K A R A Đ O R Đ E V O

Post Reply
konrad

#176 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by konrad »

prljavi Hare wrote:
konrad wrote: Fakat su moroni, cuj Zeljko Komsic predstavlja Hrvate :skoljka:
Fakat jesu,koji je onda ku... Boris Tadic tu radio? :lol: :lol: :lol: :lol:
Da se pokaze da je najljepsi i najjaci :mrgreen:
oridjidji

#177 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by oridjidji »

Boom71 wrote:
bolton93 wrote:Misilim da se žestoko varaš ako smatraš da je cilj Tadića i njegovih ideoloških mentora - Ljubomira Tadića, Dobrice Ćosića i Matije Bećkovića - ulazak Srbije u EU.

To je bila pogodna retorička mantra neposredno posle pada Miloševića da bi se napravio kakav-takav otklon od Miloševićeve spoljne politike koja se zasnivala na ekstremnom antiglobalizmu.

Cilj je opšta stagnacija čitavog regiona na određeni vremenski period.

Zato je došlo do rascepa i velikog sukoba u DS-u koji je rezultirao odlaskom Jovanovića i osnivanjem LDP-a.

Slabo pratiš političke prilike u Srbiji.
Na zalost,Karadjordjevo jucerasnje je obicna predstava u cilju popravljanja imidza Srbije i Tadica.
Procitati Memorandum 2 !
daj link tih memoranduma :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#178 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by pici »

ovako su nekad pisale "mudre srBske glave"
- granice Srbije nisu u skladu s etničkim sastavom i kao takve one se trebaju prekrajati jer, prema Memorandumu, Ustav iz 1974. je nanio mnogo štete Srbiji, zbog stvaranja autonomnih pokrajina Vojvodine i Kosova, razvodnjavanje federacije, kao i zbog "umjetnih" administrativnih granica koje ne predstavljaju "pravu" sliku
- ugroženost srpskog naroda od strane drugih naroda unutar SFR Jugoslavije: asimilacija, iskorištavanje, istjerivanja, nemogućnost izražavanja, marginalizacija u političkoj, ekonomskoj, kulturnoj i naučnoj sferi
- jačanje antisrpskih snaga unutar SFR Jugoslavije (Hrvati, Albanci)
- potreba za brzom akcijom da se spriječi propadanje Srbije i srpskog naroda.

ovako danaske....

-Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju;
-Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike Srpske kojem se sudi u Haškom tribunalu;
-Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima;
-Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja;
-Insistirati na zatvaranju Haškog tribunala i na suđenju generalu Ratko Mladić pred domaćim pravosuđem;
-Destabilizovati vlade susjednih država, provocirati unutrašnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije;
-Pomagati otcjepljenje Republike Srpske;
-Insistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciji srpskih zajednica u državama regiona u unitarnu, svesrpsku zajednicu;
-Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.

koji umobolnici :shock:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#179 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by pici »

http://www.icty.org/x/cases/slobodan_mi ... rkovic.htm
Tužitelj protiv Slobodana Miloševića IT-02-54-T
Sažetak predstojećeg svjedočenja

Ime svjedoka:

Ante Marković

Identifikacijski broj svjedoka OTP-a:

Zaštitne mjere:

Izvori sažetka:

Relevantne točke i

Točke:

paragrafi u optužnici o Hrvatskoj:

Paragrafi:

Relevantne točke i

Točke:

paragrafi u otpužnici o Bosni i Hercegovini:

Paragrafi:

