kuća koja već postoje) Ismet Mahmutčehajić (ime i prezime je također izmišljeno). Želimo Vam čestitati jer ste na našoj nagradnoj igri kompjuterski slučajno odabranih brojeva mobilnih telefona osvojili glavnu nagradu (malo mašte... ako je osoba žena, neka to bude kozmetički paket u vrijednosti od 400 KM, za muškarce recimo laptop). Molimo Vas da nam kažete Vaše ime i prezime i adresu stanovanja na koju možemo poslati nagradu.
U isto vrijeme bi bilo dobro da tvoj prijatelj koji glumi spikera baš tada kaže...
- Dragi slušatelji, prije par trenutaka smo izvukli i glavnog dobitnika čiji je broj mobitela xxx xxx xxx"
... gdje je ovo xxx zapravo broj mobitela osobe kojoj želiš saznati ime.
2% ljudi će skontati da ih zajebavaš, 10 % ti neće reći ime i prezime nego će pitati kako može lično preuzeti nagradu i gdje se nalazi studio, a svi ostali će nabaciti smješak i reći sve što poželiš.
Drugi, lakši dio
Adobe Auditionom ili sličnim programom kreiraj "silent" muzičku datoteku u trajanju od pet sekundi. Tu datoteku dodjeli kao zvono poziva mobitelu sa kojeg ti napasnik uznemirava suprugu. LG coockie telefoni imaju čak i opciju blokiranja brojeva, što u principu znači da će napadač nakon svakog poziva dobiti poruku da je "birani pretplatnik trenutno nedostupan" ako tako podesiš LG.
- bingov buraz
#41 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Jasta kod nas u Krajini ne mo's se ozenit dok ne isheklas sta,ko neki test muskostiEdin H. wrote: Jesi li sam isheklao?
Evo za pocetnika cojka,fokusiraj se na ovo na desnoj straniBosanac sa dna kace wrote: ja dobre mustre![]()
, kolko cvorica ide i kolko puta se nabace kukice?

-
MAN-lion's coach
#42 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
.....
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:42, edited 1 time in total.
- Šizika
#43 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Drugi, lakši dio
Adobe Auditionom ili sličnim programom kreiraj "silent" muzičku datoteku u trajanju od pet sekundi. Tu datoteku dodjeli kao zvono poziva mobitelu sa kojeg ti napasnik uznemirava suprugu. LG coockie telefoni imaju čak i opciju blokiranja brojeva, što u principu znači da će napadač nakon svakog poziva dobiti poruku da je "birani pretplatnik trenutno nedostupan" ako tako podesiš LG.
svaki mobitel ima opciju da snima pa može snimiti "tišinu" i to dodijeliti broju koji ih zeza
-
SoulSeeker
#44 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Moguće je da je u pitanju neki dosadnjaković, bubuljičavi adolescent koji je pukao na nju pa joj dosađuje, a možda je i neki matori psihopat koji nema pametnija posla. Čisto sumnjam da ljubavnici to rade ovako "javno".MAN-lion's coach wrote:Ma supruga ima ljubavnika koji ima sihire i poludio za njom...ona mu je nabacala jer ustvari njega voli a ne tebe... Ti ustvari hoćeš da uvrebaš ljubavnika i da ga kazniš....
Nedavno sam testirao LG Coockie i mada mi se ne sviđaju radi kvalitete snimka, impresioniran sam opcijom blokiranja dosadnih pozivatelja. LG se može kupiti i na rate u poštama, i sve u svemu radi se o jednom sasvim pristojnom mobilnom aparatu sa kojim je mir koliko toliko zagarantovan.Naatasha wrote:svaki mobitel ima opciju da snima pa može snimiti "tišinu" i to dodijeliti broju koji ih zeza
- Bosanac sa dna kace
#45 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
shoo' sha fali, jedan dug put mi stoji pa da imam sta radit u busuMinchica wrote:sad će i bosanac sa dna kace da hekla
shalim se ba, neam vremena za to kukicanje...a i ova linda mustra pravo zeznuta ne bi ja se smio upustit u to, ruke bi izbo
- Cholina_Lokica
#46 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
hajd ba, sta fali maloEdin H. wrote:Sto mi ga suknuse dile i alfons![]()
-
generation
#47 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
e da smo pametni, kao sto nismo, ne bismo imali ultru i ne bismo, kao SoulSeeker pravili scenarija za film kada nas interesuje broj pozivatelja našeg telefonskog broja. Da se ne naljuti SoulSeeker, jedini je ponudio rjesenje problema, ma kako morbidno bilo.
