Kako izgleda vase jutro???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

A1B

#76 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by A1B »

Ja uglavnom tokom cijele noci ostanem budan, ujutro budem malo pospan i gladan, tamo oko 5-6-7 sati, uzmem da jedem, umijem se da malo dodjem sebi, stavim vodu za kafu, dok kafa ne provri do tad ispusim cigaru, popijem kafu i jos koju zapalim, malo se razhavizam i nastavim dalje raditi, ovo je tokom radnih dana, a sto se tice vikenda hmmm :? to je nepredvidivo 8-)
limunada25

#77 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by limunada25 »

Evo tek ustala 9:30 :D :D odoh se umiti..nesto na brzake stavit usta itd :run:
Clover

#78 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Clover »

Pošto radim od 9, ustanem u pola 8, malo dođem sebi i počnem da se spremam. Inače se moje spremanje može obaviti za 15 minuta, ali pošto sam ujutro jako spora, treba mi 45, i uvijek kasnim :roll:
dječak sa šibicama

#79 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by dječak sa šibicama »

Uglavnom, sve savrsene veze, brakovi, muzici i zenice.

Mashallah.
A1B

#80 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by A1B »

dječak sa šibicama wrote:Uglavnom, sve savrsene veze, brakovi, muzici i zenice.

Mashallah.
Ljepota :D
Not My Idea

#81 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Not My Idea »

dječak sa šibicama wrote:Uglavnom, sve savrsene veze, brakovi, muzici i zenice.

Mashallah.
Kako ces tako, pa vidi ovog @novosib :-) :D
vaučer

#82 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by vaučer »

Ustanem se što kasnije.
Na brzinu se spremam i usput pijem muljavu kavu na prazan želudac.
Kasnim na posao i kronično sam nesretan.
Not My Idea

#83 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Not My Idea »

vaučer wrote:Ustanem se što kasnije.
Na brzinu se spremam i usput pijem muljavu kavu na prazan želudac.
Kasnim na posao i kronično sam nesretan.
:lol: :D
vaučer

#84 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by vaučer »

Not My Idea wrote: :lol: :D
Nisam inače, ali malo je reći da nisam jutarnji tip.
Redovito ustajanje u cik zore je moja vizija pakla, a živim je.
honky tonk

#85 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by honky tonk »

vaučer wrote:
Nisam inače, ali malo je reći da nisam jutarnji tip.
Redovito ustajanje u cik zore je moja vizija pakla, a živim je.
bas ti avatar odgovara :D
limunada25

#86 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by limunada25 »

Jutro mi je ko nikad..sa podocnjacima i nateklim kapcima :( :zjev:
MariaIribarne

#87 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by MariaIribarne »

Otvorim oči, pomislim još jedan šugav dan. Onako, sva nikakva, žmireći na jedno oko palim laptop i nabadam predugu šifru koju nikako da potrefim a i promijenim. Evo sad ću :D

Dok se mašina zagrije, pristavim fukač, standardno jutarnja rutina, wc i to....onda donosim kafu, vraćam se u krevet, pogledam šta je novo, spremanje i posal - ovo ako sam druga smjena.

A ako sam prva, neko od ukućana već napravi kafu i pokušava me istjerati iz kreveta. Nekad jedino vriskom uspijevaju.
niric89

#88 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by niric89 »

Dragi ustaje u 6.45 a ja vecinom sa njim. Dok se on tusiram ja nam spremam dorucak i kahvu. Jedemo, ovo ono i onda on odlazi u 7.30 pa se ja laganice spremam za predavanje :-D
BoliMeGlOva

#89 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by BoliMeGlOva »

Mene zena gotivi svako jutro to kafa,sok,razgovor,bude svega sanele mi :D
A1B

#90 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by A1B »

imam podocnjake :?
Melami

#91 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Melami »

limunada25 wrote:Zanima me ujutro kad ustanete kako zapocinjete dan, i ko od vas dvoje pravi kafu-naravno ako je pijete ?? :D
Nekad kad pricam sa momkom o buducem braku aBd :-) , on mi kaze kako cu ja trebati ustajati da njemu skuham kafu iako ja npr. ne moram na posao..(a mogu i bez kafe). Znaci da li vi zene koje ne radite ustajete vasem muzu da mu napravite kaficu ili dorucak, ili ostajete spavati??
A vidi, iz postovanja ako je on jedini koji radi trebala bi da ustanes i da mu napravis kafu, lijepo ga ispratis, poljubis i nazad na spavanje.
Moja zena radi kao i ja, al ako se desi da ja radim a ona ne, ona mi naravno napravi kafu. Iako ja preferiram da ja sam sebi pravim kafu, jednostavno,meni je moja najbolja.
male_okice

#92 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by male_okice »

moj dragi ne pije kafu...ja ne volim ustajati rano ne volim nikoga pa ni sebe tako rano tako da je u sustini bas i ne pricamo. ustajemo 10 do 7 ja palim sebi kafe masinu i dok ja stavim filter i kafu dragi odleti u WC se umiti...ja onda idem u wc oblacimo se ja kafu svoju dragu u termosku i u auto i na posao. Posto ne radimo svaki dan u istim smjenama onda onaj koji ide ustane odradi sta treba i ide na posao. I to je to...ziva mi je glupost ustajati za odraslom osobom da mu pravim ovo ili ono u 7h ujutru jer eto njemu cejf :-) :x
Melami

