kako legalno uzvratiti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

tempora

#51 Re: kako legalno uzvratiti

Post by tempora »

Cuj, trazis pomoc kako bi se nekome svetio. Pa ne znam sta mi je tragikomicnije, ti sto bi da se svetis uz pomoc drugih ili ovi sto razmisljaju kako da ti pomognu. :? Izvinjavam se, do mene je. :shock:
madtv

#52 Re: kako legalno uzvratiti

Post by madtv »

Ridjobrki wrote:
Chmoljo wrote:
Ridjobrki wrote:Ajoj... Ja sam Krajišnik, pretpostavljam da moji savjeti ne dolaze u obzir... :roll:
vidi ti se po avataru kako bi ti to riješio :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D Jelda moćan? Toliko mi je po ćeifu da ti to ne mogu opisati... A sikira je bolji metod: nema buke, nema reloada. 8-)

Nightwatchman, pogledaj epizodu South Parka pod nazivom "Scott Tenormann Must Die" (s05e01) pa vidi šta je reći osveta...

hahah...ne vidjeh tvoj post...hahahha

joj... :run:
ranger

#53 Re: kako legalno uzvratiti

Post by ranger »

ako je naucni rad u pitanju, skontaj mjesto gdje postoji propust, caka il nesto slicno, nesto sto samo ti mozes znati ili kao sto neko rece napravi neku nadogradnju, poboljsanje onda angazuj advokata pa vidi moze li se sta uradit.... a osveta.... imao sam slicnu situaciju prosle godine i mene je prosla zelja za osvetom, iako nisam siguran da bih propustio priliku ;-)

PS pade mi na pamet, pod uslovom da taj tvoj trud ima veze s informatikom, uvezi se s kakvim jebenim hackerom ubaci mu virus u sistem i sjebi sve sto mozes sjebat....
Ridjobrki

#54 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Ridjobrki »

@madtv:

;-) :thumbup:
andrija2007

#55 Re: kako legalno uzvratiti

Post by andrija2007 »

Obrati se homeopatskom lijecniku neka ti da hom.lijek "Ignatia amara -(xm ch)" koji ce te osloboditi 80-90 % jeda koji
sad nosis u sebi i koji ti moze samo naskoditi i uciniti zivot gorkim.
Ako ga budes mrzio, ta mrznja i kivnja ce te u stvari, jos vise vezati za tu osobu, umjesto da te ucini slobodnim od nje.
To ne znaci, da ne mozes da trazis legalno rjesenje, posavjetuj se i sa dobrim advokatom,da ti pojasni da li je moguce
djelovati i sa legalne strane.
Pozdrav!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#56 Re: kako legalno uzvratiti

Post by PipiDugaDevetka »

Muškarac, buntovnik, usalmljen, nevin, živi na planini, član MENSE traži prijatelja, svog prijatelja, istovremno vatrenog i nevinog, plemenitog, božanstvenog, obavezno orijentiranog u duhovnom pravcu.
Telefon: xx/yyy-zzz
Priložiti foto,...
sodom

#57 Re: kako legalno uzvratiti

Post by sodom »

ovako ja bi nabavio ma koliko kosta halucinogene droge(LSD i ostala govna) i drogirao bi tu osobu preko mjesec dana- provalio bi mu u stan sacekao bi ga i u mraku opalio po glavi, probudio bi s enakon 7 dana tek... i tako u krug.

ne bi se sjecao niceg al u podsvjesti bi mu bilo svega zbog cega ne bi mogao spavat narednih godinu dana.
boli me k... sto je nelegalno mora platiti... a kad pocne trzat glavom i halucinirat ma sta da ti je ukrao pasce u vodu jer mu je opao autoritet sa takvim ponasanjem kod poslovnih partnera- ludak... jos je dobro u tome sto ti se nece on sad moci osvetiti zato jer je sprzen i nema pojma ko mu je to pocinio:)

mozda je nezrelo al trenutno ja nemam bolju ideju :)

zelim ti puno srece i da budes brutalan u osveti :):):)
cao
Baby Jane

#58 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Baby Jane »

Haha, gledala sam neki dan jednu seriju gdje su jednoj zeni sakrivali stvari, natjerali je da misli da je poludila :D Doveli je do nervnog sloma...