SKRAĆENI SAŽETAK SVJEDOČENJA
DOKAZNI PREDMETI KOJE E SVJEDOK UVESTI/
KORISTITI

20. DOKAZNI PREDMET BROJ : Jovićeva knjiga, str. 81 (engleski)

KARAĐORĐEVO
U martu 1991. Tuđman i Milošević su se sastali u Karađorđevu, gdje su se složili o sljedeće dvije stvari: podjeli Bosne i Hercegovine i smjenjivanju Ante Markovića. Smatrali su da je potrebno da me smijene kako bi postigli svoj prvi cilj – podjelu Bosne i Hercegovine između Hrvatske i Srbije. Naravno da sam se tome usprotivio, kao što sam bio protiv rata, pa sam stoga predstavljao prepreku. Ubrzo nakon sastanka Miloševića i Tuđmana u Karađorđevu sastao sam se s obojicom kako bismo razgovarali o Karađorđevu. Oba sastanka su bila privatna i trajala su tri i više sati. S Miloševićem sam razgovarao u Beogradu, a s Tuđmanom u Zagrebu. Tokom sastanka Milošević mi je rekao: "S tobom je tako teško raditi, a još teže sporazumjeti se s tobom. Sve što ti predložim, odbijaš. S Tuđmanom je mnogo lakše. Vidi kako smo se brzo sporazumjeli." Te dvije stvari bile su jedino oko čega su se ikada složili. Obojicu sam pitao o čemu su se dogovorili u Karađorđevu, iako sam već znao odgovor. Tuđmanu je trebalo puno više vremena da odgovori na to pitanje, dok je Milošević brzo dao točan odgovor. Obojica su priznala da su se sporazumjeli oko podjele Bosne i Hercegovine i smjenjivanja predsjednika vlade Ante Markovića. Što se tiče smjenjivanja Ante Markovića, obojica su rekla da je to bio prijedlog onog drugog a da nisu imali razloga to odbiti budući da ja radim smetnje. Što se tiče podjele Bosne i Hercegovine, obojica su priznala da su se složili o tome da se ona podijeli između Srbije i Hrvatske. Daljni razgovor se odnosio na njihov sporazum. Ustrajao sam na tome da mi odgovore shvaćaju li što znači podijeliti Bosnu i Hercegovinu zbog miješanog stanovništva, zakonskih granica i mišljenja međunarodne zajednice. Jesu li pomislili na krvoproliće i na to da bi Bosna i Hercegovina mogla postati svojevrsna Palestina u kojoj bi se djeca rađala i umirala s puškom u rukama. Tuđman je rekao da su Muslimani preobraćeni katolici, a Milošević je izjavio da su oni preobraćeni pripadnici pravoslavne vjere. Tuđman je rekao da Evropa neće dozvoliti postojanje muslimanske države u srcu Evrope i da se Evropa slaže s podjelom. Milošević je objasnio da Bosna i Hercegovina nema šanse da kao država opstane u Jugoslaviji jer je to Titova umjetna tvorevina. Pitao sam ih: "Mislite li da će Bosna i Hercegovina pasti bez krvoprolića (bez krvi do koljena)?" Tuđman je odgovorio: "Bosna šaptom pada.", što je poznata izreka i to se doista i dogodilo Bosni u prošlosti kada je pala bez borbe. Milošević je rekao da podjela Bosne i Hercegovine neće biti problem budući da su Srbi i Hrvati većina i da će Muslimanima ostaviti enklavu. Inzistirao sam na tome da mi kažu što će se dogoditi ako se ne desi onako kako zamišljaju, na što su obojica odšutjela. Na kraju je Milošević rekao: "Čak i da se to desi, što sumnjam, onda ćemo vidjeti šta ćemo." Tuđman je ostao pri tome da ću vidjeti koliko sam bio u krivu. Obojici sam rekao da se neću složiti s njima ni pod kojim uvjetima i da ću se boriti protiv toga kako najbolje znam i umijem. Aliji Izetbegoviću sam ispričao suštinu razgovora s tom dvojicom, ali mnogo kasnije.

