Pa pokloni joj makaze onda ( to ce izazvati salve odusevljenja ).elektropotrosac wrote:cuj da ja njoj mazem karmin po spigli rekla bi "odakle je ovaj seljak doso". a sta bi tek rekle njezine koleginice.
kako da joj pridjem?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
- elektropotrosac
ama nije meni cilj da ja njoj dadnem vec ona meni.
- trinaesti
ovo bi moglo da upali:
plati jednog šanera da dođe u isto vrijeme kad si i ti u salonu. plati mu da joj se nabacuje baš onako bezobrazno. bez srama i straha od toga šta će reć kolegice. i vidjećeš kako će mu upaliti
onda će ti biti jasno da ti ne treba frizerka u životu
plati jednog šanera da dođe u isto vrijeme kad si i ti u salonu. plati mu da joj se nabacuje baš onako bezobrazno. bez srama i straha od toga šta će reć kolegice. i vidjećeš kako će mu upaliti
onda će ti biti jasno da ti ne treba frizerka u životu
-
vodolija_33
#33 Re: kako da joj pridjem?
u zajebancijielektropotrosac wrote:narode imam teritorijalne pretenzije ka lokalnoj frizerki. dosta je yebozovna a dopada mi se i kao osoba. ima dobra ledja. imam malo ozbiljnije namjere naime brak pa zato i oklijevam. naravno ona nema pojma o tome dok mi rikta frizuru. kako da joj kazem?
-
Como_Sarajevo
Imam rješenje za tebe ali je uslov da su joj noge runjave 
- elektropotrosac
u zajebanciji znaci. vidis dobra ideja. znaci sta sad imamo : makaze sa ugraviranom skorpijom, fleke na spigli, poruku u kosi i maljave noge.
- elektropotrosac
BHG jel znas ti da meni ovo lagano postaje komplikovano?
-
vodolija_33
Ah šta ćeš... ko kad smo svi savršenstva bez manaLatinica wrote:Boze dragi kako pricate, kao da je biti frizerka = nizi oblik zivota.
Jos jedna u nizu predrasuda...tuga.
just ignore it
- trinaesti
latinice. prošetaj jednom kad je veliki odmor u frizerskoj školi, ili još bolje kad se završava smjena. pa da vidiš kakvi sve tipovi dočekuju buduće frizerke. u školi se uči svašta 
reko sam: ima i poštenih.
a što se tiče predrasuda. nekad je dobro imati ih. kao primjer uvijek navodim predrasudu o psu u avliji, u koju ulaziš prvi put. nemaš li predrasudu da je to "oštar" pas mog'o bi te taj pas izjest
a što se tiče predrasuda. nekad je dobro imati ih. kao primjer uvijek navodim predrasudu o psu u avliji, u koju ulaziš prvi put. nemaš li predrasudu da je to "oštar" pas mog'o bi te taj pas izjest
-
Stari
Pa kad malcice razmislim ... pridji joj isto kao sto bi prisao i da je neke druge struke ...nema veze to...apotekarica, ocna doktorica, konobarica, pjevaljka ili ...mene nije htjela ni jedna ....dakle nije bilo do toga sto mi nije schpreha valjala... prica je u mene vazda bila suplja za 10-ku( sto se iz prilozenog da naslutiti)...nego je nesto drugo bilo u pitanju.
Dakle da rekapituliramo ... utrcavaj direktno u peterac...ne osvrci se na spiku...ona je svakako uvjek suplja...ako si frajer unda je u redu...a ako nisi ...e onda
YBM-liga
Dakle da rekapituliramo ... utrcavaj direktno u peterac...ne osvrci se na spiku...ona je svakako uvjek suplja...ako si frajer unda je u redu...a ako nisi ...e onda
- black
#47 Re: kako da joj pridjem?
kako skontah ti josh nisi ni zagazio u njene teritorijalne vode da bi osvojio njenu krstaricu (ili razaracaelektropotrosac wrote:narode imam teritorijalne pretenzije ka lokalnoj frizerki. dosta je yebozovna a dopada mi se i kao osoba. ima dobra ledja. imam malo ozbiljnije namjere naime brak pa zato i oklijevam. naravno ona nema pojma o tome dok mi rikta frizuru. kako da joj kazem?
-
vodolija_33
Allahselamet, rezonatrinaesti wrote:latinice. prošetaj jednom kad je veliki odmor u frizerskoj školi, ili još bolje kad se završava smjena. pa da vidiš kakvi sve tipovi dočekuju buduće frizerke. u školi se uči svašta