Kafic "Razvedenici"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mart

#301 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by mart »

slazem se i ja sam uvijek u drustvu, ali znas neki praznici i prilike su, u mojim godinama, onako vise porodicni dogadjaj. lose se osjecam kada me prijetelji pozivaju u krug svoje porodice zato sto sam sama.
ne podnosim praznike.
fantom slobode

#302 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by fantom slobode »

mart wrote:slazem se i ja sam uvijek u drustvu, ali znas neki praznici i prilike su, u mojim godinama, onako vise porodicni dogadjaj. lose se osjecam kada me prijetelji pozivaju u krug svoje porodice zato sto sam sama.
ne podnosim praznike.
Ma izaberi drustvo koje nije porodicno, kada svakako nemas porodicu, tako da se ne osjecas lose.Ne kazem da moras da izgubis porodicne prijatelje, ali njima njihov nacin zivota, a tebi tvoj.Imas velike prednosti u tom nacinu zivota, samo treba da ih iskoristis.Ako ti ne odgovara da budes u takvom drustvu za praznike, a budi u drustvu koje ti odgovara.
mart

#303 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by mart »

Da lako je to reci,

mislis da je u nekim godinama lako steci prijatelje bez porodicnih obaveza?
Uopste steci prijatelje?
Ali nije sve tako crno, zivot je lijep (osim kada su praznici :roll: )
polumasni

#304 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by polumasni »

fakat.. kako mi se zena iselila, stalno me neko zove na porodicne ruckove, kafe... Mrtvi merhamet oko mene. A meni sve to onako... isto ko da su mi nogu amputirali pa svi ono hoce da pomognu, a onda te gledaju ko invalida i u sebi te zale... Mada eto polako se privikavam. Poceo se bavit sportom redovnije, izgubio par kila, poceo gitaru vjezbat revnosnije, pogledao hrpu filmova... sto je najcudnije, manje sada izlazim sa svojom rajom nego ranije... Poceo po forumima opasno se motat...

Brave new world :skoljka:
mart

#305 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by mart »

vidjet ces kada te pocnu zvati za praznike. da ne budes sam.uzasno, uzasno, zato je najbolje otputovati negdje kada su praznici, spasis neugodnosti i sebe i prijatelje.
ja vec planiram odlazak na put za 1.maj.
zena21

#306 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by zena21 »

Jutro pipl :D

kakvo je raspolozenje??

@polumasni - svaka cast :-D
mart

#307 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by mart »

polumasni, ponosim se tobom :-D
ljubav_aha

#308 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by ljubav_aha »

polumasni wrote:fakat.. kako mi se zena iselila, stalno me neko zove na porodicne ruckove, kafe... Mrtvi merhamet oko mene. A meni sve to onako... isto ko da su mi nogu amputirali pa svi ono hoce da pomognu, a onda te gledaju ko invalida i u sebi te zale... Mada eto polako se privikavam. Poceo se bavit sportom redovnije, izgubio par kila, poceo gitaru vjezbat revnosnije, pogledao hrpu filmova... sto je najcudnije, manje sada izlazim sa svojom rajom nego ranije... Poceo po forumima opasno se motat...

Brave new world :skoljka:
polumasni,s obzirom da u tovm pisanju odise Grattitude,ima merhameta,hvala dragom Alahu dz.s. ;-)

nikad mi nije jasno zasto srdina sazaljeva ravod , a tiho suradjuje sa losim brakovima,koja oholost :!:
polumasni

#309 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by polumasni »

Ljubav-aha, fazon je u tome sta sam ja mislio da mi je dobar brak (dobro, do u posljednje vrijeme)... medjutim ocigledno to nije tako vec duze vremena a meni je to promaklo. Da sam ranije skontao to mozda sam mogao nesto promjeniti. Jedino toga mi je zao.

Sada vec mogu da normalno razgovaram sa (bivsom) zenom i vidim da ni njoj nije lako, ali joj je bolje nego prije samnom. Sve u svemu, mislim da cemo ostati prijatelji... a i to je nesto. Sto se tice losih brakova, stvarno je steta odrzavati ih na life-support kad nigdje ne vode...
ljubav_aha

#310 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by ljubav_aha »

polumasni,imam utisak,mozda pogresan,da bi ti dao sebi i njoj jos jednu sansu,ali ona se,kako si napisao,bolje osjeca nakon razvoda,da, u pravu su,nema potrebe biti u braku ako zaista nema haira
ljubav_aha

#311 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by ljubav_aha »

mart wrote:slazem se i ja sam uvijek u drustvu, ali znas neki praznici i prilike su, u mojim godinama, onako vise porodicni dogadjaj. lose se osjecam kada me prijetelji pozivaju u krug svoje porodice zato sto sam sama.
ne podnosim praznike.
jesi li ti sigurna da te iskljucivo pozovu jer si sama,mislim ,pozvali bi te i da si vjencana :!:

vecinu praznika provodim sa prijateljima,naravno,vecina su vjencani,plus radim nekoliko praznika godisnje,ne uopste mi ne smetaju praznici
mart

#312 Re: Kafic "Razvedenici"

Post by mart »

da nekada pomislim na glupe stvari :-D , ali kada skontam sta to znaci, volim biti solo, disem punim plucima i zivim zivot
Post Reply