SASTANAK U HAGU
Sjećam se jednog sastanka s predsjednicima republika održanom u Hagu u oktobru ili novembru 1991., u vrijeme kada su granatirani Vukovar i Dubrovnik. Miloševića sam direktno pitao o granatiranju Dubrovnika i zahtijevao od njega da ga zaustavi, a on je na to odgovorio: "Tko bi bio toliko lud da to uradi." Tada sam isto pitanje postavio Miloševiću pred Tuđmanom, a on je ponovio svoj odgovor i dodao: "Da je to tako, ja bih znao za to i zaustavio bih ga." Iznenadio sam se Tuđmanovim odgovorom: "Čuo si što je Milošević rekao." Iz toga sam zaključio da je Tuđman pristao na granatiranje Vukovara i Dubrovnika budući da je to odgovaralo hrvatskoj težnji za nezavisnost, a Milošević je zapravo priznao da ima kontrolu nad vojskom. Razgovoru je prisustvao i Hrvoje Šarinić, načelnik Tuđmanovog kabineta.

POSLJEDNJI SUSRET

Tokom posljednja tri mjeseca mog boravka u Beogradu, gotovo nisam imao nikakvih kontakata s Miloševićem. Tri ili četiri tjedna prije mog odlaska iz Beograda početkom decembra 1991., posljednji put sam razgovarao s Miloševićem. Sastanak je sazvan na moju inicijativu. Rekao sam Miloševiću da je uništio sve za što sam se zalagao, da je uništio Jugoslaviju, i da mu je jedino preostalo da me ubije. Milošević me upitao plašim li se toga. Rekao sam da ne jer sam već proživio svoj život. Milošević mi je rekao da sam ja jedini čovjek kojeg nikada nije uspio nagovoriti da prihvati ijedan njegov prijedlog. Nisam mu rekao da sam odlučio da dam ostavku na svoj položaj, morao sam otići bez njegovog znanja. Nisam imao nikakve zaštite u Beogradu i to je bio moj vlastiti izbor. Želio sam sačuvati svoju slobodu, ali sam bio svjestan da su mnogi koji su imali zaštitu ipak ubijeni. Glavni razlog zbog kojeg sam se odlučio sastati s Miloševićem bio je da pokušam saznati kakvi su mu predstojeći planovi. Osim toga, želio sam ostaviti dojam da ne namjeravam napustiti svoj položaj. Obavijestio sam Miloševića o situaciji u Bosni i Hercegovini, naglasivši da su etničke grupe izmiješane na cijelom području Bosne i Hercegovine. U svim enklavama su živjeli pripadnici više od jedne nacionalnosti. Rat će biti krvav. Milošević je rekao: "Koji rat?" Tako je uvijek reagirao. Obojica smo znali da se u Bosni i Hercegovini nalazi ogroman broj pripadnika JNA. Ranije sam saznao za razgovore između Miloševića i Karadžića u vezi s isporukom oružja Karadžiću. Nije dalje ništa objašnjavao.

Milošević je uvijek radio jedno, a govorio drugo – ono što je javno govorio nije se poklapalo s onim kako je zapravo postupao. Ne bih Miloševića nazvao srpskim nacionalistom po opredjeljenju. Bio je nacionalist jer mu je to odgovaralo, a cilj mu je bio dobiti podršku srpskih nacionalista kad mu je to bilo potrebno da bi uspostavio svoj položaj na vlasti. Vlast je bila jedino što ga je zanimalo. Pokušao je stvoriti Veliku Srbiju. To nije bilo očito iz njegovog političkog programa, već iz njegovih postupaka.

Našem posljednjem razgovoru nitko nije prisustvao. Ne sjećam se kome sam rekao o svom posljednjem razgovoru s Miloševićem u kojem sam ga upozorio na situaciju u Bosni i Hercegovini. Gotovo sam siguran da sam o tome razgovarao s Budimirom Lončarom, bivšim sekretarom vanjskih poslova u mojoj vladi, i Giannijem de Michelisom, bivšim talijanskim ministrom vanjskih poslova. S de Michelisom i Lončarom sam se sastao dva ili tri puta u januaru/februaru 1992. godine.

