zasto bi ti nesta pametno radila kad mozes po forumu otvarati besposlene teme...sunday_morning wrote:nisam htjela diskutirati o znacaju otvaranja jednog ovakvog ureda u BIH..jer je cini mi se skoro bila takva tema, ako ne i vise...
jako je vazno, znacajno..super..
ali ovo je odlicna prilika da vidimo sta nasi elokventni forumasi, briljantni umovi misle o gender sezitivnom izvjestavanju...jeste li se zapitali vrijedja li nas to...zasto bih ja bila koordinator, kada mogu biti jednostavno koordinatorica??? ali, nazalost, zvanicno mi zakon jos ne dopusta da se tako potpisem.
i da plavusa samnosim kratke suknje i stikle...mo's mislit i jos se pravim pametna
![]()
ali posto je tebi zasmetalo ono sto je meni zasmetaloto dovoljno govori o tvojoj sirini i evoluciji...
ako rijec direktor podrazumijeva i muski i zenski spol, onda to nije muski rod.. pa nemas ni u engleskom jeziku zenski rod za stvari o kojima pricas.. i za razliku od tebe, zene u engleskoj na to gledaju kao na prednost... zasto? pa zato sto bi im smetalo kada bi neko samo po njihovoj tituli mogao znati da su zensko... kod njih se time pokazuje ravnopravnost.. sto jednu te istu titulu moze nositi i zena i muskarac.. al' jok.. nase jadne ugrozene (citaj besposlene) zene ne bi mogle a da ne seru...