Ja ovdje ne vidim ni jednu uvredu ili misliš na negi drugi post?PalaSa Marsa wrote:vinja wrote:E, super! Vjerovacemo njemu. Rijesena stvar.capella wrote: Pokušala.
On poriče sve što ona priča.
Kaže ne obraća pažnju.
Koliko je to istina, to je drugi par cipela.![]()
Zasto bi ti vjerovala vise nekoj dromfulji, nego osobi sa kojom zivis? Valjda je vrijedan tvog povjerenja?! Fino tu pricu ostavi iza sebe. I ako ubuduce budes slusala nesto slicno o doticnoj, nek' ti na jedno uho udje, na drugo izadje. Ama, ko tebi uopste prenosi takve price, skontaj se malo... nekada se u hodu puuuuuuuno nadoda iz raznih pobuda.
Nego, ne truj si zivot, uzivaj sa svojim dragim.
Kada ti taj neko opet krene da prica o tome lijepo ga zamoli da prestane, reci da te ta prica jako smara i onda ti pricaj kako si presretna sa svojim dragim. Znas da nije toliko glup da popusti prvoj koja mu se ponudi. Ako jeste - brate, sto ce ti takav glup?
Ne kontam, kako se mogu upotrebljavati ovako "pogrdne rijeci" za nekog koga i ne poznajete, prosto, ako vec imas komentar, imas i rjeci, kako bi bi mogla komunicirati i bez ovih rijeci tipa "uvreda" a ne znam ni koga ni zasto u stvari..
Što se muškog aspekta tiče, istog sam mišljenja pa zato i pitam.
Sumnjam da bi rekao nešto...