Zato bi majčica Rusijaake_s_otoke wrote:kolega, mislim da ti ne bi pomogao ni NATO pakt
Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Odlicna tema
:D
-
mačak u čizmama
Evo da se uključim malo u temu...
Priča mi baš prijateljica kako se našla u vezi sa oženjenim tipom. Na samom početku ga naivno pitala, ako njegov brak ima imalo šansi onda ona ne želi da bude dio priče i vjerovala mu je svaku riječ.Dok nije shvatila da je lik neiskren i mutan do bola, eto, u jednom od pisama na kraju kaže joj kako ide po nekim forumima i piše "bezveze", napiše i koji forum, i ona vidi da se lik već nedeljama sasvim lijepo druži, ima i favorita među forumašicama. Pjesme i smajliji lete sve u 16, klasika
I cijelo vrijeme priča i toj prijateljici kako ima puuuno posla, a vjerovatmo i ženi priča kako se slama...
Elem, ona prekine, i eto...eh sad, što se tiče čekača sa ramenom za glavu
ne znam, mislim da joj nije do nove veze.
Čiča miča gotova priča
Priča mi baš prijateljica kako se našla u vezi sa oženjenim tipom. Na samom početku ga naivno pitala, ako njegov brak ima imalo šansi onda ona ne želi da bude dio priče i vjerovala mu je svaku riječ.Dok nije shvatila da je lik neiskren i mutan do bola, eto, u jednom od pisama na kraju kaže joj kako ide po nekim forumima i piše "bezveze", napiše i koji forum, i ona vidi da se lik već nedeljama sasvim lijepo druži, ima i favorita među forumašicama. Pjesme i smajliji lete sve u 16, klasika
I cijelo vrijeme priča i toj prijateljici kako ima puuuno posla, a vjerovatmo i ženi priča kako se slama...
Elem, ona prekine, i eto...eh sad, što se tiče čekača sa ramenom za glavu
Čiča miča gotova priča
- Lace
jel na ovom forumu? hajd nam otkrij fakeramačak u čizmama wrote:Evo da se uključim malo u temu...
Elem, ona prekine, i eto...eh sad, što se tiče čekača sa ramenom za glavune znam, mislim da joj nije do nove veze.
Čiča miča gotova priča
-
mačak u čizmama
Dobro si, ne bi me čudilo i da je i na ovom forumu 
- van Basten
i sad je valjda isključivi krivac taj frajer što je oženjen a ne i djevojka koja je znala da je oženjen al mislila da je to tek onako, labavo i još samo kratko pa uletila u vezu? Ne znam vala, meni je tu krivica barem podjednaka
-
mačak u čizmama
Ne znam šta bih ti rekla, stvarno...U principu ne volim da osuđujem nikoga.
Samo da je lik plejer, plejer je teži. Ona mi već ne djeluje tako.
Samo da je lik plejer, plejer je teži. Ona mi već ne djeluje tako.
-
Byanka
Ozenjeni muskarci ( kao i ne ozenjeni ) imaju potrebu da dokazu sebi kako jos uvijek mogu da budu ono sto im je priroda sama nametnula. Nerijetko radi toga se uplicu u situacije iz kojih manje iskusni ne znaju da se izvuku na dzentlmenski nacin.
Slobodna zena ima uvijek pravo izbora stoga je neumijesno da se krivac trazi samo u muskarcima. Muskarce priroda tjera da love ali ne pod obavezno i da se vezu za svaku, dok zena u svakom pa cak i ozenjenom vidi potencijalnu vjecnost. Vjerovatno se bas zato i ljute.
Moralne ramke koje je nametnulo drustvo ne mogu da podnesu ono sto je priroda uradila na samom pocetku. Odatle vjerovatno i ove polemike.
Slobodna zena ima uvijek pravo izbora stoga je neumijesno da se krivac trazi samo u muskarcima. Muskarce priroda tjera da love ali ne pod obavezno i da se vezu za svaku, dok zena u svakom pa cak i ozenjenom vidi potencijalnu vjecnost. Vjerovatno se bas zato i ljute.
Moralne ramke koje je nametnulo drustvo ne mogu da podnesu ono sto je priroda uradila na samom pocetku. Odatle vjerovatno i ove polemike.
-
Byanka
I kasnije kad saznaju i dalje imaju pravo izbora. Tim prije sto vec imaju signal da je rijec o nekom ko ne govori istinu. Vrijedi li oko nekog takvog uopste razmisljati ? Mislim da je prebacivanje krivice na druge samo opravdanje za nase " sitne " zenske slabosti...
-
Zhaba
da se razumijemo krivi su i jedni i drugi ali je razlika ako znas u sta ulazis ili ako saznas kad si vec zaljubljena mozda cak i vec volis...Byanka wrote:I kasnije kad saznaju i dalje imaju pravo izbora. Tim prije sto vec imaju signal da je rijec o nekom ko ne govori istinu. Vrijedi li oko nekog takvog uopste razmisljati ? Mislim da je prebacivanje krivice na druge samo opravdanje za nase " sitne " zenske slabosti...
