bogme mene niko nije opominjao a bas sam se bio zadaocyprus wrote:Jest, al se zabranjeno ljubitchengaba wrote:Evo sad baš dođoh iz Von Habsburga (kod Pozorišta), more proć.![]()
Kafic
- kokuz_sa
#26 Re: Kafic
- citroen
#27 Re: Kafic
Smije li se zvaljitiVeDooo1gim wrote:Al Academie.. tako nesto u Hrasnom sentada preko puta robota pa na cosku odmaljeti bude fina basta zimi je lijepo na spratu sjediti , ugodna atmosfera i prijatno osoblje
Jedan sam od redovnih dole a za ove sto misle da je prazan , sumnjam da zavire subotom navece kad praznog stola nema
I Milans na zadnjem spratu u Alti
- Haris.ba
#28 Re: Kafic
Ima Ildžis - ima parking, ima novootvoreni Turkuaz(bivši Riblji restorandottore wrote: nijedan kafic na ilidzi nije za vecernjeg izlaska, pogotovo zbog U18 iz Hadzica i sl. opcina
P.S.
A s curom/ženskinjem
-
Ponosan
#29 Re: Kafic
zar Milans u Alti nije restoran?VeDooo1gim wrote:Al Academie.. tako nesto u Hrasnom sentada preko puta robota pa na cosku odmaljeti bude fina basta zimi je lijepo na spratu sjediti , ugodna atmosfera i prijatno osoblje
Jedan sam od redovnih dole a za ove sto misle da je prazan , sumnjam da zavire subotom navece kad praznog stola nema
I Milans na zadnjem spratu u Alti
- zvrcak
#30 Re: Kafic
Haris.ba wrote:Ima Ildžis - ima parking, ima novootvoreni Turkuaz(bivši Riblji restorandottore wrote: nijedan kafic na ilidzi nije za vecernjeg izlaska, pogotovo zbog U18 iz Hadzica i sl. opcina) - ima parking, ima "Yu kafe" za komuniste, ima Avantgarde za šminku, ima Holivud(imaš kafić i u holu hotela - baš za parove)- ima parking, a i blizu drugi parkinzi. Nije baš da se nema gdje izaći.
P.S.
A s curom/ženskinjemizaći u Vatru meni baš bezveze. Naročito uz staklo, ko lutka u izlogu. A možda i jest to fazon.
u vatri imas dio za nepusace, koji je idealan za izlazak sa djevojkom, udobne stolice i secije, ugodna atmosfera, itd... bar je bila 2 puta koliko sam tamo bio
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#31 Re: Kafic
Gdje ti je ovaj Yu kafe?? Nemoj mi po ulicama,samo onako po nekim orijentirimaHaris.ba wrote:Ima Ildžis - ima parking, ima novootvoreni Turkuaz(bivši Riblji restorandottore wrote: nijedan kafic na ilidzi nije za vecernjeg izlaska, pogotovo zbog U18 iz Hadzica i sl. opcina) - ima parking, ima "Yu kafe" za komuniste, ima Avantgarde za šminku, ima Holivud(imaš kafić i u holu hotela - baš za parove)- ima parking, a i blizu drugi parkinzi. Nije baš da se nema gdje izaći.
P.S.
A s curom/ženskinjemizaći u Vatru meni baš bezveze. Naročito uz staklo, ko lutka u izlogu. A možda i jest to fazon.
Hvala.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#32 Re: Kafic
pa samo ideš od fontane prema gimnaziji... na desnoj strani
samo pazi da te ne majoriziraju... 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#33 Re: Kafic
Hah..kako ocekivano da me u taj komunisticki Yugo kafe najpreciznije uputi bas Cmoljo.Chmoljo wrote:pa samo ideš od fontane prema gimnaziji... na desnoj strani![]()
![]()
![]()
samo pazi da te ne majoriziraju...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34 Re: Kafic
pa to su ti moji drugovi dole
i drugarice 
-
_ado_
#35 Re: Kafic
samo da te upozorim, vlasnik kafica je veliki navijac malih plavih, pa ti vidi-LIBERO- wrote:Gdje ti je ovaj Yu kafe?? Nemoj mi po ulicama,samo onako po nekim orijentirimaHaris.ba wrote:Ima Ildžis - ima parking, ima novootvoreni Turkuaz(bivši Riblji restorandottore wrote: nijedan kafic na ilidzi nije za vecernjeg izlaska, pogotovo zbog U18 iz Hadzica i sl. opcina) - ima parking, ima "Yu kafe" za komuniste, ima Avantgarde za šminku, ima Holivud(imaš kafić i u holu hotela - baš za parove)- ima parking, a i blizu drugi parkinzi. Nije baš da se nema gdje izaći.
P.S.
![]()
Hvala.
- Creasy
#36 Re: Kafic
Zaboravio sam "Knez" u Lukavici, idealno mjesto za parove. Ima i dio za nepusace.