Koji bi ti sok da uzmemo? Onaj gusti. Sta bi za mezu? Kobasicu.
http://www.budalizacija.hr/download/sladja.mp3
Kako natjerati bivšu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
neupucena
Sladja je neprevazidjenaNosferatu wrote:Koji bi ti sok da uzmemo? Onaj gusti. Sta bi za mezu? Kobasicu.
http://www.budalizacija.hr/download/sladja.mp3
- Qler
mene samo zanima gdje je ta guzicane-dam-na-sebe wrote:Samozvani doktore za sve, naravno da sam neko, sebi najbolja.Nosferatu wrote:Slusaj - ti si prvo zbog nick-a isfrustrirana. Ne das lafo na sebe. To ti - ko neko. Dosla nama ovdje dokazati na internet. Kao drugo - ostavila si sliku svoje gole guzice na jednoj temi. Toliko - o tvojim moralnim kvalitetama. A sto se tice tvog razmisljanja - dovoljno je ovdje da svrati svako da vidi - tvoje generalno sposobnosti - ne samo tolerisanja drugih vec i razlucivanja sta je zajebancija a sta ne.
A sto se tice mog ega, dokle god nije u tvojoj guzici, bice velicine koje cu ja da odredujem. Kapish?
Po istoj logici, koga boli neka stvar sto ti ne mozes da spavas.
Guzica, o kojoj sporis, nije uopste tema, mozes kopati po raznim temama na kojima sam pisala ali to neosporava cinjenicu da si ti sirova baraba koja se usudjuje bilo koga nazvati "zenturacom". Ubuduce kad budes razlucivao pri upotrebi uvredljivih termina, kao test samo probaj na nekom bliznjem. Sve najbolje!
- Op3r4t0r
#80 Re:
Pitaj samozvanog doktora za sve, kako ga ova nazva, mozda ti on zna reciQler wrote:mene samo zanima gdje je ta guzicane-dam-na-sebe wrote:Samozvani doktore za sve, naravno da sam neko, sebi najbolja.Nosferatu wrote:Slusaj - ti si prvo zbog nick-a isfrustrirana. Ne das lafo na sebe. To ti - ko neko. Dosla nama ovdje dokazati na internet. Kao drugo - ostavila si sliku svoje gole guzice na jednoj temi. Toliko - o tvojim moralnim kvalitetama. A sto se tice tvog razmisljanja - dovoljno je ovdje da svrati svako da vidi - tvoje generalno sposobnosti - ne samo tolerisanja drugih vec i razlucivanja sta je zajebancija a sta ne.
A sto se tice mog ega, dokle god nije u tvojoj guzici, bice velicine koje cu ja da odredujem. Kapish?
Po istoj logici, koga boli neka stvar sto ti ne mozes da spavas.
Guzica, o kojoj sporis, nije uopste tema, mozes kopati po raznim temama na kojima sam pisala ali to neosporava cinjenicu da si ti sirova baraba koja se usudjuje bilo koga nazvati "zenturacom". Ubuduce kad budes razlucivao pri upotrebi uvredljivih termina, kao test samo probaj na nekom bliznjem. Sve najbolje!
- Ridjobrki
#81 Re: Kako natjerati bivšu...
Ne znam koliko ti je to pametno, meni je to totalno Siegfried&Roy varijanta...Max.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?

- neprilagodjena
#82 Re: Kako natjerati bivšu...
Max pripazi da ne ostanes bez te svoje mini virsle

- Dupli_skalp
#83 Re:
horns&drums wrote:Jedva cekam da ova tema ostari pa da je refresham:D:D:D
- Op3r4t0r
#84 Re: Re:
Ja sam to uradio u njegovo imeeyesburn wrote:horns&drums wrote:Jedva cekam da ova tema ostari pa da je refresham:D:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()