Kad ozenjeni glume frajere!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Dali si u vezi sa ozenjenim?

Da
17
24%
Ne
55
76%

Total votes: 72

manijak1

Post by manijak1 »

ake_s_otoke wrote:kolega, mislim da ti ne bi pomogao ni NATO pakt :cry:
Zato bi majčica Rusija :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Odlicna tema :D:D
krava

Post by krava »

horns&drums wrote:Odlicna tema :D:D
...i nepravedno zapostavljena kad je postalo najzanimljivije... :D

(nisam znala da sam bila onako borbena prosle godine 8-) )
Goran_35

Post by Goran_35 »

Poslije sexualnog koriscenja muskarca :oops: pozeljno je "onu stvarku" sjecnuti :oops: i ubaciti u teglu sa formalinom,kao jedan od trofeja :oops: - I samo tako mozete biti sigurne :oops: ,da doticni nece svrljati dalje ... :D :oops:
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

Evo da se uključim malo u temu...
Priča mi baš prijateljica kako se našla u vezi sa oženjenim tipom. Na samom početku ga naivno pitala, ako njegov brak ima imalo šansi onda ona ne želi da bude dio priče i vjerovala mu je svaku riječ.Dok nije shvatila da je lik neiskren i mutan do bola, eto, u jednom od pisama na kraju kaže joj kako ide po nekim forumima i piše "bezveze", napiše i koji forum, i ona vidi da se lik već nedeljama sasvim lijepo druži, ima i favorita među forumašicama. Pjesme i smajliji lete sve u 16, klasika :D
I cijelo vrijeme priča i toj prijateljici kako ima puuuno posla, a vjerovatmo i ženi priča kako se slama...
Elem, ona prekine, i eto...eh sad, što se tiče čekača sa ramenom za glavu :) ne znam, mislim da joj nije do nove veze.

Čiča miča gotova priča :)
Lace

Post by Lace »

mačak u čizmama wrote:Evo da se uključim malo u temu...
Priča mi baš prijateljica kako se našla u vezi sa oženjenim tipom. Na samom početku ga naivno pitala, ako njegov brak ima imalo šansi onda ona ne želi da bude dio priče i vjerovala mu je svaku riječ.Dok nije shvatila da je lik neiskren i mutan do bola, eto, u jednom od pisama na kraju kaže joj kako ide po nekim forumima i piše "bezveze", napiše i koji forum, i ona vidi da se lik već nedeljama sasvim lijepo druži, ima i favorita među forumašicama. Pjesme i smajliji lete sve u 16, klasika :D
I cijelo vrijeme priča i toj prijateljici kako ima puuuno posla, a vjerovatmo i ženi priča kako se slama...
Elem, ona prekine, i eto...eh sad, što se tiče čekača sa ramenom za glavu :) ne znam, mislim da joj nije do nove veze.

Čiča miča gotova priča :)
jel na ovom forumu? hajd nam otkrij fakera :D
mačak u čizmama

Dobro si, ne bi me čudilo i da je i na ovom forumu :D
van Basten

Post by van Basten »

i sad je valjda isključivi krivac taj frajer što je oženjen a ne i djevojka koja je znala da je oženjen al mislila da je to tek onako, labavo i još samo kratko pa uletila u vezu? Ne znam vala, meni je tu krivica barem podjednaka
mačak u čizmama

Ne znam šta bih ti rekla, stvarno...U principu ne volim da osuđujem nikoga.
Samo da je lik plejer, plejer je teži. Ona mi već ne djeluje tako.
prleitihi

Post by prleitihi »

Lace wrote:
mačak u čizmama wrote:Pjesme i smajliji lete sve u 16, klasika :D
jel na ovom forumu? hajd nam otkrij fakera :D
na ovom nije garant..na ovom se zbog pjesmica popije ban.. :oops: :D

ps. koristim smajlije i faker sam.. :D:D:D
Byanka

Post by Byanka »

Ozenjeni muskarci ( kao i ne ozenjeni ) imaju potrebu da dokazu sebi kako jos uvijek mogu da budu ono sto im je priroda sama nametnula. Nerijetko radi toga se uplicu u situacije iz kojih manje iskusni ne znaju da se izvuku na dzentlmenski nacin.

Slobodna zena ima uvijek pravo izbora stoga je neumijesno da se krivac trazi samo u muskarcima. Muskarce priroda tjera da love ali ne pod obavezno i da se vezu za svaku, dok zena u svakom pa cak i ozenjenom vidi potencijalnu vjecnost. Vjerovatno se bas zato i ljute.

Moralne ramke koje je nametnulo drustvo ne mogu da podnesu ono sto je priroda uradila na samom pocetku. Odatle vjerovatno i ove polemike.
Zhaba

Post by Zhaba »

necu da opravdam nikoga ali kolko cura je uletilo u tu vrstu "veze" i tek kasnije saznale da je ozenjen...
Byanka

Post by Byanka »

I kasnije kad saznaju i dalje imaju pravo izbora. Tim prije sto vec imaju signal da je rijec o nekom ko ne govori istinu. Vrijedi li oko nekog takvog uopste razmisljati ? Mislim da je prebacivanje krivice na druge samo opravdanje za nase " sitne " zenske slabosti...
Zhaba

Post by Zhaba »

Byanka wrote:I kasnije kad saznaju i dalje imaju pravo izbora. Tim prije sto vec imaju signal da je rijec o nekom ko ne govori istinu. Vrijedi li oko nekog takvog uopste razmisljati ? Mislim da je prebacivanje krivice na druge samo opravdanje za nase " sitne " zenske slabosti...
da se razumijemo krivi su i jedni i drugi ali je razlika ako znas u sta ulazis ili ako saznas kad si vec zaljubljena mozda cak i vec volis...
Fair Life

Post by Fair Life »

Zreli wrote:mislim isto da (obicno) muskaraci imaju nekoliko djece
Ama... imaju i preko nekoliko.
Byanka

Post by Byanka »

Zhaba wrote:da se razumijemo krivi su i jedni i drugi ali je razlika ako znas u sta ulazis ili ako saznas kad si vec zaljubljena mozda cak i vec volis...
Naravno da je razlika...zato i postoje zivotna razocarenja, treba se znati nositi sa njima, a ne glibiti jos dublje i naknadno traziti krivca. Ja inace nisam za sistem trazenja krivca, nego za pravilan dalji razvoj dogadjaja...

