Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aaaaa ne, .... necu ja u ovaj klub. Ovo k'o da je udruzenje penzionera, a ne razvedenika. Cuj, ... stoni tenis, domine, karte, .... .... hastal vam, hastal mi, ...
Izgleda da su mladi momci u potrazi za raspustenicama, pa isticu svoje kvalitete.Hajde valjda se daju iskoristiti od nasih clanica kluba, neka proberu.A nije lose ni za djecu, ono ko ima.
Rania wrote:zar mladi momci ne bi trebali biti u potrazi za mladim djevojkama
Nekada ih tu ne ide, pa pouceni legendama ispred granapa sto ih prepricavaju oni sa pivom i na ivicnjaku, pokusavaju da urade nesto naravno uz totalno pogresan pristup.Ocekuju valjda da tu mogu imati prije uspjeha.Ko zna, mozda su i u potrazi za mamom, a kod kuce u toplini doma ju je najlakse naci.Nesto slicno su mlade koke sa starijim frajerima, te traze sigurnost i ekonomsku podrsku.
Ja bih jednu bijelu produzenu (cini mi se kod nas ih tako zovu ) ako ima kakav sto slobodan gdje pored prozora ili na ovako lijepo jutro moze i napolju. Kol'ko cu morat' cekat'?