Jok ba, najbolje su crnkinje iz Gane, a babo im eskim
KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja kombinacije macarro...
:D:D:D:D
- anais_nin
aaaaaaaaaaaaaa, divi ga....ti si ispotiha herka-lover100_KA wrote: ma ne zamjeram ti ja MOJA TI nista ja se samo onako malo salim, a za neupucene, srednja sam vrsta, neko me je vidio neko ne, ne isticem se
da me sad neko obozava a ovu sam temu napravio cisto iz dosade i iz neke prakse nekih forumasica,
te fali ti to fali ti ono , te nisi ovakav nego onakav, te imas trebu a nemas curu i tako te jedes cevape a ne pijes pivo i slicno, znaci cista zabava,ako se neko nasao uvrijedjen zbog naziva HERKA ili SVEDSKA neka mi oprosti,stvarno nista nemam protiv tih osoba jedino im mogu reci da su simpaticne u odnosu na velegradske KOKE...
Eto ,ja toliko nadam se da se ni Horny nece ljutiti jer je i on Herko
,
piva mi je nabacila jednu sisu u predjelu stomaka tek da se zna![]()
![]()
-
Zadig
Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....
bilo kuda ona svuda..
Raja, idealne zene postoje, samo ponekada mi ne znamo sta hocemo, i nasa definicija idealnosti hem sto nije idealna, hem se mjenja, tj evolvira.
evo, sami prosudite...

Ovo je pravila neku reviju slika za jednog fotografa (zajednicki prijatelj)
sjedim u ovoj smrdljivoj kanadi, i eto...sjecam se sta sam ocero od sebe

bilo kuda ona svuda..
Raja, idealne zene postoje, samo ponekada mi ne znamo sta hocemo, i nasa definicija idealnosti hem sto nije idealna, hem se mjenja, tj evolvira.
evo, sami prosudite...

- Salko sto je u vodu skako
zagorio, pa mu daje sto bilo!!! eto to je to!!!tigris wrote:kakav prevrat kod zadiga.....prvo drvlje i kamenje a sad divna krasna najboljakoji si ti samo.....
![]()
znaci..........vama nikad ugodit
-
Edit
Nece ti se svidjeti ...cackalica wrote:nisam znala da cure iz istoène bosne zovu svedjankama. ¹to svedjanke tita ti?
Kazu da nadimak datira iz vremena, kad se masovno studiralo.. pa se pricalo kako se djevojke iz IB, kad dodju na studij, naglo i pretjerano "emancipiraju", pa postanu pristupacne kao svedjanke, koje su u to doba bile popularne zbog svedskih erotskih filmica.
- Lace
a koliko ti dugo nije dala?...sjeti seZadig wrote:Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....
bilo kuda ona svuda..
evo, sami prosudite...
![]()
![]()
![]()
![]()
il jos bolje pitanje... koliko dugo daje tom fotografu (zajednickom prijatelju)???? ..sjeti se....Lace wrote:a koliko ti dugo nije dala?...sjeti seZadig wrote:Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....
bilo kuda ona svuda..
evo, sami prosudite...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
ma bjezi drug ti ko da si blizankama bio ozenjen...jednom dobrom jednom losomZadig wrote:Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....
bilo kuda ona svuda..
sto se fizike tice, koliko oko vidi, nista joj ne fali....ali da je ona bila tako savrsena, ne bi ti nju nikad ostavio
nije on nju ni ostavio, on je nju ocero!!!anais_nin wrote:ma bjezi drug ti ko da si blizankama bio ozenjen...jednom dobrom jednom losomZadig wrote:Eh...sto vise gledam druge zene...sve vise kontam da je moja bivsa za mene ipak bila idealna, i najbolja, i najljepsa, i najbolja drugarica, iako ponekad nervozna, i dosta ljubomorna, ali odana, i predana, i velikodusna, i puna ljubavi, iskrena, ni debela, ni mrsava, taman za me, pozrtvovana, elegantna, dama, bio sam joj i smijesan cak, dobra u krevetu, i na stolici nije bila losa, ili na kuhinjskom stolu, ili masini za ves, ili na stolicu za peglanje....
bilo kuda ona svuda..
Raja, idealne zene postoje, samo ponekada mi ne znamo sta hocemo, i nasa definicija idealnosti hem sto nije idealna, hem se mjenja, tj evolvira.pa sad vise ni ti ne znas koja je koja...
sto se fizike tice, koliko oko vidi, nista joj ne fali....ali da je ona bila tako savrsena, ne bi ti nju nikad ostavionego je u retrospektivi uvijek lakse uljepsavat....ima bolja...garant
a po meni je onaj fotograf nju jednostavno pokupio...a zadig nek se slika...
- manijak1
U svakom slučaju Zadig .....nije ti lako ako sam dobro protumačio tvoju ispovjest
u vezi slike
no .......garant nije znala kuhati
kako god da okreneš ........ko zna zašto je to dobro.
Za koncentraciju na poslu
preporučujem .......tjevape

