Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uozo wrote:Kupis komad teletine, onako pomasan. Par oguljenih krompira skuhas u slanoj vodi, i izrezes na cetri dijela, komad teletine do pola kile, isjeci na kocke i izdinstaj na laganoj vatri dodavajuci malo vode. Onda uzmes cipelu koja te zulja i obuces je. Ako te jos zulja, onda je fino zamotas u tri marke i frljaknes u kontejner i odes kupis sebi druge cipilice! A teletinu i kompirice shavljas kad se vratis iz prodavnice!
Ovako se slatko nisam nasmijala od zadnjeg filma Rowana Atkinsona!!!
Evo brate, ja cu tih razgazati , nona mi k'o mezaric. Jedino sto ja to radim profesionalno, mislim, 'razgazujem' cipele. 10 KM pola sahata.
Ustvari, ovo bi trebalo da ide u oglase.
zelenooka blogerica wrote:e brate svasta procitah ....
stari dobri recept mojih ukucana je da nadjes neku rakiju, neku brlju i fino navece naspes na dio koji te zulja ili nakvasis skroz vaticu za skidanje sminke sa istim sadrzajem i stavis u cipelu preko noci .. par puta ponovis i vidjet ces!!!
A inacce kada imam nove cipele pa i se da su extra ugodne, prvih dana ih ne nosim na "duge" rute ...