Kakav pastir... takvo stado
- manijak1
Ja kažem da je lako iz čopora vikati da pastir ne valja .......kad budeš pastir onda pokaži da si bolji od prethodnog i gotova priča ......ovako sve ostaje u riznici sjećanja i arhivama sudova ......i pretraživača Faira 
-
senada
kakav je to narod koji se i sam svrstava po imenu i prezimenu a svi smo ili bi trebali biti prije i poslije svega samo ljudi zar ne?novel wrote:eto ti sad, ne valja stado......mislim da je ispasa u pitanju, jalova nafaka.....valjda bog dadne pa i namu u Visokom svane
![]()
...gledam ista strasila za ljude, iste one djelioce gonice svojih stada .....iste "ljude" iz parlamentarne skupstine '90.-ih godina... ista podloga... isti milje.... ista terminologija....
DOKLE?? Gdje je kraj?
-
novel
nema kraja, to je rupa bez dna.....ceranje u krug.......DOKLE?? Gdje je kraj?
uvijek je tako bilo, uvijek.....nikada nije bilo bolje.....bilo je malo sminke ali i tada si morao imati crvenu karticu ili si donji......rupa bez dna...pasa moj solidni....kakav je to narod koji se i sam svrstava po imenu i prezimenu a svi smo ili bi trebali biti prije i poslije svega samo ljudi zar ne?
-
Jasho
Saltaga je bio i meni profesor ( sreća pa završih fakultet). Za njega mogu reči sve najgore! Uvijek je smrdio na alkohol (jer non stop pije), neuredan je , mastan i prljav! Saltagu treba pod hitno izbaciti sa fakulteta i zabraniti mu da radi u obrazovanju! Saltaga ne može ništa pozitivno donijeti studentima!
- stickitout
I nije napravio, vec "napraviJo".....ako bog Da.....ko nas sviJu heBe...Faree wrote:PA sta ako je napravio ?
Neka je napravio ako Bog da nek napravi jos 100.i treba..