FORZAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samoyu
#5001 Re: Juventus
Ekipa se okupila
i ja sam jos uvijek razocaran ali nista ostavljamo ovu utakmicu sinoc iza sebe vraticemo se na LP za 15 dana sad se fokusiramo na nedelju i Cataniu koju moramo pobijediti u sto ne sumnjam

- wickerman
#5002 Re: Juventus
Nisam razocaran,meni je ionako prije pocetka sezone Seria A bila vazniji trofej za osvojit. Za osvajanje lige prvaka osim kvaliteta treba i dosta srece ali nisam ocekivao da ce ispasti nakon grupne faze. 
Sad se okrenut domacem prvenstvu i tom yebenom kupu jer hocu srebrenu zvijezdu
Sad se okrenut domacem prvenstvu i tom yebenom kupu jer hocu srebrenu zvijezdu
- aldin007
#5003 Re: Juventus
@JOHNNY
O „top playeru“: "Najbolji smo napad, 12 igrača je postiglo pogotke i to govori u prilog našoj strategiji, u kojoj je važnija top momčad od top playera. Trenutno u Italiji niti jedan klub si ne može priuštiti tog toliko spominjanog vrhunskog igrača, ne samo Messija, već i neka druga imena. Radi se o igračima čija cijena prelazi 30 milijuna eura, a mi se nalazimo u involucijskoj fazi za talijanski nogomet. Kao što nastaju novi treneri poput Stramaccionija, Montelle i Corinija, tako bismo i mi morali vrednovati mlade talijanske igrače.“
Ovo je Marotta nedavno izjavio.. Tako da od tih zelja nema nista. Da se razumijemo i meni je Falcao najveca zelja, al dzaba nema se hehe.. Na zimu se nekim zvijezdama ne trebamo nadati i ne zanositi se. Lorente od ovih boljih napadaca je kolko-tolko dostupan. Mozda se za ljeto skupi love, ali da kosta u granicama normale..
Sto se tice remija od sinoc jos me malo drzii.. Ali bitno je da mi o daljoj sudbini u LP sami odlucujemo.. Ne zavisimo od drugih rezultata. Igre koje nasi igraci pruze ce nas odvesti dalje ili ce nas poslat u ligu evrope..
O „top playeru“: "Najbolji smo napad, 12 igrača je postiglo pogotke i to govori u prilog našoj strategiji, u kojoj je važnija top momčad od top playera. Trenutno u Italiji niti jedan klub si ne može priuštiti tog toliko spominjanog vrhunskog igrača, ne samo Messija, već i neka druga imena. Radi se o igračima čija cijena prelazi 30 milijuna eura, a mi se nalazimo u involucijskoj fazi za talijanski nogomet. Kao što nastaju novi treneri poput Stramaccionija, Montelle i Corinija, tako bismo i mi morali vrednovati mlade talijanske igrače.“
Ovo je Marotta nedavno izjavio.. Tako da od tih zelja nema nista. Da se razumijemo i meni je Falcao najveca zelja, al dzaba nema se hehe.. Na zimu se nekim zvijezdama ne trebamo nadati i ne zanositi se. Lorente od ovih boljih napadaca je kolko-tolko dostupan. Mozda se za ljeto skupi love, ali da kosta u granicama normale..
Sto se tice remija od sinoc jos me malo drzii.. Ali bitno je da mi o daljoj sudbini u LP sami odlucujemo.. Ne zavisimo od drugih rezultata. Igre koje nasi igraci pruze ce nas odvesti dalje ili ce nas poslat u ligu evrope..
- Ale10
#5004 Re: Juventus
jbt ne znam slika da postavim isto ko i na ss.ba 
- aldin007
#5005 Re: Juventus
Tabela grupa iz 1998–99 .. Dogurali do polufinala i tu ispali od Manchestera iako smo vodili 2-0 ( na kraju 3-2 izgubili).

- Bianconeri1988
#5006 Re: Juventus
Treba biti optimističan, može se sa igrati sa Chelseom, to smo pokazali u Londonu, a na našem stadionu smo stvarno mašina.
Ako se na kraju i ispadne ne treba praviti frku, već podržati igrače, ipak ova nam je ekipa donjela dosta radosti za ovih godinu dana, što je realno rijetko ko od nas očekivao.
Tim za Ligu prvaka se gradi godinama, ne može to odjednom, kad se sjetimo gdje smo bili prije 15 mjeseci, a gdje smo sada, moramo biti prezadovoljni.
Ako se na kraju i ispadne ne treba praviti frku, već podržati igrače, ipak ova nam je ekipa donjela dosta radosti za ovih godinu dana, što je realno rijetko ko od nas očekivao.
Tim za Ligu prvaka se gradi godinama, ne može to odjednom, kad se sjetimo gdje smo bili prije 15 mjeseci, a gdje smo sada, moramo biti prezadovoljni.
