dječak sa šibicama wrote:Ona predstavljala BiH

daj maco, samo se sramotis... zenska je nepismena, mene sram kad pocne nesto pricati, "moja malenkost koja se zove Maca"

i slicno... provaljuje se na svakom koraku, ali stekla je simpatije pricom o nesretnom zivotu, to pali kod raje.
Nesretna djevojka bez oca, koja se probija u zivotu.
Usput vrcka guzicom i nabija se na krastavac. I opet je najvise navijaca imala u starijoj populaciji.
Em dobila 15.000 eura, em poklona sto sama kaze morace prikolicu iznajmiti

sta ce, i meni je nesto zao. Vidi se da nije zlo zena, sva je ona nekakva ko maloumno deriste
Zmaj je vrh, koja je ono budala od covjeka.
Jest, baš si je dobro opisao, priglupa kao neko maloumno dete, ali nije zla, nije pokvarena.
Mislim da je dobila 10 000, a ne 15 000. Ostali učesnici nedeljnog finala sem prvo troje, dobili su po 5000, a Maca je dobila specijalno 10 000 kao valjda neku nagradu što je i zbog nje šou bio dosta gledan.
Zmaj je uistinu lud ko struja. Sinoć je kao fol da čestita Gastosu na bini, uhvati ga rukama, podiže, i tresnu ga o zemlju samo tako, mogo se Gastos polomiti. Kaže Gastos danas da ima neke modrice, al je probao sinoć sve okrenuti na šalu i smeh, da to rvačko bacanje ne pokvari proslavu.
Ja ne znam, ako u ovom novom rijalitiju opet Zmaj ne bude prvi, biće haos, pobiće ih na spavanju