Druge strane nema bolan, receno nam je sve ovdje.Harrys wrote:Chupka,ne trci pred rudu, dok ne cujes drugu stranu medalje.
![]()
![]()
Kada saznas da je stvarno kraj..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
- taxi_driver
pamti sta si rekla.bu mo vidili......javim se kad dodemLola_77 wrote:Cim ti sam sebe hvalistaxi_driver wrote:ali ako nista sacekaj ljeto pa da vidis kakvi su taxisti.zaboravila bi ga u sekundibu mo vidili
![]()
![]()
A to sto je on njen? Neznam, to me nekim cudom jutros vise toliko ne dotice![]()
Odoh ja raditi, valja meni rezije placati
- cHupjahalic@
Kakvo bolan ostavljanje, ko je to spomenuotaxi_driver wrote:ma dajte sad je trebao zenu ostaviti,da bi bio cool.a da je ostavio i da je njegova zena post napisala kako je muz ostavio zbog neke,bilo bi komentara: a supkaaaaacHupjahalic@ wrote:@Lola_77 Ma znala sam ja da tom frajeru nesto fali i da je muhanat.![]()
![]()
(nek se i dalje brine sta ce komsije reci pa ce zavrsiti gdje mu nije mjesto).
nikad vam ugoditi
Naravno da je ne treba ostaviti, nek sad voli i postuje svoju zenu a proslost nek zapakuje u paketic.
Ja sam spomenula komsiluk zato sto je @Lola spomenula neke stvari u proslom postu (i to nema nikakve veze sa njim, njegovom zenom i njegovim brakom).
Pa ti fakat nisi skontao sta sam ja sa svojom porukom mislila reci.
Haj` zdravo!
-
Lola_77
Hari dragi, sto je tebe neka dobro potkacila?!...sav si nekakav ogorcencHupjahalic@ wrote:Druge strane nema bolan, receno nam je sve ovdje.Harrys wrote:Chupka,ne trci pred rudu, dok ne cujes drugu stranu medalje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema tu pameti...niti druge strane medalje. Ja sam sve dala od sebe, zato bez kajanja idem naprijed. Kontas?!
Budi ti meni pozdravljen
-
novalic
hehehehe
ja sam jedanput radi terapije kartica otplacivala par mjeseci.. nije to nista, vidis da i nije sta..
to je odlicna solucija, sjedi, i natjeraj sebe da se sjetis njegovih losih strana... a perfektan niko nije..
ps
jos da si odma' rekla da nije iste vjere
ja sam jedanput radi terapije kartica otplacivala par mjeseci.. nije to nista, vidis da i nije sta..
to je odlicna solucija, sjedi, i natjeraj sebe da se sjetis njegovih losih strana... a perfektan niko nije..
ps
jos da si odma' rekla da nije iste vjere
-
Lola_77
Dogovorenotaxi_driver wrote:pamti sta si rekla.bu mo vidili......javim se kad dodemLola_77 wrote:Cim ti sam sebe hvalistaxi_driver wrote:ali ako nista sacekaj ljeto pa da vidis kakvi su taxisti.zaboravila bi ga u sekundibu mo vidili
![]()
![]()
A to sto je on njen? Neznam, to me nekim cudom jutros vise toliko ne dotice![]()
Odoh ja raditi, valja meni rezije placati
- taxi_driver
ma papak.drzi se se ti taxiste pacifiste.

- cHupjahalic@
Znaci nabavio si extra stolica.Harrys wrote:cHupjahalic@ wrote:Druge strane nema bolan, receno nam je sve ovdje.Harrys wrote:Chupka,ne trci pred rudu, dok ne cujes drugu stranu medalje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve mi se cini da je prica o dvije stolice realisticna.![]()
Neka si, kad vidis sta se sa drugima desava mozda i tebi zatreba.
- taxi_driver
kasno ja sam vec ugovorio sastanak.edu wrote:lolo..ja bih zbog tebe i vjeru meeeeeeeeeeeeenjao..![]()
..samo ti ne bih davao kreditne kartice..
![]()
![]()
-
Lola_77
Moja Vingo nisi ni svjesna koliko si bila u pravu...Vingo wrote:oplakah....
Nego ....Lola, sigurna sam da ga uopste ne bi idealizirala kao sad, da si na mjestu njegove zene. Bolje je biti bivsa, kojoj se daju komplimenti, nego supruga onoga koji se jos odusevljava bivsom. Ima on svojih mana, ali ih ti nisi stigla otkriti...A mozda se ozenio iz interesa? Ko je zena? Da procackamo mi to?
Doktor mi citavo jutro salje poruke
Eto mu mane...pise bivsoj pored vlastite zene
- black
a tebi nos zapeo za oblake..Lola_77 wrote:Moja Vingo nisi ni svjesna koliko si bila u pravu...Vingo wrote:oplakah....
Nego ....Lola, sigurna sam da ga uopste ne bi idealizirala kao sad, da si na mjestu njegove zene. Bolje je biti bivsa, kojoj se daju komplimenti, nego supruga onoga koji se jos odusevljava bivsom. Ima on svojih mana, ali ih ti nisi stigla otkriti...A mozda se ozenio iz interesa? Ko je zena? Da procackamo mi to?
Doktor mi citavo jutro salje porukeonako bez posebne teme, ali eto nije mi jasno nista...
-
Lola_77
Ma nisi u pravu...Onako, samo mi malo drago i nista viseblack wrote:a tebi nos zapeo za oblake..Lola_77 wrote:Moja Vingo nisi ni svjesna koliko si bila u pravu...Vingo wrote:oplakah....
Doktor mi citavo jutro salje porukeonako bez posebne teme, ali eto nije mi jasno nista...
-
Lola_77
Svasta, to me napade covjeklaradnaat wrote:ma znao sam ja to, zene kao zene
ma nek je nesto kako ne treba, e onda je super
samo nek ima sta da ne stima i da se nesto da razvaliti i nek je situiran, a ostalo se da srediti
stidite se
Necu ja nista razvaljivati, sta ti je..(pogledaj moje misljenje na temu " da li se ikada razvedu" pa ce ti biti jasno)
A Lola je situirana...vjeruj mi...
- anais_nin
pa vjerovatno je i njega iznenadio taj vas susret...i vjerovatno sada pokusava negdje da te poslozi u svojoj glavi...Lola_77 wrote: Doktor mi citavo jutro salje porukeonako bez posebne teme, ali eto nije mi jasno nista...
sve dok te poruke ne prelaze neke granice dobrog ukusa, ja ne vidim tu ama bas nista lose
p.s. i mozda zena zna za poruke
-
Lola_77
Ma ne gajim ja nikakve iluzije u vezi njega...Zavrsena stvar.anais_nin wrote:pa vjerovatno je i njega iznenadio taj vas susret...i vjerovatno sada pokusava negdje da te poslozi u svojoj glavi...Lola_77 wrote: Doktor mi citavo jutro salje porukeonako bez posebne teme, ali eto nije mi jasno nista...
Eto mu mane...pise bivsoj pored vlastite zene![]()
sve dok te poruke ne prelaze neke granice dobrog ukusa, ja ne vidim tu ama bas nista lose![]()
p.s. i mozda zena zna za poruke
Samo me pusti da malo uzivam u spoznaji da mu nije svejedno..Mislim znala sam ja to i onaj dan, ali ovako mi jos sladje