Kakav pastir... takvo stado

manijak1

Post by manijak1 »

Ja kažem da je lako iz čopora vikati da pastir ne valja .......kad budeš pastir onda pokaži da si bolji od prethodnog i gotova priča ......ovako sve ostaje u riznici sjećanja i arhivama sudova ......i pretraživača Faira :D
senada

Post by senada »

... i poslije hirosime preko miliona prezivjelih nas palestinaca.... i nije samo ni do pastira a najmanje do Faira.... jer nije ni svaki coban za svakog stada... cak su i psi cuvari primjereni odredjenom stadu...

:zzzz:
novel

Post by novel »

eto ti sad, ne valja stado :? ......mislim da je ispasa u pitanju, jalova nafaka.....valjda bog dadne pa i namu u Visokom svane :D 8-)
senada

Post by senada »

novel wrote:eto ti sad, ne valja stado :? ......mislim da je ispasa u pitanju, jalova nafaka.....valjda bog dadne pa i namu u Visokom svane :D 8-)
kakav je to narod koji se i sam svrstava po imenu i prezimenu a svi smo ili bi trebali biti prije i poslije svega samo ljudi zar ne? :(

...gledam ista strasila za ljude, iste one djelioce gonice svojih stada .....iste "ljude" iz parlamentarne skupstine '90.-ih godina... ista podloga... isti milje.... ista terminologija.... :(

DOKLE?? Gdje je kraj?
novel

Post by novel »

DOKLE?? Gdje je kraj?
nema kraja, to je rupa bez dna.....ceranje u krug.......
kakav je to narod koji se i sam svrstava po imenu i prezimenu a svi smo ili bi trebali biti prije i poslije svega samo ljudi zar ne?
uvijek je tako bilo, uvijek.....nikada nije bilo bolje.....bilo je malo sminke ali i tada si morao imati crvenu karticu ili si donji......rupa bez dna...pasa moj solidni....
nineac

Post by nineac »

Ljudi moji neku noc sam sanjo Fuada Saltagu! :( Mozete misliti te nocne more!
Fair Life

Post by Fair Life »

manijak1 wrote:Ja kažem da je lako iz čopora vikati da pastir ne valja .......kad budeš pastir onda pokaži da si bolji od prethodnog i gotova priča ......ovako sve ostaje u riznici sjećanja i arhivama sudova ......i pretraživača Faira :D
Ko zna... zna.

Image
Jasho

Post by Jasho »

Saltaga je bio i meni profesor ( sreća pa završih fakultet). Za njega mogu reči sve najgore! Uvijek je smrdio na alkohol (jer non stop pije), neuredan je , mastan i prljav! Saltagu treba pod hitno izbaciti sa fakulteta i zabraniti mu da radi u obrazovanju! Saltaga ne može ništa pozitivno donijeti studentima!
Faree

Post by Faree »

PA sta ako je napravio ?
Neka je napravio ako Bog da nek napravi jos 100.i treba..
stickitout

Post by stickitout »

Faree wrote:PA sta ako je napravio ?
Neka je napravio ako Bog da nek napravi jos 100.i treba..
I nije napravio, vec "napraviJo".....ako bog Da.....ko nas sviJu heBe... :D :D :lol: :lol:
Post Reply