Hos da ti doturim jedan kanadski pasos... da se ne znojis ako je avion hijacked...pitt wrote:ko amerikanac svugdje..........sem u bratskim zemljama:D
Kako bi se vi opredjelili?
- pitt
Jok ......zato je nas uvijek u drugom dzepudigger wrote:Hos da ti doturim jedan kanadski pasos... da se ne znojis ako je avion hijacked...pitt wrote:ko amerikanac svugdje..........sem u bratskim zemljama:D
- stickitout
Onako po eskimskipitt wrote:Jok ......zato je nas uvijek u drugom dzepudigger wrote:Hos da ti doturim jedan kanadski pasos... da se ne znojis ako je avion hijacked...pitt wrote:ko amerikanac svugdje..........sem u bratskim zemljama:D
:D Odma i ja zatekbiram i trazim da mi daju cakiju
:D
-
halo
To je rijesenje za osvijezenje al haj zabrani pravoslavcu sa sokoca da bude srbin ili katoliku iz ljubuskog da bude hrvat ili ti sandjakliji u Sarajevu da budPrenj wrote:Zarad mira i boljeg zivota u BiH, sljedecih 500 godina bi trebalo zabraniti nacionalno izjasnjavanje, nacionalno organizovanje, .... bilo sta sto ima veze sa nacijom.
-
Panta Rei
#80 Re: Kako bi se vi opredjelili?
Bosna_E wrote:Kad bi doslo do nekog "popisa stanovnistva" po opredjeljenju kako bi se vi opredjelili?
Koliko sam mogu da primjetim najveci dio bi opet bio neki "jugosloveni" ili mozda "neopredjeljeni". Pa nije moguce koliko vi zalite za komunizmom. Hoce li iko ikada shvatiti da nam ovo sve upravo oni i rade. Komunisti su poznati po tome sto veoma brzo mjenjaju ideologije i dresove na terenu. Uzmite istoriju onih ljudi koji su i sjebali stanje na balkanu (i onih koji i danas to rade) i vidjet cete da je skoro svaki bio clan KP bar nekad. Isto tako Tito za kojim se mnogo zali je taj koji je dao veliki doprinos da cetnici dobiju boracke penzije jos u onom ratu i da budu proglasavani herojima. Takodze zahvaljujuci tom istom Titu muslimani 70-tih godina u JNA mogli su da budu: Srbi, Hrvati ili Neopredjeljeni. Hoce li iko prestati da zali za dzelatima?
Tesko da ce iko biti neki "jugosloven".
A ja licno cu da budem BOSANAC, i nista drugo!
-
Puko ko kondom
I ja isto takogavrilo wrote:srbin![]()
... a u srbiji bosanac