Iz cisto humanih razloga!bosna123 wrote:Je li ovo tema kako upasti u depresiju? Otkud vjecno za zafrkanciju raspolozeni @Andrija ovdje?
Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Moderator: anex
-
andrija2007
#76 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
- negativ
#77 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Ponavljam, akcija vs zatvaranje u neki svoj svijet, cura u ovoj priči nije bitna sekunde jedne!
- Vitamin C
#78 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
andrija2007 wrote:Iz cisto humanih razloga!bosna123 wrote:Je li ovo tema kako upasti u depresiju? Otkud vjecno za zafrkanciju raspolozeni @Andrija ovdje?
-
andrija2007
#79 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Vrlo jednostavno! Neumornim ponavljanjem provjerene mantre: Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise i vise
napredujem!
Vrlo jednostavno! Neumornim ponavljanjem provjerene mantre: Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise i vise
napredujem!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#80 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
negativ wrote:Ponavljam, akcija vs zatvaranje u neki svoj svijet, cura u ovoj priči nije bitna sekunde jedne!
pa što je spominješ
-
andrija2007
#81 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Uz ovo preporucujem i povecane kolicine Vitamina C!andrija2007 wrote:Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
napredujem!
-
andrija2007
#82 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Kako sto je pominje, pa svidila mu se pravo po opisu!komi wrote:negativ wrote:Ponavljam, akcija vs zatvaranje u neki svoj svijet, cura u ovoj priči nije bitna sekunde jedne!
pa što je spominješ
-
andrija2007
#83 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
pa što je spominješ
[/quote]
Kako sto je pominje, pa svidila mu se pravo po opisu![/quote]
Ja kad sam procito samo opis kako je dobra, uzbudio sam se pravo, nedaj boze da sam je vidio svojim ocima!
Kako sto je pominje, pa svidila mu se pravo po opisu![/quote]
Ja kad sam procito samo opis kako je dobra, uzbudio sam se pravo, nedaj boze da sam je vidio svojim ocima!
- Vitamin C
#84 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Zašto ne daj bože? Šta bi učinio?
Možda bi nekim aktivnim činom zavođenja prekinuo također aktivno ponavljanje te ohrabrujuće i djelotvorne mantre? Nešto kao ''Toliko sam napredovao da me ne možeš odbiti.''
Nisi valjda vulgaropoklonik?
Možda bi nekim aktivnim činom zavođenja prekinuo također aktivno ponavljanje te ohrabrujuće i djelotvorne mantre? Nešto kao ''Toliko sam napredovao da me ne možeš odbiti.''
-
andrija2007
#85 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Ma ne, jednostavno bi mi se dogodila pojava, koja je detaljno opisana u temi "Erekcija u javnosti".Vitamin C wrote:Zašto ne daj bože? Šta bi učinio?
- Vitamin C
#86 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
andrija2007 wrote:Ma ne, jednostavno bi mi se dogodila pojava, koja je detaljno opisana u temi "Erekcija u javnosti".Vitamin C wrote:Zašto ne daj bože? Šta bi učinio?
- Truba
#87 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
očito su se javili saboteri moje teme
sumnjam i na radne kolege
more dacu ja vama sutra
elem danas sam ok kupio sam majicu u springfildu
15 marona na snizenju dobar ulov
sumnjam i na radne kolege
-
andrija2007
#88 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Al se ti dobro sakrivas, prijatelju, nebi te, da prostis, ni dvogledom pronasli!Vitamin C wrote:andrija2007 wrote:Ma ne, jednostavno bi mi se dogodila pojava, koja je detaljno opisana u temi "Erekcija u javnosti".Vitamin C wrote:Zašto ne daj bože? Šta bi učinio?
Nisi valjda vulgaropoklonik?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To, kralju!
Last edited by andrija2007 on 30/06/2009 16:42, edited 1 time in total.
-
andrija2007
#89 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Sta pise na majici, jel' možda nesto kao: U svakom pogledu itd, itd?komi wrote:očito su se javili saboteri moje teme
sumnjam i na radne kolegemore dacu ja vama sutra
![]()
![]()
![]()
elem danas sam ok kupio sam majicu u springfildu![]()
![]()
15 marona na snizenju dobar ulov
-
andrija2007
#90 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
15 marona na snizenju dobar ulov[/quote]
Odlican i hvale vrijedan postupak u nastojanju da se ostane normalan!
Odlican i hvale vrijedan postupak u nastojanju da se ostane normalan!
-
beliver
#91 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Evo sve vam je čovjek rekao. To je čista istina. Počni mjenjati svijet oko sebe, trudi se i što je najbitnije preuzmi odgovornost za sve.sofist wrote:Rad, rad i samo rad. To je jedini nacin. Uz obrazovanje, citanje, bavljenje sportom, umjetnoscu...
Naravno, uticaja sa strane uvijek ima, ima ih svugdje, možda ovdje malo više, ali nema od kukanja ništa, jedini način je preuzimanje odgovornosti i rad na sebi i samo rad.
