stolarija velikodusnih dimenzija i ovo nadsvjetlo
u hodnik dopire vise nego dovoljno prirodnog svjetla, komotno
hm..hmhmhm nice
Moderator: anex
Slazem se sa ovim. Moj prijedlog je takodjer da prvo rijesis ovaj problem, ne znam kako si provela cijelu zimu na betonu.Amazonka27 wrote:pa ti bi trebala staviti nesto na taj beton...imas i jeftinije varijante laminata. Treba ti najlon, izolaciona folija (ovo je jeftino) prebroj sve coskove (imaju unurasnji vanjski), šarafi, i tacna kvadratura laminata (naravno, i neko ko ce ti postaviti ovo), taj beton niti je zdrav za tebe niti ces se ikada moci rijesiti itisona dok je "beton go".
sto se tce hodnika...sve zavisi koliko su ti zidovi tu "zauzeti". Neces puno postici krecenjem u drugu bou - jer bijeli zidovi su ti koji ce "prosvjetliti" prostoriju. Pokusaj sa nekim zidnim lampama...pokusaj nacrtati raspored svojih prostorija (iz pticije perspektive) pa da imamo prestavu o cemu se radi. Ne znam sta ti radi klavir u kuhinji...vjerovatno je tu zbog male kvadrature. Malo je tesko objasnjavati sta da uradis sa stvarima koje ne vidimo.

Naaravno,hehe,nemam momka...ma malo sam isprobala par savjeta i nekako mi je fino...ako u ovom djumbusu nadjem usb sendam:)...No_oNe__ wrote:pomalo je i besmisleno ocekivati da ce ti neko pomoci od kolega
niko vise nista ne radi besplatno! tako je kako je!
osim ako nemas ono bas dobrih dobrih prijatelja pa da upregnu ali toga je malo!![]()
momka bi vec mogla
dobro je da ideje zapisujes
i samo polako
nigdje ti se ne zuri
eto vidis vec si sredila jedan cosak
od tog ase krece!
mogla si nam slikati
ok su instalacije...mijenjala sam uticnice,slavine,baterije,nesto cijevi,razvodnu plocu i osiguracesumirprimus wrote:A kakve su ti instalacije u tom stanu?
elektro,vodo?
wc?
to mi nekako dodje prioritet prioriteta...