Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kolega wrote:zašto "bez mene", ja sam mislio da smo svi ovde jednaki i da se družimo, i da nema onih koji se ograđuju od toga jer su bolji od ostalih
NAvedi gdje sam nipodastavala bilo koga, odavde..
ISto tako..boraveci ovdje i ne znaci da sad moram davat' ili ocekivat' ...
Opusteno kolega..opusteno..
pa evo npr. kažeš "de vidi imal' koga jos, osim mene", tako se kaže maksumu, ono "hajde idi tamo i vidi imal me", zašto, jesam li te uvrijedio na bilo koji način ili ima nešto drugo
kolega wrote:pa evo npr. kažeš "de vidi imal' koga jos, osim mene", tako se kaže maksumu, ono "hajde idi tamo i vidi imal me", zašto, jesam li te uvrijedio na bilo koji način ili ima nešto drugo
Nisi ne brini..mene nije lako uvrijedit'..prosto ne vidim razlog da me vrijedja neko ko me ne poznaje....Sve sto se prica i kaze, ne mora znacit' da je i trun istine..prema tome, nema vrijedjanja..(bar mene ne)
A svejedno, ako neko napada, znam se ja branit...
kolega wrote:... i pored svega toga opet kažeš "de vidi imal' koga jos, osim mene", ..., zaista, tajanstveni su putevi marsovski
Stvari su ustvari onakve, kakve ih mi vidimo.. vjerovatno bi trebalo malo poradit' na ovome..da se konacno desi revolucija covjecanstva..i da svi kontamo k'o jedno..
al' na prosto to nije moguce..
Kolega, ali hocu rec'..ako sam ja negdje Tebe uvrijedila..navedi, reci..pa ako bude da jesam.. onda cu znat' sto me ovoliko pitas..(postavljas pitanja)
i da svi kontamo ko jedno kažeš, to mi zvuči kao ono iz zvjezdanih staza, kolektivni um, we are borg, ..., prirodno je da tako razmišljaš pošto si palaSa marsa, ..., ja sam zato da svi imamo svoje mišljenje ali da to mišljenje ne uzrokuje situacije u kojima se meni, slobodno mislećem forumašu kaže "haj' ti tamo, nemoj sa mnom da pričaš"