Sve je ovo igra "stoke i tora" kontrolišu nas kao miševe, a mi nemočni. Ostavite mobilni pored televizora i cijelu noć nečete zaspati od brujanja, pa kako onda da se ne zna broj korisnika ultre, zna mu se i adresa i gdje trenutno boravi, samo neznamo mi - miševi.
nije ni bitno da mi znamo jer sto ce nam to. Covjek postavi ozbiljno pitanje, a dobije 40 odgovora kritike. Ni kriv ni duzan, ispade debil sto "ne iskljucuje mobitel preko noci", pa ne mogu da vjerujem....zar je normalno biti toliki debil i iskljucivati mobitel preko noci? Kako je to "pokorno" ušljivoj situaciji.
Reči ću vam zašto imamo ultru; to je samo jedan od sistema kontrole uma. Daj budalama brojeve da ih mogu anonimno koristiti i oni ce se osjecati presretni zbog toga jer mogu zaj.... jedni druge, a mi cemo ih kontrolisati i slušati u svoj njihovoj "slobodi" govora.
Sto se tice konkretnog problema koji je prvi postavljen u ovoj temi, evo ti jednog od rješenja:
pronađi neke donatorske telefone, gdje se donira 5 ili 10 ili ima i više KM telefonskim pozivom i ona kada te idiot pozove, je.. mu mater i odmah prekini te preusmjeri pozive na neki od donatorskih telefona. Idiot ce ponovo nazvati da se nagovori, ali ce ustvari donirati novac za neki projekat. Podlo, ali dok ti
on donira cijelu noc. 
Sve je ovo igra "stoke i tora" kontrolišu nas kao miševe, a mi nemočni. Ostavite mobilni pored televizora i cijelu noć nečete zaspati od brujanja, pa kako onda da se ne zna broj korisnika ultre, zna mu se i adresa i gdje trenutno boravi, samo neznamo mi - miševi.
nije ni bitno da mi znamo jer sto ce nam to. Covjek postavi ozbiljno pitanje, a dobije 40 odgovora kritike. Ni kriv ni duzan, ispade debil sto "ne iskljucuje mobitel preko noci", pa ne mogu da vjerujem....zar je normalno biti toliki debil i iskljucivati mobitel preko noci? Kako je to "pokorno" ušljivoj situaciji.
Reči ću vam zašto imamo ultru; to je samo jedan od sistema kontrole uma. Daj budalama brojeve da ih mogu anonimno koristiti i oni ce se osjecati presretni zbog toga jer mogu zaj.... jedni druge, a mi cemo ih kontrolisati i slušati u svoj njihovoj "slobodi" govora.
Sto se tice konkretnog problema koji je prvi postavljen u ovoj temi, evo ti jednog od rješenja:
pronađi neke donatorske telefone, gdje se donira 5 ili 10 ili ima i više KM telefonskim pozivom i ona kada te idiot pozove, je.. mu mater i odmah prekini te preusmjeri pozive na neki od donatorskih telefona. Idiot ce ponovo nazvati da se nagovori, ali ce ustvari donirati novac za neki projekat. Podlo, ali dok ti
- Šizika
#48 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
ali onda bi i njemu skidali s računa
tj njegovoj ženi
-
SoulSeeker
#49 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Bolje je da noću redirektira poziv na policiju, ili na nekog Klausa Streichenheimera iz Berlina...generation wrote:Idiot ce ponovo nazvati da se nagovori, ali ce ustvari donirati novac za neki projekat. Podlo, ali dok tion donira cijelu noc.
-
MAN-lion's coach
#50 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
...
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:37, edited 1 time in total.