kako do orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

nendertalac

Post by nendertalac »

ne sjecam se jel se digger bio prijavljivao da daje instrukcije - mozda bi mogao i ovdje nesto sevapa zaradit
krkan

Post by krkan »

priusti joj felacio ili feliciju :-)

more bit bidne da jedno upali :D
hananah

Post by hananah »

Sram vas bilo vas dvojicu pojma nemate o orgazmu :x pa co'jeka saljete na instrukcije i dijelite mu neke bez veze savjete jer ne znate ni sami kako curu dovesti do orgazma :D :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
car-x

Post by car-x »

krkan wrote:priusti joj felacio ili feliciju :-)

more bit bidne da jedno upali :D
sumnjam da joj je toliko klitoris.. ali vrag bi ga znao..
Bosanac sa dna kace

#30 Re: kako do orgazma

Post by Bosanac sa dna kace »

nendertalac wrote:
sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
predlozi joj da proba s nekim drugim :)
A ti im drzi svijecu! :D
Imas vala u Sa. onu seksologinju, kako se zvase?
ma imas oglas za njezinu ordinaciju u novinama, zove se men se cini Vasvija, tako nesto,o tome mozes s njome porazgoıvarat i preko telefona! :)
farky

Post by farky »

mozda i Azira moze pomoci :D da se ne muci tip dzaba :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Ima i Kleopatra! :D
Harrys

Post by Harrys »

nendertalac wrote:ne sjecam se jel se digger bio prijavljivao da daje instrukcije - mozda bi mogao i ovdje nesto sevapa zaradit
:D Profesorice,ti si ovdje sa najvecim renomeom da dajes istrukcije. :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

a sto njih pitas za takav savjet,sreco??
pogrijesio si temu :D
vidis da neznaju sta da kazu... :D :D :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Kako naučiti sve to Mujo će najbolje objasniti.... :lol: :lol:

Došao Mujo kod doktor da mu se požali.
- Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim.
- Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere....enp. pokušaj dovesti jednog crnca i neka ti maše lepezom dok ti guziš..
Mujo tako uradi, maše crnac, Mujo guzi, a Fata mrtva hladna. U neko doba ustane Mujo i kaže crncu.
- Haj ti guzi ja ču mahati.
I tako i bi...razvaljuje crnac Fatu, a ona se sva izludila od uzbuđenja, kad če ti Mujo na to.
- Vidiš kako se maše, pizda ti materina... :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

e ovako sexolog, idemo cas teorije:

za razliku od muskaraca kod zena postoje 2 vrste orgazma: klitoralni i vaginalni...za vecinu zena ovaj prvi ne predstavlja veliki problem, ali priznale to ili ne ovaj drugi se ne postize bas ko macji kasalj (cas izuzecima) pa makar ti gudio do zore...
Je li tvoja djevojka IKAD dozivjela orgazam? Mislim razgovarate li o tome? Klitoralni orgazam moze dozivjeti od oralnog seksa, "rucne" stimulacije ili kao sto ti je neko vec predlozio da je ti rukom dodirujes po klitorisu tokom seksa....
Za vaginalni ce vam vjerovatno trebati nekog vremena, da upoznate tijelo jedno drugog, i na kraju krajeva da ona upozna svoje tijelo, jer koliko sam prokontala po tvom postu ona se malo stidi pricati o nekim stvarima sto vjerovatno znaci da nije imala prilike da se "sprijatelji" sa svojim tijelo...mali savijet: vecini zena je lakse doci do vaginalnog orgazma ako su one gornje :D
i u svemu ovome nemoj zaboraviti da seks nije maraton ka orgazmu, bitno je samo da se obadvoje opustite, uzivate, volite, a ostalo ce doci samo po sebi :D sretno!
Fair Life

Post by Fair Life »

Kako? Jednostavno!

Evo 'vako...

Image

ili

OVAKO!
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

anais_nin wrote:e ovako sexolog, idemo cas teorije:

za razliku od muskaraca kod zena postoje 2 vrste orgazma: klitoralni i vaginalni...za vecinu zena ovaj prvi ne predstavlja veliki problem, ali priznale to ili ne ovaj drugi se ne postize bas ko macji kasalj (cas izuzecima) pa makar ti gudio do zore...
Je li tvoja djevojka IKAD dozivjela orgazam? Mislim razgovarate li o tome? Klitoralni orgazam moze dozivjeti od oralnog seksa, "rucne" stimulacije ili kao sto ti je neko vec predlozio da je ti rukom dodirujes po klitorisu tokom seksa....
Za vaginalni ce vam vjerovatno trebati nekog vremena, da upoznate tijelo jedno drugog, i na kraju krajeva da ona upozna svoje tijelo, jer koliko sam prokontala po tvom postu ona se malo stidi pricati o nekim stvarima sto vjerovatno znaci da nije imala prilike da se "sprijatelji" sa svojim tijelo...mali savijet: vecini zena je lakse doci do vaginalnog orgazma ako su one gornje :D
i u svemu ovome nemoj zaboraviti da seks nije maraton ka orgazmu, bitno je samo da se obadvoje opustite, uzivate, volite, a ostalo ce doci samo po sebi :D sretno!
..a da li seksolog anais_nin moze da objasni sta misli sa ovim "one gornje" (zene)? :D
..nisam skontala, do mene je sigurno...
anais_nin

Post by anais_nin »

Soul_Sista wrote:
..a da li seksolog anais_nin moze da objasni sta misli sa ovim "one gornje" (zene)? :D
prevod: vecina zena lakse dozivi vaginalni orgazam kad su tokom seksa one gore tj na muskarcu :D statisticki lakse dozivjeti orgazam nego kad je muskarac gore (naravno nije ovo zlatno pravilo nego dovoljno ucestala pojava da bih ponudila taj mali savijet)....

i btw, dodatak seksologu sto se orgazma tice, kod vecine zena to ne ide popraceno bilo kakvim vodopadima, u stvari za vecinu muskaraca je taj zenski orgazam misterija, mozes znati da ga je dozivjela samo ako ti ona to stavi do znanja ili ako ti kaze :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

anais_nin wrote:
Soul_Sista wrote:
prevod: vecina zena lakse dozivi vaginalni orgazam kad su tokom seksa one gore tj na muskarcu :D statisticki lakse dozivjeti orgazam nego kad je muskarac gore (naravno nije ovo zlatno pravilo nego dovoljno ucestala pojava da bih ponudila taj mali savijet)....

i btw, dodatak seksologu sto se orgazma tice, kod vecine zena to ne ide popraceno bilo kakvim vodopadima, u stvari za vecinu muskaraca je taj zenski orgazam misterija, mozes znati da ga je dozivjela samo ako ti ona to stavi do znanja ili ako ti kaze :D
...ahaaaaaaaaaa :D got the picture! :D
..falja!
8)
Dezze

Post by Dezze »

FortunaBela wrote:Kako naučiti sve to Mujo će najbolje objasniti.... :lol: :lol:

Došao Mujo kod doktor da mu se požali.
- Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim.
- Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere....enp. pokušaj dovesti jednog crnca i neka ti maše lepezom dok ti guziš..
Mujo tako uradi, maše crnac, Mujo guzi, a Fata mrtva hladna. U neko doba ustane Mujo i kaže crncu.
- Haj ti guzi ja ču mahati.
I tako i bi...razvaljuje crnac Fatu, a ona se sva izludila od uzbuđenja, kad če ti Mujo na to.
- Vidiš kako se maše, pizda ti materina... :D :D :D
DOBAR JE! :D :D :D :D :D :D
Post Reply