Sto bona nutellom....mIRCerka wrote:namazi ga nutellom ....Max.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
Kako natjerati bivšu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FortunaBela
#51 Re: Kako natjerati bivšu...
-
delightful
Samo da kazem najprije da sam ovdje po kazni! Inace me ni nadolazeci tramvaj ne bi ovdje utjerao
No, samo zelim da kazem, malo je na ovom forumu, a i na svijetu uopste takvih primitivnih, sovinistickih, jadnih primjeraka kao sto su postavljac teme i nosferatu smajli sto povraca. I ne mogu vjerovati da ih ljudi ne ignorisu. Ljudi, sta vam je?
No, samo zelim da kazem, malo je na ovom forumu, a i na svijetu uopste takvih primitivnih, sovinistickih, jadnih primjeraka kao sto su postavljac teme i nosferatu smajli sto povraca. I ne mogu vjerovati da ih ljudi ne ignorisu. Ljudi, sta vam je?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mircerka koriystimo domace
:D:D
Zato Barpy
:D

Zato Barpy
-
delightful
Rekoh, samo da podebljam, da nekom ne promaknedelightful wrote:Samo da kazem najprije da sam ovdje po kazni! Inace me ni nadolazeci tramvaj ne bi ovdje utjerao![]()
- gladna sam
joj sto me neka mucnina od jutros muci

- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ko o cemu - Kurva o postenju, Zastavnik o Unapredjenju i Vojnik o Dopustenju.delightful wrote:Rekoh, samo da podebljam, da nekom ne promaknedelightful wrote:Samo da kazem najprije da sam ovdje po kazni! Inace me ni nadolazeci tramvaj ne bi ovdje utjerao![]()
- gladna sam
Sarafcina wrote:ako je s eurokremom ili necim ljutimgladna sam wrote:ne bi ti znala "kazat"
![]()
...onda je zgaravica
sa druge strane bi mogla biti mucnina
definitivno mucnina
-
delightful
Mama, mama, evo me na DOPUSTENJU!!!!Nosferatu wrote:Ko o cemu - Kurva o postenju, Zastavnik o Unapredjenju i Vojnik o Dopustenju.delightful wrote:Rekoh, samo da podebljam, da nekom ne promaknedelightful wrote:Samo da kazem najprije da sam ovdje po kazni! Inace me ni nadolazeci tramvaj ne bi ovdje utjerao![]()
-
Sarafcina
gladna sam wrote:Sarafcina wrote:ako je s eurokremom ili necim ljutimgladna sam wrote:ne bi ti znala "kazat"
![]()
...onda je zgaravica
sa druge strane bi mogla biti mucnina
definitivno mucnina
![]()
hmmm ne valja onda
od malo eurokrema jos niko nije zatrudnio
- kobe_sa
pravi odgovor :
1. na derneku nabasas na nju , ona pripita , ti je napijes jos malo i pocnes suplju da si jos zaljubljen , da ne mozes zamisliti zivot bez nje , . bla , bla , bla....
2. Imas private video snimke s njom , na kojima se bas ne vidis bas ti nego samo ona dok radi blowjob , posaljes mail gdje kazes da samo ona moze da te kako treba zadovolji , i ako to ne bude radila zaprjetis joj da ces joj snimke postravit na internet , okrutno , ali ako je mrzis....
1. na derneku nabasas na nju , ona pripita , ti je napijes jos malo i pocnes suplju da si jos zaljubljen , da ne mozes zamisliti zivot bez nje , . bla , bla , bla....
2. Imas private video snimke s njom , na kojima se bas ne vidis bas ti nego samo ona dok radi blowjob , posaljes mail gdje kazes da samo ona moze da te kako treba zadovolji , i ako to ne bude radila zaprjetis joj da ces joj snimke postravit na internet , okrutno , ali ako je mrzis....
-
Sarafcina
kobe_sa wrote:pravi odgovor :
3. posjetis cika doktora
-
Max.Cherry
Ha ha, definitivno najbolja tema koju sam postavio... Ludilo čisto od konstruktivnosti i varijabiliteta odgovora. Ono dvoje se svađaju, ona nudi praktična rješenja, ona popizdila jer je preputena... Sjajno sjajno sjajno...
A ja sam samo htio vidjeti koliko ste kreativni, upravo zbog mojih prijašnjih tema, koje su bile blago ozbiljne... Super, it's a miracle!
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Mama na temi o tome kako natjerati bivsu da ti popusi Johnsona?delightful wrote:Mama, mama, evo me na DOPUSTENJU!!!!Nosferatu wrote:Ko o cemu - Kurva o postenju, Zastavnik o Unapredjenju i Vojnik o Dopustenju.delightful wrote: Rekoh, samo da podebljam, da nekom ne promakne
Nego mama - mozda imas ti i bitnijih stvari u zivotu s kojima da se bavis osim toga da li ce Max uspjeti nagovoriti djevojku da mu popusi ili mene - jadnika primitivnog?
Sto se shovinizma tice - kad tvoj muz nabije 800 postova na Sa-x na temama tipa analni i grupni seks - onda cemo pricati o emancipaciji.
A sto se tice - nastavka konverzacije nase - imas privatne poruke - slobodno se javi, jer ja obozavam kad tudje mame se uzive u ulogu moje sopstvene.
- BHG
Sarafcina wrote:kobe_sa wrote:pravi odgovor :
3. posjetis cika doktora
-
Svemirski_Jebach
#71 Re: Kako natjerati bivšu...
heheheh...ja nisam uspio natjerati bivsu koja me mrzi da mi ga podojkiMax.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
- Nosferatu
#72 Re: Kako natjerati bivšu...
Zar si se vec spandjao sa crnkinjom?Svemirski_Jebach wrote:heheheh...ja nisam uspio natjerati bivsu koja me mrzi da mi ga podojkiMax.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?a bogme nekad ni sadasnju koja me ne mrzi (voli??)
![]()
-
Svemirski_Jebach
ma kakvi...iako ih ima strava...
al nisam

al nisam
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jedva cekam da ova tema ostari pa da je refresham
:D:D:D
- Nosferatu
Garave su poznate po tome sto odbijaju oralni seks s bijelcem. (to im dodje kao - extra ponizenje)...Svemirski_Jebach wrote:ma kakvi...iako ih ima strava...
al nisam![]()
Slave master complex...