Ono...ona ukljuci sporet, i ode, oni dodju, iskljuce, nakon 45 min zena se vrati, konta vecera gotova...a sporet iskljucen :D....ili mu sakrivaj kljuceve :D
tiv

#59 Re: kako legalno uzvratiti

Post by tiv »

Mislim da nisi nikako u stanju da mu barem priblizno uzvratis...Vjerovatno si drugacijeg moralnog sklopa. Ridjobradi way otpada,mada efikasnijeg nema.Razumijem da je sjeb da nemoze biti veci, ali kao takav kakav si samo mozes na sebe udariti. U svakom slucaju pusti neka malo legne, ako treba i godinama.Nauci da budes pokvaren,ako hoces osvetu,a hoces je.Budi Osman Vuk.
rajvosa^

#60 Re: kako legalno uzvratiti

Post by rajvosa^ »

Jebo te svi salju ideje za osvetu a postavljac teme nije ni rekao sta mu je prijatelj uradio....mozda mu je mazno kliker troperac i jos prvi reko hopa....zajebana ova zajebancija....bljak od teme.
Bloodflow

#61 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Bloodflow »

Za sve ima tarifa... :lol:
prsti...
ruka...
2 ruke...
ruka+noga...
itd..
pitanje je koliko želiš da naplatiš 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#62 Re: kako legalno uzvratiti

Post by -LIBERO- »

Pokreces temu sa nazivom "..kako LEGALNO uzvratiti..",i onda pises kako ti je nanjeo veliku dusevnu i finansijsku bol i da je zasluzio VELIKU patnju i VELIKU osvetu :D

Prijatelju,nemoze to nikako se povezati ,VELIKA PATNJA I VELIKA OSVETA,sa LEGALNIM :D :D :D

Zpali mu auto,"odradi" mu zenu,izlijepi naselje u kojem on zivi sa plakatima o njemu i "interesantnim" informacijama,slikaj ga sa nekom curom koju si mu namontirao da je pokupi i faxiraj slike na adresu firme sa "prigodnim" textom :D :D

itd. itd....mogu do sutra da ti pricam o potencionalnim osvetama :D

Al' ti se ne poklapa ovo sto sam prvo napisao. Ako zelis da mu bas DOBRO UZVRATIS,i osvetis se proporcionalno onome sto je on tebi uradio,onda batali ovo "LEGALNO" :D
Jer,sve sto bi bilo LEGALNO,nebi bilo ni vrijedno truda..nemoj onda nista ni raditi,niti pokusavati :dance: :thumbup: :run:
njonjica

#63 Re: kako legalno uzvratiti

Post by njonjica »

Desava li se sta?
lopta

#64 Re: kako legalno uzvratiti

Post by lopta »

Bolesti... :-)
dr.Gonzo

#65 Re: kako legalno uzvratiti

Post by dr.Gonzo »

Neko rece "posao zivota", pa mi pade na pamet film The Sting (pogledaj ako nisi).
Vjerovatno je pohlepan (ili ima nesto drugo sto ga privlaci), a onda bi se vjerovatno mogla napraviti neka sema da se ta pohlepa iskoristi. Mislim da postoje profesionalni prevaranti ;)
dr.Gonzo

#66 Re: kako legalno uzvratiti

Post by dr.Gonzo »

dupli
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#67 Re: kako legalno uzvratiti

Post by PipiDugaDevetka »

@The Nightwatchman,
Osveti li se ti ikada navedenom gurbetu?
mrtva kokoš

#68 Re: kako legalno uzvratiti

Post by mrtva kokoš »

covjek taman zaboravio, vi ga opet vratiste...
pa znas sta, nadji kakvu profesionalnu kuravu, koja ce da ga obrlati...
to sve snimi ili fotografski zabiljezi...
snimke mu posalji na posao i kuci i ode brak u p.m. kud ce ti veca osveta...
naravno uspjece samo ako ima zenu... :D
Cholina_Lokica

#69 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Cholina_Lokica »

stvarno, bi li sta :D
MAN-lion's coach

#70 Re: kako legalno uzvratiti

Post by MAN-lion's coach »

The Nightwatchman wrote:gledao sam puno filmova u kojima glavni lik nadje neku pametnu foru kako da vrati svom neprijatelju za zlo koje mu je ovaj ucinio. meni se to desilo u zivotu, znaci, neko ko mi je bio dugogodisnji prijatelj, ucinio mi je tako gnusnu i nepodnosljivo prljavu, odurnu stvar, da to ziv covjek ne bi povjerovao :) mislim, to su toliko FUJ okolnosti da bih, da imam vremena, napisao knjigu o tome. :-D

na zalost ja ne mogu detaljisati o mom problemu jer bi bilo totalno ofirno. odnosno, svi bi me prepoznali...uglavnom, zamislite najnajnajgore sto bi vam neko mogao uciniti, pa to pomnozite sa 1000!

ja se smijem jer sam dobrodusan insan, ali u isto vrijeme sam zeljan te osvete. vodeci se onom starom dobrom narodnom: "osveta je jelo koje se sluzi hladno", ja vec duze vrijeme razmisljam kako da mu uzvratim cijelo to zlo koje mi je nanio, ali na legalan način. znači, da izbjegnem neko gonjenje policije itd... (naglasavam da je on uspio ovo meni uraditi na taj nacin da ga ja zaista ne mogu ni na koji nacin prijaviti na policiju, a uradio je to jer je poprilicno pametan i znao je tacno sta radi)

imate li neku ideju? :) budite mastoviti :dance:
Moram ovo lupiti.

