Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑01/02/2025 20:56
na 65:58 zaredom prave tri greske u napadu ja kad TV nisam razbio.....ali dobro bitna je pobjeda ali ovakve greske ce negdje da kostaju
Isti sam. Kontam sto mi ovo treba u zivotu, zbog cega ovo gledam, oci krvare
Mislio sam Siroki ce ubaciti trojku i onda ide pad. Srecom nije se to desilo jer i Siroki je pravo los.
Kako god, jos jedna pobjeda i idemo dalje.
I ja sam pizdio ali onda vidim strucnjake iz reala na celu sa nasim musicom kako rade iste stvari i bude mi lakse.
A jebemu mater više, pogledate li kada na vrijeme, koliko vam je do kraja četvrtine i koliko je do kraja napada, bacite malo oko na vrijeme.
Ostalo oko 30 sekundi, počinje naš napad i umjesto da potrošimo što je moguće više vremena, logično zašto, ne trebaš biti stručnjak, ti završavaš napad za par sekundi i što je još gore promašiš. A onda još gore, njihov napad ide i završe ga sa tricom u posljednjoj sekundi.
Jooojjjjj Vodiš čitavu utakmicu, nekad imaš vodstvo 10+, držiš koliko toliko pod kontrolom i onda sve sjebeš na kraju treće četvrtine. Hajde se sad vadi u zadnjoj četvrtini.
Kakav debilan poraz, jebem ti majku, ovo je gore nego da su nas pregazili. Nudili se da ih mlatnemo, ali eto džaba kad je u njihovim glavama sami Bog zna šta.
Ovdje Bosna sama sebe pobjedila u dvije stavke. Prva je kada su poceli da trce ko trkaci konji u neke sulude kontre bez ikakvog rezona pocela se topiti prednost. I druga da Bosna ima iole ozbiljnijeg centra on bi Cajetini do 40 poena jer ljudi nemaju uopste centra. I tu je kraj price. Kad vodis 12 razlike onda svaki napad igras do kraja laganini na zicer. Bosna ne zna iskoristiti lucidnost i pregled igre Luka jer ne igraju bez lopte. Nije ovo nista strasno jer ima jos piun klinac da se igra a zadnje dvije utakmice igramo kuci ali je krajnje vrijeme da malo razmisle o dovodjenju centra za finish sezone.
hrasno38 wrote: ↑04/02/2025 20:02
Ovdje Bosna sama sebe pobjedila u dvije stavke. Prva je kada su poceli da trce ko trkaci konji u neke sulude kontre bez ikakvog rezona pocela se topiti prednost. I druga da Bosna ima iole ozbiljnijeg centra on bi Cajetini do 40 poena jer ljudi nemaju uopste centra. I tu je kraj price. Kad vodis 12 razlike onda svaki napad igras do kraja laganini na zicer. Bosna ne zna iskoristiti lucidnost i pregled igre Luka jer ne igraju bez lopte. Nije ovo nista strasno jer ima jos piun klinac da se igra a zadnje dvije utakmice igramo kuci ali je krajnje vrijeme da malo razmisle o dovodjenju centra za finish sezone.
Zar Salic nije ozbiljan centar za ovaj nivo takmicenja?
Ni u blizu. Njemu je najjace oruzje trica posto ispod kosa ne moze preko nikoga da postigne kos