KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ja kombinacije macarro... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jok ba, najbolje su crnkinje iz Gane, a babo im eskim :D:D:D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

100_KA wrote: ma ne zamjeram ti ja MOJA TI nista ja se samo onako malo salim, a za neupucene, srednja sam vrsta, neko me je vidio neko ne, ne isticem se
da me sad neko obozava a ovu sam temu napravio cisto iz dosade i iz neke prakse nekih forumasica,
te fali ti to fali ti ono , te nisi ovakav nego onakav, te imas trebu a nemas curu i tako te jedes cevape a ne pijes pivo i slicno, znaci cista zabava,ako se neko nasao uvrijedjen zbog naziva HERKA ili SVEDSKA neka mi oprosti,stvarno nista nemam protiv tih osoba jedino im mogu reci da su simpaticne u odnosu na velegradske KOKE...
Eto ,ja toliko nadam se da se ni Horny nece ljutiti jer je i on Herko
:D ,
piva mi je nabacila jednu sisu u predjelu stomaka tek da se zna :D :D :D
aaaaaaaaaaaaaa, divi ga....ti si ispotiha herka-lover :D
bpsang

Post by bpsang »

zivot je jedan, treba ga zivjeti na ovaj ili onaj nacin,
nije da se pravdam ali, nikad nisam imao nista protiv nekoga,i zato sa ponosom mogu reci RAJA VOLIM VAS BEZ OBZIRA KO STE I STA STE
Image
cackalica

Post by cackalica »

nisam znala da cure iz istočne bosne zovu svedjankama. što svedjanke tita ti?
Zadig

Post by Zadig »

Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....

bilo kuda ona svuda..

Raja, idealne zene postoje, samo ponekada mi ne znamo sta hocemo, i nasa definicija idealnosti hem sto nije idealna, hem se mjenja, tj evolvira.

evo, sami prosudite...

Image

Ovo je pravila neku reviju slika za jednog fotografa (zajednicki prijatelj)

sjedim u ovoj smrdljivoj kanadi, i eto...sjecam se sta sam ocero od sebe
:x :x :x :x :x
edu

Post by edu »

zadiŽe.. :-) :-) ..ma bolja je florka.. :D :D :D
tigris

Post by tigris »

kakav prevrat kod zadiga.....prvo drvlje i kamenje a sad divna krasna najbolja :-) koji si ti samo..... :D

znaci..........vama nikad ugodit :zzzz:
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

tigris wrote:kakav prevrat kod zadiga.....prvo drvlje i kamenje a sad divna krasna najbolja :-) koji si ti samo..... :D

znaci..........vama nikad ugodit :zzzz:
zagorio, pa mu daje sto bilo!!! eto to je to!!!
Edit

Post by Edit »

cackalica wrote:nisam znala da cure iz istoène bosne zovu svedjankama. ¹to svedjanke tita ti?
Nece ti se svidjeti ...
Kazu da nadimak datira iz vremena, kad se masovno studiralo.. pa se pricalo kako se djevojke iz IB, kad dodju na studij, naglo i pretjerano "emancipiraju", pa postanu pristupacne kao svedjanke, koje su u to doba bile popularne zbog svedskih erotskih filmica.
Lace

Post by Lace »

Zadig wrote:Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....

bilo kuda ona svuda..

Raja, idealne zene postoje, samo ponekada mi ne znamo sta hocemo, i nasa definicija idealnosti hem sto nije idealna, hem se mjenja, tj evolvira.

evo, sami prosudite...

Image

a koliko ti dugo nije dala?...sjeti se :-? :D

Lace wrote:
Zadig wrote:Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....

bilo kuda ona svuda..

evo, sami prosudite...

Image

a koliko ti dugo nije dala?...sjeti se :-? :D
il jos bolje pitanje... koliko dugo daje tom fotografu (zajednickom prijatelju)???? ..sjeti se....
anais_nin

Post by anais_nin »

bilo kuda ona svuda..

ma bjezi drug ti ko da si blizankama bio ozenjen...jednom dobrom jednom losom :roll: pa sad vise ni ti ne znas koja je koja...

sto se fizike tice, koliko oko vidi, nista joj ne fali....ali da je ona bila tako savrsena, ne bi ti nju nikad ostavio :roll: nego je u retrospektivi uvijek lakse uljepsavat....ima bolja...garant :D

anais_nin wrote:

bilo kuda ona svuda..