Došao sam u Hag prije svjedočenja, u subotu 20. septembra 2003., a razgovarao sam s predstavnicima Tužiteljstva Geoffreyem Niceom, Nenom Tromp i Sabinom Bauer u nedjelju 21. i ponedjeljak 22. septembra 2003. Za vrijeme priprema za svjedočenje sastavljen je gorenavedeni sažetak, koji mi je na bosanskom-hrvatskom-srpskom pročitao Srđan Vujica. U ponedjeljak sam saznao da optuženi neće moći prisustvovati suđenju tokom cijelog tjedna zbog bolesti. Na svakoj stranici ovog dokumenta sam stavio svoj paraf kojim potvrđujem točnost sadržaja, što činim i potpisom na ovoj stranici. Sve u ovom sažetku je točno po mom znanju i uvjerenju.

Jel ono današnji prdCenik je biJo u stranci "reformista".....eeee moj Ante i ti si svakog u stranku primo :oops:
Bosnolog

#180 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Bosnolog »

Nadam se da oni koji pisu i prave skolske programe da ove stvari budu u udzbenicima sadasnjim i buducim generacijama,kako im se komsijska dusmanska proslost ne ponovi i da zauvijek znaju skim imaju posla,....

SANU prirucnik je kao upustvo s kojim bi trebali upozoravati javnost periodicno,kao i dogadaji koji su slijedili,vlikosrpsko zlo ce se ponavljati kao rak pod kemoterapijama,Hirusko odstranjenej je najbrzi put mada se ponekad ne moze izvesti vec se organizam mora boriti s njim uz lijecnicki nadzor,......

Procitani su za sva vremena,....Pohranjeno je sve u elektronskoj arhivu kao i sva zlodjela proistekla iz ere bolesnoumnika cijih propast sljedbenika jos uvijek ima,sve je to na raspolaganju i na dohvat klika racunarskog misa,...... ;-)
Hemel

#181 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Hemel »

stari grad Visegrad wrote:Sve novine objavile:
Tadić tvrdi SRBIJA NEĆE PODRŽATI REFERENDUM O PODJELI BIH
Koga zanima ovo pitanje? Taj referendum nece nikad biti.
bas tako...dogovorena je strategija (sanu, spc, obavjestajne i bezbjednosne strukture srbije) da se ne ide na direktne podjele nego da se ide na postepeno rusenje institucija i tako unisti drzava ali...nece moci ove noci

ovaj sastanak je obicno sijelo koje je organizovala srbija da maze oci europi, turskoj i svojim glasacima. nama sigurno ne moze. valjda smo do sada shvatili ''princip rada'' lijepo ugladjenog predsjednika.
zemo_online

#182 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by zemo_online »

tadic izjavi da nece nikad podrzat referendum o odcjepljenju dijela bih ali ni jednom rijecju ne pomenu aktuelni referendum sto bi znacila presutna podrska.
sta reci za covjeka koji dan prije izbora dolazi na miletov predizborni skup kako bi mu dao podrsku,na tlo druge drzave.
gdje ima slican primjer na svijetu?
nellington

#183 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by nellington »

test01 wrote:tadic izjavi da nece nikad podrzat referendum o odcjepljenju dijela bih ali ni jednom rijecju ne pomenu aktuelni referendum sto bi znacila presutna podrska.
sta reci za covjeka koji dan prije izbora dolazi na miletov predizborni skup kako bi mu dao podrsku,na tlo druge drzave.
gdje ima slican primjer na svijetu?
Osim u Bosni opet i iznova? :D

Image
hercegovac_pravi

#184 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by hercegovac_pravi »

Uglavnom....dobro došli u u EU jugoistočnih zemalja...
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#185 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Toto »

hercegovac_pravi wrote:Uglavnom....dobro došli u u EU jugoistočnih zemalja...
A gdje ce nam bit "Brisel"? Pristina bi najvise pasala??
hercegovac_pravi