Najlakše je sjediti na kafi i govoriti kako nema posla..+ ne pokušati završiti fakultet, pa onda govoriti isto. (Naravno, ovo je samo generalno preslikana stvarnost mladih, ne mislim na nikoga određeno.)
-
andrija2007
#92 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Slazem se! ARBEIT MACHT FREI!beliver wrote:Evo sve vam je čovjek rekao. To je čista istina. Počni mjenjati svijet oko sebe, trudi se i što je najbitnije preuzmi odgovornost za sve.sofist wrote:Rad, rad i samo rad. To je jedini nacin. Uz obrazovanje, citanje, bavljenje sportom, umjetnoscu...
Naravno, uticaja sa strane uvijek ima, ima ih svugdje, možda ovdje malo više, ali nema od kukanja ništa, jedini način je preuzimanje odgovornosti i rad na sebi i samo rad.![]()
Najlakše je sjediti na kafi i govoriti kako nema posla..+ ne pokušati završiti fakultet, pa onda govoriti isto. (Naravno, ovo je samo generalno preslikana stvarnost mladih, ne mislim na nikoga određeno.)
- Truba
#93 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
jarane alaami djecem radim skoro 7 godina većbeliver wrote:Evo sve vam je čovjek rekao. To je čista istina. Počni mjenjati svijet oko sebe, trudi se i što je najbitnije preuzmi odgovornost za sve.sofist wrote:Rad, rad i samo rad. To je jedini nacin. Uz obrazovanje, citanje, bavljenje sportom, umjetnoscu...
Naravno, uticaja sa strane uvijek ima, ima ih svugdje, možda ovdje malo više, ali nema od kukanja ništa, jedini način je preuzimanje odgovornosti i rad na sebi i samo rad.![]()
od treće godine faxa
čitam knjige svakodnevno (a i stripove)
vozam bajk radim na vikendici
radim na poslu
ali vidim da je to dugoročno ni za šta...
budućnost je u prijavljivanju za kruv svetog ante
- negativ
#94 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
Otvori privatnu firmu i razvijaj je dugoročno...
- Truba
#95 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
pa da me reketiraju
nema šamse
gfarant bih zaposlio nekog neradnika koji bi me tužio što sam mu nanio teške tjelesne povrede tjerajući ga da radi ono što mu piše u ugovoru pa bi me tužio

nema šamse
gfarant bih zaposlio nekog neradnika koji bi me tužio što sam mu nanio teške tjelesne povrede tjerajući ga da radi ono što mu piše u ugovoru pa bi me tužio
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#96 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
beliver wrote:Evo sve vam je čovjek rekao. To je čista istina. Počni mjenjati svijet oko sebe, trudi se i što je najbitnije preuzmi odgovornost za sve.sofist wrote:Rad, rad i samo rad. To je jedini nacin. Uz obrazovanje, citanje, bavljenje sportom, umjetnoscu...
U zivotu je najvaznije jedno
a to su dvije stvari
red rad i disciplina!!
- negativ
#97 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
A preduzimanje mjera, radnji i postupakaPriorat wrote: U zivotu je najvaznije jedno
a to su dvije stvari
red rad i disciplina!!
![]()
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#98 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
negativ wrote:A preduzimanje mjera, radnji i postupakaPriorat wrote: U zivotu je najvaznije jedno
a to su dvije stvari
red rad i disciplina!!
![]()
to ce mo drzavnim sluzbenicima da prepustimo...
- Truba
#99 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
ja ću
ti ćeš
on će
mi ćemo
vi ćete
oni će

ti ćeš
on će
mi ćemo
vi ćete
oni će
-
LISA
#100 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?
iskreno pun mi je kufer tih savjeta..red rad disciplina...odem u drig igrad..zavsim faks..odbijena na svim konkursima..zaposlim se u jednom hotelu,handre te ko budalu,a dugo izdrzah...ne znam gdje da se okrenem jer svi traze 1 jebenu godinu radnog iskustva..druga stvar..upisuje mi s ejos jedan fakultet ili magistarski ali se samofinansiram..kako zbog nemanja zivota privatnog nikakvog vremena ni uslova-zbog ovog posla koji radim-a ni ustedit ne mogoh..dadoh otkaz..i hajd ti sad meni reci...nek s epet negdje zaposlim kao prekvalifik..kad ce doc taj neki bolji zivot..????? drzava ..poredak fuj,fuj,fuj...treabs sam ostat na cestu i posmatrat ko ima auto ko vozi i kavi i KAKO VOZE...kad zenu ne prekgazi neki klinjo kroz crveno i gdje je policija????sta d aje dijete bilo umjesto zene pa d aga je i pokupilo????nek oni jebu pjesake koji prelaze tamo gdje nije zebra..ma hajd molim te...fuj...samo s ecijene kurvaluci...
OGORCENA SAM NA NAS ESTANJE...SVEZANE RUKE..IMAL KO POSLA..PRAT CU CISTITI..SAMO DAJTE