KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bpsang
#106 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
a kakvi bi čevapi bili bez luka i biberamadona wrote:100_KA wrote:Ka tica, samo sto je ptica odletila iz Sarajeva davno, davno....madona wrote:
Ja slobodan a ti?????????????????
a jedes li luk sa cevapima?
- bpsang
#107 Re: KAKO NACI TREBU U SARAJEVU...
a kakvi bi čevapi bili bez luka i biberamadona wrote:100_KA wrote:Ka tica, samo sto je ptica odletila iz Sarajeva davno, davno....madona wrote:
Ja slobodan a ti?????????????????
a jedes li luk sa cevapima?
-
G.O.D.
stvarno dobro pitanje: kako naci "bumbatre" u Sarajevu...Ev' ja se slomih al nista vec sedma godina...ccc...pomislio bih da je do mene,ali nije...cim odem negdje drugo meni super...samo Sarajevo kao da je ukleto ba!!!
uzassssss
heheh
a ti 100-ko jedna mogao bi kad-kad druga pozvati...
uzassssss
heheh
-
Juiceman
Fakat mi nije jasno kako vi kontante zbariti trebu u SA kad ni jedan ne zna kupiti cvijeće, poslati pjesmu ili bilo šta od tog romantičnog shita-što naravno žene vole, ni jedan od vas nije "izazov" za njih, nego se fino uhvatite mobitela i sms poruka dok vam prsti nepotpadaju. Naravno, ne daj bože nazvati je to je 2 Km sa moje kartice, eee puno, a da o izletima, ručkovima, večerama i ne pričam. Kad bi ona bila voljna i nakon hurmašice i boze, sve skupa 2 KM.
Načekati ćete se....
Načekati ćete se....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma Juice, samo su malo nesigurni ali nisu oni krivi nego okolina koja ih hrani tim machistickim sranjima. U stvari, to je neka devijacija machizma...
Odig
:D pa vas zivot je zreo za neku ulogu u sapunici

Odig
-
G.O.D.
ne znam ja kako je bilo bariti trebu 50-60-ih godinaJuiceman wrote:Fakat mi nije jasno kako vi kontante zbariti trebu u SA kad ni jedan ne zna kupiti cvijeće, poslati pjesmu ili bilo šta od tog romantičnog shita-što naravno žene vole, ni jedan od vas nije "izazov" za njih, nego se fino uhvatite mobitela i sms poruka dok vam prsti nepotpadaju. Naravno, ne daj bože nazvati je to je 2 Km sa moje kartice, eee puno, a da o izletima, ručkovima, večerama i ne pričam. Kad bi ona bila voljna i nakon hurmašice i boze, sve skupa 2 KM.
Načekati ćete se....
izlazim,komuniciram,pokusavam ali ovdje ne ide!!!!neceeeeeeeeeeeeee i tacka!
ma nase djevojke su....cast izuzecima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
najgore je kada si osuđen na milost i nemilost djevojaka
kada se gaborka ne da a pička joj trune ispod
ponosa i pakosti
onda se pomiriš sa sudbinom da možeš biti samo s onom koja želi biti s tobom i to se desi 1 ili 2 put godišnje...
i moraš biti sretan
:D:D
još kad nemaš komunikativnog dara... i kad odustaješ nakon prve prepreke...
:D:D
ne voliš telefone
fijuuuuuuuuuuuu
kada se gaborka ne da a pička joj trune ispod
onda se pomiriš sa sudbinom da možeš biti samo s onom koja želi biti s tobom i to se desi 1 ili 2 put godišnje...
i moraš biti sretan
još kad nemaš komunikativnog dara... i kad odustaješ nakon prve prepreke...
ne voliš telefone
- bpsang
na pice ili na kahvu,G.O.D. wrote:stvarno dobro pitanje: kako naci "bumbatre" u Sarajevu...Ev' ja se slomih al nista vec sedma godina...ccc...pomislio bih da je do mene,ali nije...cim odem negdje drugo meni super...samo Sarajevo kao da je ukleto ba!!!
uzassssss
heheh
a sta je stobom nisi valjda sav kredit potrosio na Sarajevske mmmm
da ne kazem pipipipipip
- bpsang
a meni prica kako je ne smijem reciG.O.D. wrote:stvarno dobro pitanje: kako naci "bumbatre" u Sarajevu...Ev' ja se slomih al nista vec sedma godina...ccc...pomislio bih da je do mene,ali nije...cim odem negdje drugo meni super...samo Sarajevo kao da je ukleto ba!!!
uzassssss
heheh
po sarajeva hmmmm
sad mu ne valjaju sarajke a valjale mu u junu prosle godine hm cccc...
a bome i u decembru prosle godine
ja ne biram ja volim
- Truba
baahmadona wrote:i to 1-2 put godisnje ti je puno kakav ti je stav gadan
a gdje je ljubav komi? ima li toga u shemi?
zaljubljen sam u nedostižnu, zaljubim se u 10 god. stariju djevojku, zaljubim se u onu s kojom nikad neću moći biti zajedno, zaljubim se čekajući na tramvajskoj stanici u djevojku koja prođe pored mene i nikad je više ne vidim, zaljubim se u Hacijendi kad prolazim pored djevojke kojoj nikad neću imati hrabrosti da priđem jer sam toliko puta ispušio foru da više nemam sigurnosti u sebe i idem samo na sigurno > to su one dame s početka priče
pokušam s forom doće ljubav uz vezanost s nekom koja mi nije nimalo bitna... ali ne dođe
možda neki ljudi nisu stvoreni za ljubav
- Truba
ma nije to kako se čini pet puta dnevnoja wrote:jooj, i ja isto tako! zapravo ispravka: ja sam se ranije zaljubljivala pet puta dnevno - u tipa pored mene u tramvaju, u onoga sto mi je grskom poslao sms, u momka koji mi se osmjehnuo na ulici... a sada NISTA. bas je tuzno...
bolje reći 5 puta u zadnje 2 - 3 godine
pa nisam megaloman
- Lace
ma meni se cini da ste vas dvoje stvoreni jedno za drugokomi wrote:ma nije to kako se čini pet puta dnevnoja wrote:jooj, i ja isto tako! zapravo ispravka: ja sam se ranije zaljubljivala pet puta dnevno - u tipa pored mene u tramvaju, u onoga sto mi je grskom poslao sms, u momka koji mi se osmjehnuo na ulici... a sada NISTA. bas je tuzno...
bolje reći 5 puta u zadnje 2 - 3 godine
pa nisam megaloman:D:D
- bpsang
ko ON I TRAMVAJ
nekad mi se cini da naj zenske idu bas tramvajem
ako ti je pri ruci mozes joj uvijek podariti
i zazeljeti sretan praznik, a mozda i dozivis iznenadni
Ako se ne varam sutra je vas praznik ,pa ujedino da svim Damama ovog naseg foruma zazelim sretan 8 Mart
uz jos jedan cvijet
nekad mi se cini da naj zenske idu bas tramvajem
ako ti je pri ruci mozes joj uvijek podariti

i zazeljeti sretan praznik, a mozda i dozivis iznenadni

Ako se ne varam sutra je vas praznik ,pa ujedino da svim Damama ovog naseg foruma zazelim sretan 8 Mart
uz jos jedan cvijet

Last edited by bpsang on 12/03/2006 16:46, edited 1 time in total.