#186 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by hercegovac_pravi »

Toto wrote:
hercegovac_pravi wrote:Uglavnom....dobro došli u u EU jugoistočnih zemalja...
A gdje ce nam bit "Brisel"? Pristina bi najvise pasala??
:lol:
Ma dogovrit ćemo se
draganbl

#187 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by draganbl »

Iako od ova naša tri klovna nisam ni očekivao ništa spektakularno, drago mi je da su se napokon sastali sa nekim sebi ravnim i da su nastupili koliko toliko jedinstveno.
Nimalo me ne iznenađuju šture i površne izjave koje sam (doduše jedva) pronašao, jer su se bosanski portali uglavnom trudili da ovom sastanku daju negativne konotacije i o događaju objave što je manje moguće informacija.
Ipak, i u to malo izjava, može se pronaći jedna koja je dosta dobra,
Čini mi se da smo se danas obračunali sa zlim duhovima i vampirima prošlosti. Ima nade i možemo očekivati neke nove odnose u regionu, zaključio je Komšić.
Mislim da ovom izjavom Komšić napokon shvata da odnosi Srbije i Bosne trebaju biti okrenuti budućnosti i da je vrijeme glupih i neodmjerenih poteza i sa jedne i sa druge strane iz posljednjih nekoliko godina stvar prošlosti.
munchkin33

#188 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by munchkin33 »

draganbl wrote:Iako od ova naša tri klovna nisam ni očekivao ništa spektakularno, drago mi je da su se napokon sastali sa nekim sebi ravnim i da su nastupili koliko toliko jedinstveno.
Nimalo me ne iznenađuju šture i površne izjave koje sam (doduše jedva) pronašao, jer su se bosanski portali uglavnom trudili da ovom sastanku daju negativne konotacije i o događaju objave što je manje moguće informacija.
Čini mi se da smo se danas obračunali sa zlim duhovima i vampirima prošlosti. Ima nade i možemo očekivati neke nove odnose u regionu, zaključio je Komšić.
Mislim da ovom izjavom Komšić napokon shvata da odnosi Srbije i Bosne trebaju biti okrenuti budućnosti i da je vrijeme glupih i neodmjerenih poteza i sa jedne i sa druge strane iz posljednjih nekoliko godina stvar prošlosti.
..bas, mislis li to ozbiljno dragance..??..kaki bolan, odnosi srbije i bih dokle god postoji tzv "pc", te dokle god srbija i njeni precednici "mucki" podrzavaju tu istu "pc".. "pc" je najdestruktivniji element po bilo kakav proces normalizacije odnosa u regionu a iz jednostavnog razloga jer je olicenje faschizma i negacije svega sto nije cetnicko..tzv "pc" nikad ne moze biti poistovjecena sa pojmovima demokratija i napredak..ona je samo zlo, genocid i destrukcija..Komso, sto je malo "glumio" drazavnika, pa sta ces, dos'o Boti na teren, pa malo da mu "zagladi".. :mrgreen: ..nije mog'o da "prevali" da mu kaze "izvini" za one ranije "opaske".. :mrgreen:
..sad iz Karadjordjeva, neka ode kod Zukorlica na pecenje, i onda ce biti sa Botom "bara-bara".. :skoljka:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#189 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by prljavi Hare »

draganbl wrote:Iako od ova naša tri klovna nisam ni očekivao ništa spektakularno, drago mi je da su se napokon sastali sa nekim sebi ravnim i da su nastupili koliko toliko jedinstveno.
Nimalo me ne iznenađuju šture i površne izjave koje sam (doduše jedva) pronašao, jer su se bosanski
portali uglavnom trudili da ovom sastanku daju negativne konotacije i o događaju objave što je manje moguće informacija.Ipak, i u to malo izjava, može se pronaći jedna koja je dosta dobra,
Čini mi se da smo se danas obračunali sa zlim duhovima i vampirima prošlosti.
Ima nade i možemo očekivati neke nove odnose u regionu, zaključio je Komšić
.
Mislim da ovom izjavom Komšić napokon shvata da odnosi Srbije i Bosne trebaju biti okrenuti budućnosti i da
je vrijeme glupih i neodmjerenih poteza i sa jedne i sa druge strane iz posljednjih nekoliko godina stvar prošlosti.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA SASTANKA U KARAĐORĐEVU!!!!!!

