Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebam prijedloge kafica u Sarajevu za izlazak s curom, nesto sto ima intime (ne za to bezobraznici )
gdje je mirno, nema guzve itd
Ovo kafica sto znam je lose skroz tako da...
saso mange wrote:Trebam prijedloge kafica u Sarajevu za izlazak s curom, nesto sto ima intime (ne za to bezobraznici )
gdje je mirno, nema guzve itd
Ovo kafica sto znam je lose skroz tako da...
City lounge kod Cheersa, Vatra, Kultura (bivsi Orange), Sova (izmedju haciende i seherzade), Dibek, Ort, Dialog... Lakse ti je da pitas koje kafice trebas zaobici
zvrcak wrote:City lounge kod Cheersa, Vatra, Kultura (bivsi Orange), Sova (izmedju haciende i seherzade), Dibek, Ort, Dialog... Lakse ti je da pitas koje kafice trebas zaobici
Al Academie.. tako nesto u Hrasnom sentada preko puta robota pa na cosku odma ljeti bude fina basta zimi je lijepo na spratu sjediti , ugodna atmosfera i prijatno osoblje Jedan sam od redovnih dole a za ove sto misle da je prazan , sumnjam da zavire subotom navece kad praznog stola nema I Milans na zadnjem spratu u Alti