Svaka veza koja je na pocetku je macak u vreci, dal' prijateljska, dal' emotivna...vrijeme da sve odgovore, ali dostojanstvo se mora zadrzati
Byanka

Post by Byanka »

dostojanstvo nema veze s ljubavlju, mozes voljeti i biti dostojanstvena u isto vrijeme, tako bi trebalo i da bude.

a ko je navikao da puze, puzace i bez ljubavi
mačak u čizmama

Izned čega "svega" :-)
Ja sam samo navela primjer kako se lako pogriješi i zavoli potpuno neiskrena
osoba, a takvima ne treba plakati niti se boriti za njih.
Ženska je bila u teškoj depresiji prije toga zbog momka kojeg je voljela iznad svega i koji je poginuo,a u takvom stanju bilo joj je lako podvaliti ljubav.
Ovaj lik je samo je muljator koji čuva brak i lako će naći novu zabavu.
Elem, sve je dobro što se dobro svrši
:)
Zhaba

Post by Zhaba »

mlada i zelena wrote:
Zhaba wrote:
Byanka wrote:I kasnije kad saznaju i dalje imaju pravo izbora. Tim prije sto vec imaju signal da je rijec o nekom ko ne govori istinu. Vrijedi li oko nekog takvog uopste razmisljati ? Mislim da je prebacivanje krivice na druge samo opravdanje za nase " sitne " zenske slabosti...
da se razumijemo krivi su i jedni i drugi ali je razlika ako znas u sta ulazis ili ako saznas kad si vec zaljubljena mozda cak i vec volis...[/quote]
ovo je istina -samo u takvim slucajevima djevojka mora biti fer player i prekinuti to...
bez obzira na bajke tipa "razvodim se", "zena me ne voli/prihvata", i ostale gluposti koje ozenjeni serviraju naivkama :-)
[/quote]
u pravu si ali vidis to nas razlicuje od masina...mi smo svi samo ljudi i grijesimo i neko je dovoljno jak tad ne reci a neko nije ali i kad kaze ne ostaje da je bila s ozenjenim i automatski svijet osuduje :roll: iskreno mi ovo previse ide po sabloni...zivot nije bijel-crn i zato se trudim svakoga razumijeti jer ko zna mozda sutra bas ja budem u istoj situaciji a do jucer kontala da mi se to nikad nece desiti...
mačak u čizmama

Byanka wrote:dostojanstvo nema veze s ljubavlju, mozes voljeti i biti dostojanstvena u isto vrijeme, tako bi trebalo i da bude.

a ko je navikao da puze, puzace i bez ljubavi
Upravo tako. Neki misle da vrijede toliko da se za njih bori i suzama dokazuje ljubav. Vjerovatno su imali samo iskompleksirane i žene bez samopoštovanja i ljubavi prema sebi samoj. I misle da sve razmišljaju na taj način.

Yeah, ajmo fajt u blatu hehe, ček da se namažem :P :skoljka:
Last edited by mačak u čizmama on 04/03/2007 15:17, edited 2 times in total.
mrki62

#196 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!

Post by mrki62 »

ALENA wrote:Vozdra Raja,

poznato je da u nasolj zemlji 99% ozenjenih muskaraca, pored svoje zene i nekoliko djece ima i djevojku sa strane

Sta vi mislite o ovome?
Čuj nje 99 % ,...........
hebo te ,.... ako je to tako eto mene u BiH :-)
Byanka

Post by Byanka »

u pravu si ali vidis to nas razlicuje od masina...mi smo svi samo ljudi i grijesimo i neko je dovoljno jak tad ne reci a neko nije ali i kad kaze ne ostaje da je bila s ozenjenim i automatski svijet osuduje Rolling eyes iskreno mi ovo previse ide po sabloni...zivot nije bijel-crn i zato se trudim svakoga razumijeti jer ko zna mozda sutra bas ja budem u istoj situaciji a do jucer kontala da mi se to nikad nece desiti..
.

Zabice ( nesto mi neprijatno da kazem Zhabo :-? ) sve sto kazem, kazem iz licnog iskustva, ono gdje me nije bilo ne komentarisem . Naravno da nista nije u black&white spektru.

To sto svijet osudjuje moze mami kuci osudjivati.
zena21

Post by zena21 »

mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom". :roll: :-?
Ali ih ima na svakom koraku...
Zanima me sta se desilo sa svetom institucijom braka? Izgleda da je brak za 90% muskaraca samo tinta na papiru..fuj :roll:

Zato se ne treba ni udavati ni zeniti :oops: :D
mrki62

Post by mrki62 »

zena21 wrote:
mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom". :roll: :-?
Zanima me sta se desilo sa svetom institucijom braka? Izgleda da je brak za 90% muskaraca samo tinta na papiru..fuj :roll:

Ja sam inače to pobrkao - umjesto da sam se oženio , ja sam se udo :-)
zena21

Post by zena21 »

mrki62 wrote:
zena21 wrote:

Ja sam inače to pobrkao - umjesto da sam se oženio , ja sam se udo :-)
cccccc... pa gdje ti je pamet bila :D
Post Reply