Image

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
munchkin33

#190 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by munchkin33 »

..joooooooojjjjj hare, sta je tebi "pos'o".. :lol: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#191 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by prljavi Hare »

munchkin33 wrote:..joooooooojjjjj hare, sta je tebi "pos'o".. :lol: :lol:
A sta drugo reci na ove "istorijske sastanke pomirenja koji nas vode u bolju buducnost"!
Ovu pricu ne puse ni polaznici djecijeg vrtica "LEPTIRIĆ"!
:lol: :lol: :lol:
draganbl

#192 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by draganbl »

munchkin33 wrote:
..bas, mislis li to ozbiljno dragance..??..kaki bolan, odnosi srbije i bih dokle god postoji tzv "pc", te dokle god srbija i njeni precednici "mucki" podrzavaju tu istu "pc".. "pc" je najdestruktivniji element po bilo kakav proces normalizacije odnosa u regionu a iz jednostavnog razloga jer je olicenje faschizma i negacije svega sto nije cetnicko..tzv "pc" nikad ne moze biti poistovjecena sa pojmovima demokratija i napredak..ona je samo zlo, genocid i destrukcija..Komso, sto je malo "glumio" drazavnika, pa sta ces, dos'o Boti na teren, pa malo da mu "zagladi".. :mrgreen: ..nije mog'o da "prevali" da mu kaze "izvini" za one ranije "opaske".. :mrgreen:
..sad iz Karadjordjeva, neka ode kod Zukorlica na pecenje, i onda ce biti sa Botom "bara-bara".. :skoljka:
Tvoje je pravo da iznosiš svoje mišljenje. Ja sam samo tumačio Komšićeve riječi, da možemo očekivati neke nove odnose u regionu.
munchkin33

#193 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by munchkin33 »

..to dragance, nije samo moje misljenje, to su cinjenice..!!..jebiga, nemoze se vise gledati samo srna ili sad bn-cetnicki zurnal, pa da se ima osjecaj "da si u pravu 100%"..jbga, sad raja i na podrucju tzv "pc" ima FB, pa mora i tamo otici da nesto procita, prokomentarise, pa kad naidje na "cinjenicno stanje" ili jos gore, kad se "zatrefi" negdje u nekoj diskusiji, gdje nisu "sve pc-jasi", valja objasnjavati..na svojim "zatvorenim" stranicama, jos uvijek masu sa kokardama i prijete balijama, al' jbga, slaba posjeta na lokalnom webu..!!.."uvek" ista dva idiota.. :mrgreen: ..pa sad nezgodno kad se mora staviti link za "like" na FB, a onda na FB dodje komentar "zabraniti - to je diskriminirajuca stranica"..pa jedan, pa dva, pa deset, pa stotina, pa 'iljada..pa jos, pa jos..pa iz dana u dan..jbga dragance, valja izdrzati.. ;-)
draganbl

#194 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by draganbl »