-
Byanka
Naravno da je razlika...zato i postoje zivotna razocarenja, treba se znati nositi sa njima, a ne glibiti jos dublje i naknadno traziti krivca. Ja inace nisam za sistem trazenja krivca, nego za pravilan dalji razvoj dogadjaja...Zhaba wrote:da se razumijemo krivi su i jedni i drugi ali je razlika ako znas u sta ulazis ili ako saznas kad si vec zaljubljena mozda cak i vec volis...
Svaka veza koja je na pocetku je macak u vreci, dal' prijateljska, dal' emotivna...vrijeme da sve odgovore, ali dostojanstvo se mora zadrzati
-
mačak u čizmama
Izned čega "svega" 
Ja sam samo navela primjer kako se lako pogriješi i zavoli potpuno neiskrena
osoba, a takvima ne treba plakati niti se boriti za njih.
Ženska je bila u teškoj depresiji prije toga zbog momka kojeg je voljela iznad svega i koji je poginuo,a u takvom stanju bilo joj je lako podvaliti ljubav.
Ovaj lik je samo je muljator koji čuva brak i lako će naći novu zabavu.
Elem, sve je dobro što se dobro svrši

Ja sam samo navela primjer kako se lako pogriješi i zavoli potpuno neiskrena
osoba, a takvima ne treba plakati niti se boriti za njih.
Ženska je bila u teškoj depresiji prije toga zbog momka kojeg je voljela iznad svega i koji je poginuo,a u takvom stanju bilo joj je lako podvaliti ljubav.
Ovaj lik je samo je muljator koji čuva brak i lako će naći novu zabavu.
Elem, sve je dobro što se dobro svrši
-
Zhaba
[/quote]mlada i zelena wrote:Zhaba wrote:da se razumijemo krivi su i jedni i drugi ali je razlika ako znas u sta ulazis ili ako saznas kad si vec zaljubljena mozda cak i vec volis...[/quote]Byanka wrote:I kasnije kad saznaju i dalje imaju pravo izbora. Tim prije sto vec imaju signal da je rijec o nekom ko ne govori istinu. Vrijedi li oko nekog takvog uopste razmisljati ? Mislim da je prebacivanje krivice na druge samo opravdanje za nase " sitne " zenske slabosti...
ovo je istina -samo u takvim slucajevima djevojka mora biti fer player i prekinuti to...
bez obzira na bajke tipa "razvodim se", "zena me ne voli/prihvata", i ostale gluposti koje ozenjeni serviraju naivkama
u pravu si ali vidis to nas razlicuje od masina...mi smo svi samo ljudi i grijesimo i neko je dovoljno jak tad ne reci a neko nije ali i kad kaze ne ostaje da je bila s ozenjenim i automatski svijet osuduje
-
mačak u čizmama
Upravo tako. Neki misle da vrijede toliko da se za njih bori i suzama dokazuje ljubav. Vjerovatno su imali samo iskompleksirane i žene bez samopoštovanja i ljubavi prema sebi samoj. I misle da sve razmišljaju na taj način.Byanka wrote:dostojanstvo nema veze s ljubavlju, mozes voljeti i biti dostojanstvena u isto vrijeme, tako bi trebalo i da bude.
a ko je navikao da puze, puzace i bez ljubavi
Yeah, ajmo fajt u blatu hehe, ček da se namažem
Last edited by mačak u čizmama on 04/03/2007 15:17, edited 2 times in total.
- mrki62
#196 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Čuj nje 99 % ,...........ALENA wrote:Vozdra Raja,
poznato je da u nasolj zemlji 99% ozenjenih muskaraca, pored svoje zene i nekoliko djece ima i djevojku sa strane
Sta vi mislite o ovome?
hebo te ,.... ako je to tako eto mene u BiH
-
Byanka
.u pravu si ali vidis to nas razlicuje od masina...mi smo svi samo ljudi i grijesimo i neko je dovoljno jak tad ne reci a neko nije ali i kad kaze ne ostaje da je bila s ozenjenim i automatski svijet osuduje Rolling eyes iskreno mi ovo previse ide po sabloni...zivot nije bijel-crn i zato se trudim svakoga razumijeti jer ko zna mozda sutra bas ja budem u istoj situaciji a do jucer kontala da mi se to nikad nece desiti..
Zabice ( nesto mi neprijatno da kazem Zhabo
To sto svijet osudjuje moze mami kuci osudjivati.
- zena21
mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom".![]()
Ali ih ima na svakom koraku...
Zanima me sta se desilo sa svetom institucijom braka? Izgleda da je brak za 90% muskaraca samo tinta na papiru..fuj
Zato se ne treba ni udavati ni zeniti
- mrki62
Ja sam inače to pobrkao - umjesto da sam se oženio , ja sam se udozena21 wrote:mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom".![]()
Zanima me sta se desilo sa svetom institucijom braka? Izgleda da je brak za 90% muskaraca samo tinta na papiru..fuj
Zato se ne treba ni udavati ni zeniti![]()
- zena21
cccccc... pa gdje ti je pamet bilamrki62 wrote:Ja sam inače to pobrkao - umjesto da sam se oženio , ja sam se udozena21 wrote:mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom".![]()
Zato se ne treba ni udavati ni zeniti![]()