Jutarnje pišanje...
-
hananah
Bez zeze ljudi, ne smije se trpiti mokraca, to ja ko ostecuje bubrege, prema tome ako koga probudi pun mjehur po noci bolje i ustati pa sad na tutu ili u vanjsku halu ili u hladan wc ali mokriti obavezno.
Hm kateter, kada su mi ga jednom u bolnici stavili 4 sata sam kukala da ga skinu, onda se dogovorih sa doktorom da mi ga stavi tek kad me uspava za operaciju. Nakon par dana rahatluka sa kateterom jedva me izmolise da mi ga skinu

Hm kateter, kada su mi ga jednom u bolnici stavili 4 sata sam kukala da ga skinu, onda se dogovorih sa doktorom da mi ga stavi tek kad me uspava za operaciju. Nakon par dana rahatluka sa kateterom jedva me izmolise da mi ga skinu
-
Engram
dahananah wrote:Bez zeze ljudi, ne smije se trpiti mokraca, to ja ko ostecuje bubrege, prema tome ako koga probudi pun mjehur po noci bolje i ustati pa sad na tutu ili u vanjsku halu ili u hladan wc ali mokriti obavezno.
dakada su mi ga jednom u bolnici stavili 4 sata sam kukala da ga skinu, onda se dogovorih sa doktorom da mi ga stavi tek kad me uspava za operaciju. Nakon par dana rahatluka sa kateterom jedva me izmolise da mi ga skinu![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Đe me nađe!mr. Unicorn wrote:Lahko je vama, ja imam problema sa prostatom...
Urgencija, 2 mlaza i hadumluk "naj su mi gori".
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Đe me nađe!mr. Unicorn wrote:Lahko je vama, ja imam problema sa prostatom...
Urgencija, 2 mlaza i hadumluk "naj su mi gori".
- Soul_Sista
Pooll:" Sad jos kad piskim... sjetim se ove teme "¨
Pooll, zasto ne koristis Pampers pelene....
..kazu da su te naj bolje, nista ne prodze...vidis da je to mami bile prije nekih 20 godina...
jutros sam udarila glavom od vrata kad sam se vracala iz WC-a..
..jos me boli..
Pooll, zasto ne koristis Pampers pelene....
jutros sam udarila glavom od vrata kad sam se vracala iz WC-a..
- Soul_Sista
burek: "Bez insinuacije
na nešto drugo
molim."
Boga mi, ne znam na sta mislis... 
- Soul_Sista
"
Na klikere
i sir i vojnu muziku , ne."
YEAH, I BET U DID..
YEAH, I BET U DID..