Cholina_Lokica wrote:Trebao je prvo iskoristiti situacijupa onda vozit nazad
nuff said!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Cholina_Lokica wrote:Trebao je prvo iskoristiti situacijupa onda vozit nazad

Žali Bože svijeće, bolje da umjesto svijeće metneš ............ i onda su sviEborg wrote:Samo neka drži, meni ne smeta.![]()
Jel' trokrilni?Sarajevski_Marlboro wrote:Ja držim luster .
Što bi rekli bijolozi, ćista simbijoza!Eborg wrote:Zeničani i Hadžićani nemaju te probleme jer svijetle u mraku.![]()
Što se tiče teme, nemam problema s tim dok god se to ne miješa u vezu. Neka se druži, nema frke, ali ako će biti stalni priljepak onda tu nešto ne štima. Moj prijatelj je imao negativno iskustvo sa prijateljicom svoje djevojke koju je ova bukvalno vodala svugdje sa sobom, samo što je i u krevet nije dovela (dobro, tu se vjerovatno ne bi bunio). Na kraju su išli na more u njegovu vikendicu a ova je sredila da joj ide i jaranica jer eto kao nema love pa da i ona malo izmoreta svoje. I frajeru puk'o film i ćao đaci, gdje ne bi.
Moraš je pripaziti da se ne opržiEborg wrote:Pa vidiš da je stavila da se podgrije, bit će.
stas to ovdjefidoremilienko wrote:Žali Bože svijeće, bolje da umjesto svijeće metneš ............ i onda su sviEborg wrote:Samo neka drži, meni ne smeta.![]()
![]()
dzemmo wrote:nellington wrote:Nisam nikad tako shvatao frazu "držati svijeću"![]()
Jebu Bosanac i crnac neku kurvu, al posto je bila restrikcija, dogovore se da jedan jebe a drugi da drzi svijecu. Prvo jebe Bosanac. Jebe on, muci se, trudi se al kurva ni da pisne, skoro zaspala. Onda Bosanac uzme svijecu a da crncu da jebe. Kad ovaj krenu sa karanjem, kurva pocne da vristi i da stenje, sva uzbudjena i napaljena. A Bosanac to gleda, pa sav ponosan kaze:
- E vidis, jado, kako se drzi svijeca!
Samo malo, vještice, moram naučiti i ovakve tehnikevjesticanametli wrote:stas to ovdjefidoremilienko wrote:Žali Bože svijeće, bolje da umjesto svijeće metneš ............ i onda su sviEborg wrote:Samo neka drži, meni ne smeta.![]()
![]()
![]()
oženjen ccc a on o stavljanju svjece
Nemam nista protiv da povede i prijateljicusiki_sa wrote:Da li ste bili u situaciji da vam prijatelj/prijateljica drzi svjecu? da vam djevojka/momak ima takav odnos sa prijateljicom/prijateljem (kao da su u vezi, zelim reci dvije prijateljice imaju prijateljstvo kao veza, a da to ne priznaju, da ne priznaju da taj odnos steti vezi izemdju djevojke i njenog momka).Kako rijesiti taj problem a da svi budu zadovoljni? da li ima ljubomore od strane prijateljice/prijatelja? da li imati ili ste imali slicnog iskustva??
Samo nek ne kapaBarbaDue wrote:o kako nekad zatreba da ti neko podrzi svijecu...ili odglumi paravan![]()