najbolje bi bilo da moremo onako cupave hodati.. da vire brkovi oko bikinija..
ha ja, nista ljepse od prirodnog izgleda
Moderator: anex
zar moras bas toliko biti slikovit ljaaaaaaaaaak!Bosanac sa dna kace wrote:Ja konto to se moze zascas obavit, a mislim da me nece boljet cim ih onako olako cupam...vjerujte da iscupam i pramen dlaka i nimalo ne zaboli!
ma koji bona depilator????upala wrote:zar moras bas toliko biti slikovit ljaaaaaaaaaak!Bosanac sa dna kace wrote:Ja konto to se moze zascas obavit, a mislim da me nece boljet cim ih onako olako cupam...vjerujte da iscupam i pramen dlaka i nimalo ne zaboli!
e ovako ja ti predlazem depilator...BRZO i EFIKASNOcupa ih iz korijena i duze vremena treba da izrastu(bar meni)
prva 2-3 puta boli a kasnije ljepota![]()
jel ta masinica ima kakvo specijalno ime?? neka specijalna marka???tigris wrote:nije laserski.............to je mali aparat koji cupa dlake iz korijena.....masinica mala ima se kupiti svugdje i nije skupo...ali boli u pocetku prilicno.....pa probaj nije losa ideja nimalo
treba ti jarane istjerat zloBosanac sa dna kace wrote:Ah sto na ovom forumu ima zlonamjernih i koristoljubivih ljudi, cim ne mogu od tebe izvuc koju paru odma bi te na panj....kodar su kakvi sihirbazi!!!![]()
![]()
tih depilatora ima na svakom koraku braun je najcesci mada philips smatram najboljim....Bosanac sa dna kace wrote:jel ta masinica ima kakvo specijalno ime?? neka specijalna marka???tigris wrote:nije laserski.............to je mali aparat koji cupa dlake iz korijena.....masinica mala ima se kupiti svugdje i nije skupo...ali boli u pocetku prilicno.....pa probaj nije losa ideja nimalo
kolko kosta otprilike???