Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- radiša
#1 Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
U dvije njujorške ulice su postavljene kabine za masturbaciju kako bi se muškarci mogli "osloboditi stresa".Kabine za masturbaciju nazvane GuyFi je postavila kompanija Hot Octopuss. Kompanija je zapravo postavila tkaninu na telefonske govornice, a u njih stavila stolicu i laptop. Inspiracija kompaniji HOt Octopuss je bilo Time Out istraživanje, kojim je utvrđeno da 39 posto muškaraca u New Yorku masturbiraju na poslu. U drugom istraživanju magazina Glamour je učestvovalo 1.000 ljudi. provedeno je 2012. godine, a utvrđeno je da 31 posto čitatelja masturbira na poslu.
Kompanija Hot Octopuss je postavila kabine kako bi "muškarci mogli izaći iz ureda i doći u bolje okruženje dizajnirano da im pruži privatnost na prometnim ulicama Manhattana. Laptop je povezan s interentom velike brzine, što muškarci zaslužuju".
Prvog dana je kabine koristilo oko 100 muškaraca. Kompanija namjerava napraviti više kabina u New Yorku, a isto planira i u Londonu.
A đe su ovde zene?Ovo da ima kod nas neko bi laptop mahno,kakva masturbacija.
Kompanija Hot Octopuss je postavila kabine kako bi "muškarci mogli izaći iz ureda i doći u bolje okruženje dizajnirano da im pruži privatnost na prometnim ulicama Manhattana. Laptop je povezan s interentom velike brzine, što muškarci zaslužuju".
Prvog dana je kabine koristilo oko 100 muškaraca. Kompanija namjerava napraviti više kabina u New Yorku, a isto planira i u Londonu.
- kombajn
#2 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Fino stavis naslov "Kabine za drkanje" 
Ovo samo pokazuje koliko su ti ameri nenormalan narod, cuj drkat na sred ceste u nekoj kabini
Ovo samo pokazuje koliko su ti ameri nenormalan narod, cuj drkat na sred ceste u nekoj kabini
- sema911s
#3 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
kombajn wrote:Fino stavis naslov "Kabine za drkanje"
pa jbga kada ti dodje a nemozes trpit a nemas ga komee
- radiša
#4 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Stavio sam prvo to ali mi malo degutantno pa promjenio.Ko da ne mogu otici u wc pa ga bacit,bas im treba kabina za tako nesto
Zamisli jos da se red otegne dvajes metara...
Zamisli jos da se red otegne dvajes metara...
- animals
#5 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Ove kabine je trebalo postaviti na potezu..
Grcka -Njemacka..da imaju izbjeglice telefonirati sa Merkelovkom u mislima....
Grcka -Njemacka..da imaju izbjeglice telefonirati sa Merkelovkom u mislima....
- kombajn
#6 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Drkas, a ljudi hodaju oko tebe, nidje veze. U ove kabine samo nenormalan covjek moze uci...
- sema911s
#7 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
kada krenu selfy-jovi iz kabina,.,.
- radiša
#8 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
jest,ali ne kontam na sta ga bacaju,na laptop?ko ga cisti poslje i na sta to lici? 
- avetinja
#10 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Nije im ovo pametno. Može se gejmerska bagra navuć' na besplatan internet. Poslije ih niko živ ne istjera.
- karanana
#11 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
ovo je zajebancija.
nema sanse
nema sanse
- radiša
#12 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
mozda otvore i kod nas taman kod americke ambasade.kazes jaranu umjesto hajmo na kafu hajmo da ga bacimo.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
- ho oponopono
#14 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
...pa da izumre fa fa la si mi ti fa la ti ...ne moze... 
-
broj dva
#15 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
---radiša wrote:U dvije njujorške ulice su postavljene kabine za masturbaciju kako bi se muškarci mogli "osloboditi stresa".Kabine za masturbaciju nazvane GuyFi je postavila kompanija Hot Octopuss. Kompanija je zapravo postavila tkaninu na telefonske govornice, a u njih stavila stolicu i laptop. Inspiracija kompaniji HOt Octopuss je bilo Time Out istraživanje, kojim je utvrđeno da 39 posto muškaraca u New Yorku masturbiraju na poslu. U drugom istraživanju magazina Glamour je učestvovalo 1.000 ljudi. provedeno je 2012. godine, a utvrđeno je da 31 posto čitatelja masturbira na poslu.
Interesuje me ko bi sjeo u tu flekavu stolicu nakon mjesec dana koristenja i rukom bez rukavica otvorio taj laptop...
- radiša
#16 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
ne vjerujem da ima stolica,barem po slici,bacis ga s nogu i razgulis
- Ramzess Veliki
#17 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
Ja ga nigdje ne bih bacao. Još uvijek mi treba. 
-
Zoya
#18 Re: Kabina za šetanje pitona,cvrcka...
31% masturbira na poslu
A ljudi moji
Pa kako kad se red stvori?
Je li ta drk pauza placena?
Edit; 39%

Je li ta drk pauza placena?
Edit; 39%