Idi nekim hodžama,magovima,vudu cirkuse i sve mu raskući...hhhh :D
mrtva kokoš

#71 Re: kako legalno uzvratiti

Post by mrtva kokoš »

MAN-lion's coach wrote:
The Nightwatchman wrote:gledao sam puno filmova u kojima glavni lik nadje neku pametnu foru kako da vrati svom neprijatelju za zlo koje mu je ovaj ucinio. meni se to desilo u zivotu, znaci, neko ko mi je bio dugogodisnji prijatelj, ucinio mi je tako gnusnu i nepodnosljivo prljavu, odurnu stvar, da to ziv covjek ne bi povjerovao :) mislim, to su toliko FUJ okolnosti da bih, da imam vremena, napisao knjigu o tome. :-D

na zalost ja ne mogu detaljisati o mom problemu jer bi bilo totalno ofirno. odnosno, svi bi me prepoznali...uglavnom, zamislite najnajnajgore sto bi vam neko mogao uciniti, pa to pomnozite sa 1000!

ja se smijem jer sam dobrodusan insan, ali u isto vrijeme sam zeljan te osvete. vodeci se onom starom dobrom narodnom: "osveta je jelo koje se sluzi hladno", ja vec duze vrijeme razmisljam kako da mu uzvratim cijelo to zlo koje mi je nanio, ali na legalan način. znači, da izbjegnem neko gonjenje policije itd... (naglasavam da je on uspio ovo meni uraditi na taj nacin da ga ja zaista ne mogu ni na koji nacin prijaviti na policiju, a uradio je to jer je poprilicno pametan i znao je tacno sta radi)

Moram ovo lupiti.

a moze li kod milana tarota??
MAN-lion's coach

#72 Re: kako legalno uzvratiti

Post by MAN-lion's coach »

Splinter wrote:
MAN-lion's coach wrote:

Moram ovo lupiti.

a moze li kod milana tarota??
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam ovo sam lupila.Može i kod njega da mu prenese preko TV-a neku moćnu crvotočinu. :-D :-D
Mr. Meho

#73 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Mr. Meho »

Nema bolje osvete nego posaditi zrno sumnje u njegovoj vezi ili braku... Postoji mnogo nacina, od hvaljenja zajednickim prijateljima o tome sta si nekad u proslosti ti ili neko drugi radio s njegovom zenom, pokusaja da preko nekog laznog profila ili na drugi nacin anonimno stupis u kontakt sa njegovom zenom ili sa njim i navedes ih na bludne misli pa kasnije objavis sve, do razotkrivanja nekih malih prljavih tajni koje znas o njemu njegovoj zeni... Sigurno ima nesto.

Ovo je sve jako podlo, mozda u nekim segmentima malo izlazi iz okvira potpuno legalnog, ali kod nas nema ni teoretske sanse da odgovaras za to... :)

Odradi nesto od ovoga i sjedi i uzivaj gledajuci kako mu se svijet rusi!
Eborg

#74 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Eborg »

U pravu postoji dolus ilitiga "zla namjera". Ako je sve vrijeme planirao da te zezne onda fino zakaži sastanak sa kakvim dobrim advokatom i vidi da li se može pronaći rješenje, ako imaš dokaze i/ili svjedoke onda još bolje.
Ma.Le.Na

#75 Re: kako legalno uzvratiti

Post by Ma.Le.Na »

mmmm ja volim osvete :evil:

The Count of Monte Cristo ..lijep primjer osvete :D

hm sta bi ja uradila..
1. drzala se u njegovoj blizini...bila mu najbolji prijatelj koji je sve oprostio i zaboravio..

2. ucinila da ga svi prijatelji napuste - vide kakav je u stvari i to tako da ga postepeno navedes da ih sve do jednog posteno zajebe :evil: ...ti u tome moras ostati po strani - tako da ce se ti njegovi prijatelji i tebi zaliti a ti ces onako naivno da ga branis i govoris kako je on jednostavno takav - ta vidi sta je tebi uradio ali ti si mu oprostio :evil: ..

3. ucini da ga i porodica prezre ...crvici sumnje koje mozes probuditi u njemu u vezi zene i ostalih clanova cine cuda :evil: ...na kraju krajeva ulozi malo i love potplati nekoga pa da imas i dokaze za neke od tih crvica..

4. razjebi mu posao i karijeru..

kad ostane sam..bez prijatelja i porodice...a posao ide dole dole doooole :x ..i kad bude mislio da ima tebe kao najboljeg prijatelja koji je svo to vrijeme bio uz njega...napusti ga i ti :D
Locked