#93 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Melami »

male_okice wrote:moj dragi ne pije kafu...ja ne volim ustajati rano ne volim nikoga pa ni sebe tako rano tako da je u sustini bas i ne pricamo. ustajemo 10 do 7 ja palim sebi kafe masinu i dok ja stavim filter i kafu dragi odleti u WC se umiti...ja onda idem u wc oblacimo se ja kafu svoju dragu u termosku i u auto i na posao. Posto ne radimo svaki dan u istim smjenama onda onaj koji ide ustane odradi sta treba i ide na posao. I to je to...ziva mi je glupost ustajati za odraslom osobom da mu pravim ovo ili ono u 7h ujutru jer eto njemu cejf :-) :x
pa ako ta odrasla osoba jedina radi i izdrava porodicu i nije glupan, onda ne bi ni tebi trebala biti glupost ustati i napraviti mu kafu.
male_okice

#94 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by male_okice »

to je cisto rpeseravanje maltretirati nekoga ko ne mora ustati tako rano da ustaje i pravi tebi kafu koju mozes i sam napraviti. Niko ne kaze da je neko glupan ali postovanje se moze iskazati i na 300 drugih nacina, ima zena koje ustanu naprave 2dragom" kafu a cim izadje iz kuce spomene mu mamu...eh dzaba ti onda takva kafa i sve zivo. Ako se postovanje u vezi mjeri ko kome pravi kafu ujutru jadne te veze.
duplanula

#95 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by duplanula »

male_okice wrote:to je cisto rpeseravanje maltretirati nekoga ko ne mora ustati tako rano da ustaje i pravi tebi kafu koju mozes i sam napraviti. Niko ne kaze da je neko glupan ali postovanje se moze iskazati i na 300 drugih nacina, ima zena koje ustanu naprave 2dragom" kafu a cim izadje iz kuce spomene mu mamu...eh dzaba ti onda takva kafa i sve zivo. Ako se postovanje u vezi mjeri ko kome pravi kafu ujutru jadne te veze.

Ja mislim da nije poenta da li mozes ili ne sam napraviti kafu, vec da ti zena/muz prave drustvo :)
dust in the wind

#96 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by dust in the wind »

ustanem u 7 i 15, u pola 8 krecem na posao. pjehe do posla. u 8 na poslu... kafu oko 10 ili 11 pijem.
male_okice

#97 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by male_okice »

duplanula wrote:
male_okice wrote:to je cisto rpeseravanje maltretirati nekoga ko ne mora ustati tako rano da ustaje i pravi tebi kafu koju mozes i sam napraviti. Niko ne kaze da je neko glupan ali postovanje se moze iskazati i na 300 drugih nacina, ima zena koje ustanu naprave 2dragom" kafu a cim izadje iz kuce spomene mu mamu...eh dzaba ti onda takva kafa i sve zivo. Ako se postovanje u vezi mjeri ko kome pravi kafu ujutru jadne te veze.

Ja mislim da nije poenta da li mozes ili ne sam napraviti kafu, vec da ti zena/muz prave drustvo :)
ma ja ali ako ta osoba ne rani i ne mora tako rano ustajati kakvo je drustvo neko ko mora po necijoj naredbi ili zahtjevu nesto uraditi, plus dok skuhas kafu dok je popijes dok sklones sta ces se onda vracati spavati jer to sve traje najmanje 30-40 min ako se pije kafa onako laganijim tempom. mislim sve zavisi kako su ljudi navikli neko to voli neko ne voli ali insistirati na tome mi je ziva glupost.
duplanula

#98 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by duplanula »

male_okice wrote:
duplanula wrote:

ma ja ali ako ta osoba ne rani i ne mora tako rano ustajati kakvo je drustvo neko ko mora po necijoj naredbi ili zahtjevu nesto uraditi, plus dok skuhas kafu dok je popijes dok sklones sta ces se onda vracati spavati jer to sve traje najmanje 30-40 min ako se pije kafa onako laganijim tempom. mislim sve zavisi kako su ljudi navikli neko to voli neko ne voli ali insistirati na tome mi je ziva glupost.

Pa valjda ces ustati zato sto zelis da mu pravis drustvo, a ne zato sto se od tebe zahtijeva ili naredjuju :)... Valjda imas suosjecanje za svog partnera :zoka:
shiny

#99 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by shiny »

On ustane sat i po prije posla, čim prvi alarm za buđenje zazvoni. Ustane, napravi kafu, lagano doručkuje, obuče se i razbudi. Ja svakih deset minuta snoozam sat, ne želim ustati do zadnjeg trena. Onda skačem, ne znam šta da obučem, sipam hladnu kafu u želudac, pojedem neki ohlađeni tost koji mi je ispekao i izlijećem van šminkajući se u liftu ili tramvaju. Svaki put mi se smije, ja se nerviram, mrzim jutro, neću se nikad navići na rano buđenje...
limunada25

#100 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by limunada25 »

Subota...tek dolazim sebi uz kaficu:), a ustala sam oko 10:30 :D
Post Reply