pa hljeb nabrzaka i ispržena jaja na brzakapa čovjek je sam, a možda je i na dijeti. no opet mi nije jasno ovo sa jajcima
jel to zezaš il ti baš nije jasno
a kako je @ppdd neozbiljan možda je mislio na nešto drugo, ta ja znam
Moderator: anex
pa hljeb nabrzaka i ispržena jaja na brzakapa čovjek je sam, a možda je i na dijeti. no opet mi nije jasno ovo sa jajcima
Pitanje je šta je za tebe kvalitetno brašno?vesna55 wrote: Ova ti je super domaći kruh samo imam jedno pitanje gdje kupit kvalitetno brašno
micki125 wrote:a jel to mora pod balkonom reći u stilu romea ili može i pred vratima.vesna55 wrote:
Evo za tebe rmuškarca samca recept za nabrzaka: komšiniceeeeeeeeeeeeeeee evo me ja stiGOOOOOOOOOOOO
Da objasnim, kod mene ima umirovljeničko-penzionerska kafana i sabah-in-the-morning je zbor. Tamo poslužuju bosansku kafu (80pf) sa jajima. Kafu prave Mujo i Omer, jedan dan je Omer dežurni, a drugi dan Mujo.micki125 wrote: ...e toga se ja bojim.ko zna šta je on mislio. možda poziva dame na hljeb tepsijaner i ko ono usput idu i jajca, na brzaka naravno.
![]()
Nas troje, najčešće 2 dana, a nekada i preostane za 3 dana.ružmarin-a wrote:
i kolko ti bidne vako mali ljeb ? (vremenski)PDD wrote:-18 do 20 supenih kašika brašna![]()
vesna55 wrote:Evo za tebe muškarca samca recept za nabrzaka:
komšiniceeeeeeeeeeeeeeee evo me ja stiGOOOOOOOOOOOO