ma bjezi drug ti ko da si blizankama bio ozenjen...jednom dobrom jednom losom :roll: pa sad vise ni ti ne znas koja je koja...

sto se fizike tice, koliko oko vidi, nista joj ne fali....ali da je ona bila tako savrsena, ne bi ti nju nikad ostavio :roll: nego je u retrospektivi uvijek lakse uljepsavat....ima bolja...garant :D
nije on nju ni ostavio, on je nju ocero!!!
a po meni je onaj fotograf nju jednostavno pokupio...a zadig nek se slika...
Qler

Post by Qler »

jaooo salkoooo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-)
Zadig

Post by Zadig »

salko, dobra ti ova...
zaista, ali fotograf je derpe
:)

Ali neko drugi je pokupio, jedan supak iz venecuele
:x

Anais, retrospektiva kazes...
mozda, ali i ona cini cudo
:roll:

odo na poso
luksica

Post by luksica »

Zadig,

oj je li me to oci varaju ili je to Selma Bajramiiiii:))))))

Pa sto ne kazes odmah :P
manijak1

Post by manijak1 »

U svakom slučaju Zadig .....nije ti lako ako sam dobro protumačio tvoju ispovjest :D u vezi slike :oops: :D no .......garant nije znala kuhati :D kako god da okreneš ........ko zna zašto je to dobro.
:oops: Za koncentraciju na poslu :D preporučujem .......tjevape :D :D
madona

#93 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...

Post by madona »

[quote="100_KA"]A da nije debela
da nije ruzna
da nije herka
da nije svedjanka(istocna Bosna)
da zna popusit popit i kuci sama doc (cigare.pivo)
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da zna da vozi /al nije uslov
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
da ne prdi ko neke :D
i da nije dlakava po nogama
Ima li takve molim vas

Kud se nismo ranije sreli....haman ista ja
bpsang

#94 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...

Post by bpsang »

madona wrote:
100_KA wrote:A da nije debela
da nije ruzna
da nije herka
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
Ima li takve molim vas

Ja slobodan a ti?????????????????
inspire_me

Post by inspire_me »

Edit wrote:
cackalica wrote:nisam znala da cure iz istočne bosne zovu svedjankama. što svedjanke tita ti?
Nece ti se svidjeti ...
Kazu da nadimak datira iz vremena, kad se masovno studiralo.. pa se pricalo kako se djevojke iz IB, kad dodju na studij, naglo i pretjerano "emancipiraju", pa postanu pristupacne kao svedjanke, koje su u to doba bile popularne zbog svedskih erotskih filmica.
Mislim da ti ova definicija nije tacna, jer ne zovu se samo cure iz IB svedjanke, i momci se takodje zovu svedjani, znaci svi iz IB su svedjani, pa prema tome ne vjerujem da je zbog erotskih filmica
Lace

Post by Lace »

aaaa...jel to radi naglaska...izgovora...ono ni O ni U :-? :D (da ne budemo iskljucivi...ne pricaju svi u IB tako :-? ima ih i u drugim krajevima ) :D

inspire_me wrote:
Edit wrote:
cackalica wrote:nisam znala da cure iz istočne bosne zovu svedjankama. što svedjanke tita ti?
Nece ti se svidjeti ...
Mislim da ti ova definicija nije tacna, jer ne zovu se samo cure iz IB svedjanke, i momci se takodje zovu svedjani, znaci svi iz IB su svedjani, pa prema tome ne vjerujem da je zbog erotskih filmica
eee nije ni zbog radi toga...
IB je 60-ti godina u skole uvela svedski jezik... i zbog toga su ih svi u jugi nazivali svedjanima..eto istine...pravog razloga...
car-x

Post by car-x »

djankasve
madona

#99 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...

Post by madona »

100_KA wrote:
madona wrote:
100_KA wrote:A da nije debela
da nije ruzna
da nije herka
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
Ima li takve molim vas

Ka tica, samo sto je ptica odletila iz Sarajeva davno, davno....
a jedes li luk sa cevapima?
Lace

#100 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...

Post by Lace »

madona wrote:
100_KA wrote:
madona wrote:
Ka tica, samo sto je ptica odletila iz Sarajeva davno, davno....
a jedes li luk sa cevapima?
pa valjda dodjes nekad u sarajevo...taman ...za ljetne sheme :D
Post Reply