-
madona
#93 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
[quote="100_KA"]A da nije debela
da nije ruzna
da nije herka
da nije svedjanka(istocna Bosna)
da zna popusit popit i kuci sama doc (cigare.pivo)
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da zna da vozi /al nije uslov
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
da ne prdi ko neke
i da nije dlakava po nogama
Ima li takve molim vas
Kud se nismo ranije sreli....haman ista ja
da nije ruzna
da nije herka
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
da ne prdi ko neke
Ima li takve molim vas
- bpsang
#94 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
madona wrote:100_KA wrote:A da nije debela
da nije ruzna
da nije herka
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
da ne prdi ko neke![]()
Ima li takve molim vas
Ja slobodan a ti?????????????????
-
inspire_me
Mislim da ti ova definicija nije tacna, jer ne zovu se samo cure iz IB svedjanke, i momci se takodje zovu svedjani, znaci svi iz IB su svedjani, pa prema tome ne vjerujem da je zbog erotskih filmicaEdit wrote:Nece ti se svidjeti ...cackalica wrote:nisam znala da cure iz istočne bosne zovu svedjankama. što svedjanke tita ti?
Kazu da nadimak datira iz vremena, kad se masovno studiralo.. pa se pricalo kako se djevojke iz IB, kad dodju na studij, naglo i pretjerano "emancipiraju", pa postanu pristupacne kao svedjanke, koje su u to doba bile popularne zbog svedskih erotskih filmica.
eee nije ni zbog radi toga...inspire_me wrote:Mislim da ti ova definicija nije tacna, jer ne zovu se samo cure iz IB svedjanke, i momci se takodje zovu svedjani, znaci svi iz IB su svedjani, pa prema tome ne vjerujem da je zbog erotskih filmicaEdit wrote:Nece ti se svidjeti ...cackalica wrote:nisam znala da cure iz istočne bosne zovu svedjankama. što svedjanke tita ti?
IB je 60-ti godina u skole uvela svedski jezik... i zbog toga su ih svi u jugi nazivali svedjanima..eto istine...pravog razloga...
-
madona
#99 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
Ka tica, samo sto je ptica odletila iz Sarajeva davno, davno....100_KA wrote:madona wrote:100_KA wrote:A da nije debela
da nije ruzna
da nije herka
da zna pitu skuhat
da zna za salu
da nosi naocale
da nema NOKIU mobalj
dajede cevape
da ne prdi ko neke![]()
Ima li takve molim vas
a jedes li luk sa cevapima?
- Lace
#100 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
pa valjda dodjes nekad u sarajevo...taman ...za ljetne shememadona wrote:100_KA wrote:Ka tica, samo sto je ptica odletila iz Sarajeva davno, davno....madona wrote:
a jedes li luk sa cevapima?