ja davno izjavih da svaka ima posebno "dugme"....ko to ubode, miran je do kraja zivotablack wrote:..ma ne zna on da su mostarke njam njam..anais_nin wrote:pa eto "po 100_ki" fali mi adekvatna geografska lokacija...zamjera mi sto sam herkablack wrote:..znaci fali ti..nesto..dobro je pa ti nije sve otislo u taj predio..mislim na pamet..
pameti, hvala Bogu, imam taman, ni premalo ni previse
![]()
KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
njuskalo
anais_nin wrote:njuskalo wrote: Nista za to, ko ozeni hercegovku ide pravo u dzenet![]()
Zato samo pravo, neces gledat ovakve...![]()
cuj to?
eh al' treba je prvo do maticara dovuc
Cuj treba je dovuc!! Ma sta - dovuce ona sama frajera ne brini
Samo kad dodje vrijeme
- anais_nin
zoom66 wrote:dovuche se frajer...anais_nin wrote:eh onda ja licno nisam od te lozenjuskalo wrote: Cuj treba je dovuc!! Ma sta - dovuce ona sama frajera ne brini![]()
Samo kad dodje vrijeme![]()
...i brez njenog pitanja..
:D:D
- sojka
Ne mogu da vjerujem da u Sa nema izuzetno lijepih djevojaka. Na mene je ostavilo sasvim drugaciji utisak i sliku.
Samo je pitanje hemije, ono da je srce na dugme...
Sa godinama pada nam jednostavno sve teze da se iskreno zaljubimo i nadjemo nesto normalno.
Samo je pitanje hemije, ono da je srce na dugme...
Sa godinama pada nam jednostavno sve teze da se iskreno zaljubimo i nadjemo nesto normalno.
- anais_nin
sto u proslom vremenu, osjecam ja jos uvijekzoom66 wrote:al' si zato osjetila...anais_nin wrote:zoom66 wrote:dovuche se frajer......i brez njenog pitanja..
![]()
ma jasta
jos me udali, nisam ni znala
![]()
-
tigris
ma ima kako nemasojka wrote:Ne mogu da vjerujem da u Sa nema izuzetno lijepih djevojaka. Na mene je ostavilo sasvim drugaciji utisak i sliku.
Samo je pitanje hemije, ono da je srce na dugme...![]()
-
neko iz mase
Jesi li pokusao VISA karticu na siluk zakaciti i zabaciti mamac?
-
inspire_me
Ma jok bona, te lijepe su ti svedjankesojka wrote:Ne mogu da vjerujem da u Sa nema izuzetno lijepih djevojaka. Na mene je ostavilo sasvim drugaciji utisak i sliku.
Samo je pitanje hemije, ono da je srce na dugme...![]()
sarajke su one napucane, al ljepota, hm...
-
teletrader
Evo ja pokusavam naci "trebu" u sarajevu,al' mi se nikako ne da..
Valjda zato sto nisam toliko cesto u gradu koliko bi trebao biti...
A ovo kloniranje nikako da dozhivi "trzhishnu zrelost",pa da mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme
A ovo kloniranje nikako da dozhivi "trzhishnu zrelost",pa da mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme
-
black-cat
Pa kako ti to trazis "trebu" u sarajevuteletrader wrote:Evo ja pokusavam naci "trebu" u sarajevu,al' mi se nikako ne da..
A to sto te nema stalno- pa nije ni to taklo lose .... moze te se pozeljetii......
-
teletrader
treba se neko dobro upoznati da bi se mogao pozheljeti,you li'l puthy catblack-cat wrote:Pa kako ti to trazis "trebu" u sarajevuteletrader wrote:Evo ja pokusavam naci "trebu" u sarajevu,al' mi se nikako ne da..
A to sto te nema stalno- pa nije ni to taklo lose .... moze te se pozeljetii......
- kriticarka_nikova
Ja mislim da su najljepse djevojke iz tuzlanskog kantona 
- bpsang
ma ne zamjeram ti ja MOJA TI nista ja se samo onako malo salim, a za neupucene, srednja sam vrsta, neko me je vidio neko ne, ne isticem seanais_nin wrote:pa eto "po 100_ki" fali mi adekvatna geografska lokacija...zamjera mi sto sam herkablack wrote:..znaci fali ti..nesto..dobro je pa ti nije sve otislo u taj predio..mislim na pamet..
pameti, hvala Bogu, imam taman, ni premalo ni previse
![]()
da me sad neko obozava a ovu sam temu napravio cisto iz dosade i iz neke prakse nekih forumasica,
te fali ti to fali ti ono , te nisi ovakav nego onakav, te imas trebu a nemas curu i tako te jedes cevape a ne pijes pivo i slicno, znaci cista zabava,ako se neko nasao uvrijedjen zbog naziva HERKA ili SVEDSKA neka mi oprosti,stvarno nista nemam protiv tih osoba jedino im mogu reci da su simpaticne u odnosu na velegradske KOKE...
Eto ,ja toliko nadam se da se ni Horny nece ljutiti jer je i on Herko
piva mi je nabacila jednu sisu u predjelu stomaka tek da se zna