munchkin33 wrote:..to dragance, nije samo moje misljenje, to su cinjenice..!!..jebiga, nemoze se vise gledati samo srna ili sad bn-cetnicki zurnal, pa da se ima osjecaj "da si u pravu 100%"..jbga, sad raja i na podrucju tzv "pc" ima FB, pa mora i tamo otici da nesto procita, prokomentarise, pa kad naidje na "cinjenicno stanje" ili jos gore, kad se "zatrefi" negdje u nekoj diskusiji, gdje nisu "sve pc-jasi", valja objasnjavati..na svojim "zatvorenim" stranicama, jos uvijek masu sa kokardama i prijete balijama, al' jbga, slaba posjeta na lokalnom webu..!!.."uvek" ista dva idiota.. :mrgreen: ..pa sad nezgodno kad se mora staviti link za "like" na FB, a onda na FB dodje komentar "zabraniti - to je diskriminirajuca stranica"..pa jedan, pa dva, pa deset, pa stotina, pa 'iljada..pa jos, pa jos..pa iz dana u dan..jbga dragance, valja izdrzati.. ;-)
Ne vidim razlog zašto mi se obraćaš. Iznosi svoje stavove, niko ti ne brani, samo se prođi mene i mog imena.
Ljubazno te molim da u svom budućen pisanju na forumu izbjegavaš mene i moje postove.
rijeka oz

#195 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by rijeka oz »

draganbl wrote:
munchkin33 wrote:..to dragance, nije samo moje misljenje, to su cinjenice..!!..jebiga, nemoze se vise gledati samo srna ili sad bn-cetnicki zurnal, pa da se ima osjecaj "da si u pravu 100%"..jbga, sad raja i na podrucju tzv "pc" ima FB, pa mora i tamo otici da nesto procita, prokomentarise, pa kad naidje na "cinjenicno stanje" ili jos gore, kad se "zatrefi" negdje u nekoj diskusiji, gdje nisu "sve pc-jasi", valja objasnjavati..na svojim "zatvorenim" stranicama, jos uvijek masu sa kokardama i prijete balijama, al' jbga, slaba posjeta na lokalnom webu..!!.."uvek" ista dva idiota.. :mrgreen: ..pa sad nezgodno kad se mora staviti link za "like" na FB, a onda na FB dodje komentar "zabraniti - to je diskriminirajuca stranica"..pa jedan, pa dva, pa deset, pa stotina, pa 'iljada..pa jos, pa jos..pa iz dana u dan..jbga dragance, valja izdrzati.. ;-)
Ne vidim razlog zašto mi se obraćaš. Iznosi svoje stavove, niko ti ne brani, samo se prođi mene i mog imena.
Ljubazno te molim da u svom budućen pisanju na forumu izbjegavaš mene i moje postove.
Inace :razz: u protivnom drangace ce uzjasi na tenk i da napravi jos jedan genocid u Zenici :-D :-D
Drangace , a ko si ti keve ti da ljudima odredjujes koje ce postove citirati :shock:
mO k3

#196 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

zasto ne procitate post od dragana?? ili ne vidite dalje od njegovog imena dragan srbin....
rijeka oz

#197 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by rijeka oz »

draganbl wrote:
Iako od ova naša tri klovna
nisam ni očekivao ništa spektakularno, drago mi je da su se napokon sastali sa nekim sebi ravnim i da su nastupili koliko toliko jedinstveno.
he he he he koja podlost cuj Komsic klovn :-) :-) Komsica trpati i isti kavez sa Dodikovim pekinezerom Radmanovicem moze da znaci samo jedno kada se prevede na tzv srpski jezik . ,, Svi su cinili zlocine , zlocina je bilo bre na svim stranama ,, :run:
Last edited by rijeka oz on 28/04/2011 09:40, edited 1 time in total.
rijeka oz

#198 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by rijeka oz »

Ženski Dr.Med wrote:zasto ne procitate post od dragana?? ili ne vidite dalje od njegovog imena dragan srbin....
Ne znamo srpski pa nam ti prevedi :roll:
mO k3

#199 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

rijeka oz wrote:
Ženski Dr.Med wrote:zasto ne procitate post od dragana?? ili ne vidite dalje od njegovog imena dragan srbin....
zar si toliko primitivan??
rijeka oz

#200 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by rijeka oz »

Ženski Dr.Med wrote:
rijeka oz wrote:
zar si toliko primitivan??
Nisam nego jos vise :P
Post Reply