Kako izabrati.. ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ray

#51 Re: Kako izabrati.. ?

Post by Ray »

muhanata wrote:
Ray wrote: ...A drugo moze biti uzaludno nadanje da ce ,,sutra,, biti bolje...

Sent from my Xperia Ray using Tapatalk 2
To nama govore i naši vrli političari :lol:
Šalim se..ne kažem da treba nakon neke svađice odmah noga, ali kada neko zaista nije zadovoljan svojom vezom godinama, ali ostaje u toj vezi to meni nikad neće biti jasno.

ON mislim da je ova djevojka već skontala koga će, šta će, samo definitivno neće biti sretna ni sa ovim sa kojim je sad (čim je osjetila bilo šta prema nekom drugom), a ni sa ovim drugim (ako ga izabere).. jer kaže nije sigurna.
Da je sigurna da je taj pravi, bez razmišljanja i kolebanja bi ostavila momka i bila sa ovim drugim :-)

A valjda ste skontali šta je pisac htio reći ( ima ih brate previše ) :lol:

Savrseno razumio,a rjesenje je da nadje nekog treceg,koji valjda nece nju zavlaciti - da joj se ne vrati 8-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#52 Re: Kako izabrati.. ?

Post by Truba »

esminamala wrote:
dust in the wind wrote:ja cudnih komentara... kao da se ne mogu dvije osobe voljeti..ili druga varijanta, kao da se ne moze kada si u vezi upoznati neko i zainteresovati se, pa i zaljubiti se... sve neko moralisanje, a razvoda kamara, prevara kamara...a niko nikad ne bi nista. sto ne volim suplju

Upravo tako, danas je to sve normalno ocito. Koliko smao znam parova sto su se razveli radi mjesanja trece osobe. I onda svi neko moralisanje.

:thumbup:
koliko ja znam parova da im je sa x glave došao :mrgreen:
gerberica

#53 Re: Kako izabrati.. ?

Post by gerberica »

alchak.ba wrote:Zaboravila si napisati da ovaj forum jako dugo pratis, ali da si se tek sada registrovala kako bi to popricala sa saxovcima jer ti je ofirno popricati sa prijateljicom.

Popravi mi dan :lol:
Post Reply