-
Nucleo1985
#5007 Re: Juventus
Moze, moze kako ne moze..samo da se promijeni pristup igri.
Cist primjer Dortmund. Ljudi melju sve redom. Isto su "novjalije" u CHL mozes reci kao i mi, isto tako nemaju te top playere al' su jaki ko ekipa.
Znaci kod nas je problem pogresan pristup igri...olako smo mi shvatili grupu, to je ono sto ce nam se mozda na kraju obiti o glavu.
Ali ja sam jos optimista. Juve moze uzeti dance i Chelski kuci, plus kao minimum uzeti bod u Donjetsku i mi smo na konju. A, ako prodjemo grupu, onda se moze sve desiti. Mozda bas ukrstimo koplja protiv Dortmunda u finalu
Cist primjer Dortmund. Ljudi melju sve redom. Isto su "novjalije" u CHL mozes reci kao i mi, isto tako nemaju te top playere al' su jaki ko ekipa.
Znaci kod nas je problem pogresan pristup igri...olako smo mi shvatili grupu, to je ono sto ce nam se mozda na kraju obiti o glavu.
Ali ja sam jos optimista. Juve moze uzeti dance i Chelski kuci, plus kao minimum uzeti bod u Donjetsku i mi smo na konju. A, ako prodjemo grupu, onda se moze sve desiti. Mozda bas ukrstimo koplja protiv Dortmunda u finalu
- Bianconeri1988
#5008 Re: Juventus
Ovaj tim Dortumda je svoju debitantsku sezonu u CL imao prošle sezon, a znamo kako su loše prošli, dok je u ovoj sezoni sasvim druga priča, stekli su određeno iskustvo pa samim tim i igraju mnogo bolje.
Ne treba zaboraviti da mi imamo 12 debitanata u CL ove sezone, za većinu naših igrača je ovo jedno skroz novo iskustvo.
Protiv Chelsea samo odigrali dobru utakmicu i onda pomislili da ćemo lakše protiv ostalih jer su na papiru lošiji od prvaka Europe i to nam se obilo od glavu, sreća pa još uvijek imamo prilike da ispravimo greške iz prva 3 kola.
Ne treba zaboraviti da mi imamo 12 debitanata u CL ove sezone, za većinu naših igrača je ovo jedno skroz novo iskustvo.
Protiv Chelsea samo odigrali dobru utakmicu i onda pomislili da ćemo lakše protiv ostalih jer su na papiru lošiji od prvaka Europe i to nam se obilo od glavu, sreća pa još uvijek imamo prilike da ispravimo greške iz prva 3 kola.
- Arogantni-Hypnose
#5009 Re: Juventus
Samo da vas sve pozdravim i da podrzim ovu akciju koju ste sinoc preko PP-ova dogovorili..... Nisam nesto zagovornik ovog foruma, al' eto tu sam da vas ispostujem i kao ljudine i kao Juventine.....
Sto se tice LP ja sam i dalje ultra optimistican da ce mo proci dalje....
-
ADP
#5010 Re: Juventus
Aa sta nas je na ovom forumu, prejaki smo.
Trebali bi jednom svi skupa na utakmicu
JUVEEEE!!!
Trebali bi jednom svi skupa na utakmicu
JUVEEEE!!!
- Korisnicko ime
#5011 Re: Juventus
Hvala za info...RedArmyMostar wrote:Korisnicko ime wrote:
Htio sam da pitam, je li ko narucivao direktno preko ove stranice? (Placanje PayPalom)
http://www.juvestore.com/en/
Ili, kako da nabavim ove stvari?
Ja sam 2 puta narucivo.
Preko paypal, prvi put trebalo 4-5 dana da stigne u dansku a zadnji put kad sam narucio bio je cetvrtak, dan poslje paket stigo tako da mogu preporucit ovu stranicu svima![]()
FORZA JUVE
Meni bi trebalo da znam da li je neko iz BiH narucivao s ove stranice i da li vrse dostavu u BiH.
A ono za zajednicki odlazak na tekmu raje s ovog foruma je prava stvar!
-
FMDzem
#5012 Re: Juventus
Nisam u toku, koja je akcija u pitanju?Arogantni-Hypnose wrote:Samo da vas sve pozdravim i da podrzim ovu akciju koju ste sinoc preko PP-ova dogovorili..... Nisam nesto zagovornik ovog foruma, al' eto tu sam da vas ispostujem i kao ljudine i kao Juventine.....
Da ne listam nazad o cemu se radi, ako je sta 'vako sikrit more i na pp, posto vidim da ste vec tako radili ..
-
Juvelandia
#5013 Re: Juventus
Milan ga ispusi, a nama se nesto hejteri smiju
Alegri trenerski mag 
- Bianconeri1988
#5014 Re: Juventus
Ma ko ih šiša, proći će oni gore od nas, a lafo nosioci bili nosioci u grupi.
