Kako bi vi postupile???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
amazon
#51 Re: Kako bi vi postupile???
Ona bi ali ne da nana, pardon tata 
- trcicu trceci
#52 Re: Kako bi vi postupile???
dzejlaaaaa bi li se ti udalaaa ?
bi biii, ali babo nee daaa...ne zeli da te preeedaaaa
dzejlaaa jesi li se udalaaa ili se si ukralaaa, dzejlaaaaaaaa
bi biii, ali babo nee daaa...ne zeli da te preeedaaaa
dzejlaaa jesi li se udalaaa ili se si ukralaaa, dzejlaaaaaaaa
-
dzejla89
#54 Re: Kako bi vi postupile???
Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#55 Re: Kako bi vi postupile???
bacam hejt na tvoju čudnovatu pojavudzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
-
dzejla89
#56 Re: Kako bi vi postupile???
U koju grupu spadas pa te to povrijedilo. Idi isplaci se i izjadaj se mami kako te jedna seka na forumu izvrijeđala.leet wrote:bacam hejt na tvoju čudnovatu pojavudzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
- harell
#57 Re: Kako bi vi postupile???
Ja spadam u sve te kategorije, šae sad imas nesto protivdzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#58 Re: Kako bi vi postupile???
ĆEKAM PRVI POLJUBAC, OSTALO SAM PREKUCO
- Neradnik
#59 Re: Kako bi vi postupile???
pa nismo ni mi merhamet ili crveni krst-kriz.dzejla89 wrote:a ja ocekivala da pomognu.
na pogresna vrata kucas
Last edited by Neradnik on 11/03/2013 01:10, edited 1 time in total.
- Joker88
#60 Re: Kako bi vi postupile???
sutra zovi momka na veceru kod svojih!
- harell
#61 Re: Kako bi vi postupile???
ocekivala da pomognemo mene s prvim postom otjerala da gledam utakmice 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#62 Re: Kako bi vi postupile???
možda nejma terpezariju pa ne mogu stati sviJoker88 wrote:sutra zovi momka na veceru kod svojih!
-
dzejla89
#63 Re: Kako bi vi postupile???
Polahko sine imaces i ti taj autic sa avatara pa ce sve curice trcati za tobom. I poljubices se, a da li ces biti pametniji to ne znam. Mada tesko.harell wrote:Ja spadam u sve te kategorije, šae sad imas nesto protivdzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
- GandalfSivi
#64 Re: Kako bi vi postupile???
Kao sto rekoh, agresivna I nekulturna. Dijete drago, pored mog imena imas I onaj www znak, tako da niti se krijem, niti sam djecak (volio bih biti).dzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
Sada nakon sto se pretstavih, da te pitam, u kojem vijeku ti zivis?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#65 Re: Kako bi vi postupile???
al tebi baba neče dat dase udaš ahahahahahahaahahdzejla89 wrote: Polahko sine imaces i ti taj autic sa avatara pa ce sve curice trcati za tobom. I poljubices se, a da li ces biti pametniji to ne znam. Mada tesko.
ukradi se
- trcicu trceci
#66 Re: Kako bi vi postupile???
U cemu je ustvari problem ?
-
blugirl
#67 Re: Kako bi vi postupile???
Sto bi jedan moj prijatelj znao reci, ljudi idu na Mjesec, a ona se Saha zove

- harell
#68 Re: Kako bi vi postupile???
Ja imam taj autic al opet me nece cure i jos se nisam poljubio i nevin sam, haj mi pomozi plizdzejla89 wrote:Polahko sine imaces i ti taj autic sa avatara pa ce sve curice trcati za tobom. I poljubices se, a da li ces biti pametniji to ne znam. Mada tesko.harell wrote:Ja spadam u sve te kategorije, šae sad imas nesto protivdzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
- trcicu trceci
#69 Re: Kako bi vi postupile???
"Dama" sa dvadeseticetiri godine trazi savjet na forumu u vezi udaje ? I mi pricamo o inteligencijidzejla89 wrote:Djecaci koji misle da je ljubav kad ih pogleda seka iz III-5 na malom odmoru, tinejdzeri koji jos cekaju prvi poljubac, manje inteligentni, glupi, sa samo sebi poznatim smislom za humor i dr. Svi oni su se sakrili ispod razlicitih nick-ova, a ja ocekivala da pomognu.
-
dzejla89
#70 Re: Kako bi vi postupile???
Imaš jednu dobru knjigu od grupe autora, a naziv je Gramatika bosanskog jezika. Prelistaj onako malo pred spavanje. Korisnije ti je nego što dangubiš po forumu.leet wrote:al tebi baba neče dat dase udaš ahahahahahahaahahdzejla89 wrote: Polahko sine imaces i ti taj autic sa avatara pa ce sve curice trcati za tobom. I poljubices se, a da li ces biti pametniji to ne znam. Mada tesko.
ukradi se![]()
- harell
#71 Re: Kako bi vi postupile???
jao...
inteligencija < sobna temperatura
p.s. nema na cemu, na tvojoj sam temi otkucao jubilarni hiljaditi post
inteligencija < sobna temperatura
p.s. nema na cemu, na tvojoj sam temi otkucao jubilarni hiljaditi post
- Neradnik
#72 Re: Kako bi vi postupile???
cestitke na tisućitom postu
dzejla udaj se pa se rastavi tako ces usreciti i sebe i ćaću. bok.
dzejla udaj se pa se rastavi tako ces usreciti i sebe i ćaću. bok.
- harell
#73 Re: Kako bi vi postupile???
hvala dingospo
dzejla dobila si konstruktivan savjet pusabok i od mene
dzejla dobila si konstruktivan savjet pusabok i od mene
-
elvin85
#74 Re: Kako bi vi postupile???
dzejla89 wrote:Imaš jednu dobru knjigu od grupe autora, a naziv je Gramatika bosanskog jezika. Prelistaj onako malo pred spavanje. Korisnije ti je nego što dangubiš po forumu.leet wrote:al tebi baba neče dat dase udaš ahahahahahahaahahdzejla89 wrote: Polahko sine imaces i ti taj autic sa avatara pa ce sve curice trcati za tobom. I poljubices se, a da li ces biti pametniji to ne znam. Mada tesko.
ukradi se![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#75 Re: Kako bi vi postupile???
dže da kupim otu knjigurinudzejla89 wrote:Imaš jednu dobru knjigu od grupe autora, a naziv je Gramatika bosanskog jezika. Prelistaj onako malo pred spavanje. Korisnije ti je nego što dangubiš po forumu.leet wrote:al tebi baba neče dat dase udaš ahahahahahahaahahdzejla89 wrote: Polahko sine imaces i ti taj autic sa avatara pa ce sve curice trcati za tobom. I poljubices se, a da li ces biti pametniji to ne znam. Mada tesko.
ukradi se![]()