Jedva čekam naš duel u Serie A pa da ih preslušamo.
Jedva čekam naš duel u Serie A pa da ih preslušamo.
-
Son1
#5015 Re: Juventus
Preselili smo se s drugog foruma na ovaj, pa se na tom drugom vrsila PP akcijaFMDzem wrote:Nisam u toku, koja je akcija u pitanju?Arogantni-Hypnose wrote:Samo da vas sve pozdravim i da podrzim ovu akciju koju ste sinoc preko PP-ova dogovorili..... Nisam nesto zagovornik ovog foruma, al' eto tu sam da vas ispostujem i kao ljudine i kao Juventine.....
Sto se tice LP ja sam i dalje ultra optimistican da ce mo proci dalje....![]()
Da ne listam nazad o cemu se radi, ako je sta 'vako sikrit more i na pp, posto vidim da ste vec tako radili ..
Sto se tice ovog odlaska na tekmu, moram priznati da vec duze vrijeme planiram da odem u Torino, ali u samostalnom aranzmanu je stvarno preskupo. Najisplativije je 4/5 ljudi u autu pa da se podjeli trosak, dok kad bi vec bila neka grupna akcija kombi/minibus bi bio fantastican
-
samoyu
#5016 Re: Juventus
Apsolutno sam za ovaj prijedlog da odemo zajedno na utakmicu iznajmiti minibus ili autobus i sigurno bi financiski jeftinije prosli nego sami da idemo ako sta skontate javite

-
Nucleo1985
#5017 Re: Juventus
Marotta kupi nam Hunterlaar za bozic i rijesio si sve probleme u napadu
...The Hunter 
- JOHNNYJUVE
#5018 Re: Juventus
joj pa ja bi ovo bolje u PAINT-u uradio
hahahaaha
a što bole kompleksi majko mila
ma ne znam, nije mi huntelar nesto posebno, treba naama bolji napadač od njega, REALNO
a što bole kompleksi majko mila
ma ne znam, nije mi huntelar nesto posebno, treba naama bolji napadač od njega, REALNO
- Tigar1
#5019 Re: Juventus
Samo da pozdravim starosjedioce i novu - staru ekipu koja se dobro poznaje.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5020 Re: Juventus
Imamo i vidala na forumu
jos malo pa ce biti citav sastav 
- Bianconeri1988
#5022 Re: Juventus
Gazzetta piše kako smo spremni dovesti Llorentea, sad pitanje je koliko je vjerovati tome.
Treba nam napadač stvarno, ali eto ako ispadnemo već sada u CL ja u januaru ne bih nikog dovodio, već bih ostavio lovu za ljeta da dovedemo baš neko ekstra pojačanje da se ne dešava situacija da od 30 lopti upučenih prema golu samo jedna završi gdje treba.
U januaru se treba odnosno mora dovesti Armero, Asamoaha neće biti vjerovatno više od mjesec dana zbog ovog Afričkog kupa nacija, a sami znamo koliko on je bitan za našu ekipu.
Treba nam napadač stvarno, ali eto ako ispadnemo već sada u CL ja u januaru ne bih nikog dovodio, već bih ostavio lovu za ljeta da dovedemo baš neko ekstra pojačanje da se ne dešava situacija da od 30 lopti upučenih prema golu samo jedna završi gdje treba.
U januaru se treba odnosno mora dovesti Armero, Asamoaha neće biti vjerovatno više od mjesec dana zbog ovog Afričkog kupa nacija, a sami znamo koliko on je bitan za našu ekipu.
- Ale10
#5024 Re: Juventus
CATANIA – JUVENTUS h. 12.30
GERVASONI
All matches of Juventus FC, that were refereed by Andrea Gervasoni (37 years, Italy)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/juven ... 6_899.html
GERVASONI
All matches of Juventus FC, that were refereed by Andrea Gervasoni (37 years, Italy)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/juven ... 6_899.html
- Tigar1
#5025 Re: Juventus
Moja tiha želja za napad Juvea je uvijek bio El Tigre... trenutno je on utopija... al' et...
Džeko ili Llorente... kod Edina je situacija komplikovanija a Llorente je još uvijek, mislim, u lošim odnosima sa trenerom... na zimu nam treba razbijač pa kako god.
Armero je naša želja ali prije će onaj Peluso sletjeti poznavajući Contea i Marrotine 6896754 rate
Džeko ili Llorente... kod Edina je situacija komplikovanija a Llorente je još uvijek, mislim, u lošim odnosima sa trenerom... na zimu nam treba razbijač pa kako god.
Armero je naša želja ali prije će onaj Peluso sletjeti poznavajući Contea i Marrotine 6896754 rate