Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#26 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Edin H. »

Kraj price wrote:
homega wrote: Radi se o prekršajima iz saobraćaja, nije snimatelja atakovao na tijelo političara. Po tebi, ako ja iz svog stana jebem mater političaru, njegov vozač - tjelohranitelj, treba da mi razbije vrata i zaprijeti :-)
Tvoj zakljucak je ovo sa kojim se ne slazem....
Ako iz svog stana jebes mater politicaru trebala bi doci policija i obrisat sa tobom patos....ko si ti da mu jebes mater?Druga je stvar ako ovako licno utices na njega kao i sigurnost onih koje vozi konstantnim ljepljenjem iza...Mislim da je to posao tjelohranitelja jer je ugrozen zivot onog koji je u tom vozilu...
Druze Becirevicu, veceraj i lezi, cuveju te nasi mitraljezi. :oops:

Omogucimo politicarima da se bore za nase bolje sutra. :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#27 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by _BataZiv_0809 »

Kraj price wrote: Tvoj zakljucak je ovo sa kojim se ne slazem....
Ako iz svog stana jebes mater politicaru trebala bi doci policija i obrisat sa tobom patos....ko si ti da mu jebes mater?Druga je stvar ako ovako licno utices na njega kao i sigurnost onih koje vozi konstantnim ljepljenjem iza...Mislim da je to posao tjelohranitelja jer je ugrozen zivot onog koji je u tom vozilu...

Ohladi malo, nije Tito :izet:
homega

#28 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by homega »

Kraj price wrote:
homega wrote: Radi se o prekršajima iz saobraćaja, nije snimatelja atakovao na tijelo političara. Po tebi, ako ja iz svog stana jebem mater političaru, njegov vozač - tjelohranitelj, treba da mi razbije vrata i zaprijeti :-)
Tvoj zakljucak je ovo sa kojim se ne slazem....
Ako političar i njegov nabildani krkan meni jebe mater u autu i ugrožava mi život gurajući me u stranu na cesti, ili mi, jurcajući s prijeda svojom audi-zvijeri, istiskuje i zadnju kap krvi iz želuca, onda i ja imam pravo i njemu jebat mater i to dvostruko. I jebem mu mater!

Konačno, i od mojih para voze se obojica i plaću primaju obojica :oops:
Kraj price

#29 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Kraj price »

Sto se mene tice slobodno,mozes ih cak i autom opalit.. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#30 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by _BataZiv_0809 »

homega wrote:
Ako političar i njegov nabildani krkan meni jebe mater u autu i ugrožava mi život gurajući me u stranu na cesti, ili mi, jurcajući s prijeda svojom audi-zvijeri, istiskuje i zadnju kap krvi iz želuca, onda i ja imam pravo i njemu jebat mater i to dvostruko. I jebem mu mater!

Jos na po ceste stala krmeca glava! Misle da su boga za muda ufatili sto voze ove pobacaje od politicara i sto mogu upalit rotaciju. Ne sklanjam im se, makar me u tvorzas bacili. Kakvi su to debili.

I jos kad ih krenu branit dezurni na ovom forumu, ko mi ljubomorni :D

Dobro je japanski ambasador rekao. Ali kakav narod takva vlast :bih:
Kraj price

#31 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Kraj price »

Kako niste ljubomorni,jel se nesto desi gdje ucestvuju politicari i njihovi vozaci krecete ko lavovi prema zrtvi....
Ubit ce vas zavist i ljubomora.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#32 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by _BataZiv_0809 »

Kraj price wrote:Kako niste ljubomorni,jel se nesto desi gdje ucestvuju politicari i njihovi vozaci krecete ko lavovi prema zrtvi....
Bolje da me ubije zavist i ljubomora, nego da me pregazi ovakva krmeca glava :D
Edin H.

#33 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Edin H. »

Kraj price wrote:Kako niste ljubomorni,jel se nesto desi gdje ucestvuju politicari i njihovi vozaci krecete ko lavovi prema zrtvi....
:D
dječak sa šibicama

#34 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by dječak sa šibicama »

ti ili si ovaj glavonja sa snimka sto je sa taljiga sisao u sluzbeno auto, ili ti je neko iz famElije politicar ili ojha vozac, ili si samo ... bolje da stanem.

Cuj ljubomorni :D
MOSALJOZE

#35 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by MOSALJOZE »

Pa ko ne bi bio ovakav,kad svaka šuša u ovoj zemlji ima vozača i prati ga još najmanje 3 auta.A sve nam propada,koji kurac mora koristiti 3 auta šta mu nije dovoljno jedno ???'
homega

#36 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by homega »

dječak sa šibicama wrote:
ti ili si ovaj glavonja sa snimka sto je sa taljiga sisao u sluzbeno auto, ili ti je neko iz famElije politicar ili ojha vozac, ili si samo ... bolje da stanem.

Možda je jedan sa pobjedničkog spiska Izbora 2014 - budući političar :D
Kraj price

#37 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Kraj price »

MOSALJOZE wrote:
Pa ko ne bi bio ovakav,kad svaka šuša u ovoj zemlji ima vozača i prati ga još najmanje 3 auta.A sve nam propada,koji kurac mora koristiti 3 auta šta mu nije dovoljno jedno ???'
To je vec prica za sebe,slazem se...
Kraj price

#38 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Kraj price »

homega wrote:

Možda je jedan sa pobjedničkog spiska Izbora 2014 - budući političar :D
Mozda je rahmetli deda vozaca....
dječak sa šibicama

#39 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Fakat, ne smije ti se vise gaditi krkanluk i primitivizam, da te neko ne optuzi za ljubomoru i zavist.

Svaki krkan koji zasjedne u sluzbeno auto, preko stele naravno jer mu je amidza ministar ili savjetnik u ministarstvu i obojica su iz istog sela i zaseoka, svaki takav krkan misli da je cesta njegova. Jer on ima rotaciju.

Bem ti krkanijadu, a cim predju granicu, postaju najuzorniji vozaci medju vozacima. Lijepi strah, krkani su se uvijek plasili samo jaceg od sebe.
Alfons Kauders

#40 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Alfons Kauders »

_BataZiv_0809 wrote:
homega wrote:

Jos na po ceste stala krmeca glava! Misle da su boga za muda ufatili sto voze ove pobacaje od politicara i sto mogu upalit rotaciju. Ne sklanjam im se, makar me u tvorzas bacili. Kakvi su to debili.

I jos kad ih krenu branit dezurni na ovom forumu, ko mi ljubomorni :D

Dobro je japanski ambasador rekao. Ali kakav narod takva vlast :bih:
Ja se sklanjam samo hitnoj, muriji i vatrogascima. Zoharima u crnim autima s rotacijama se nikad nisam sklonio niti cu. I boli me kurac sto cinim prekrsaj, jer oni cine deset prekrsaja na kilometar. To gledam kao svoj doprinos sigurnosti u saobracaju.

A vidi ti mangupa, dosao liku da otvara vrata, upada u auto i prijeti. Genije. SIPA ocito ima odlicno obucen i inteligentan kadar - dva puta dva metka u noge kroz vrata, onda nonsalantno do njegovog auta, otmica/likvidacija osobe pod zastitom u roku od 30 sekundi bez gubitaka i ugrozavanja civila.

Nobelovac, nema sta.

Kad vidim kakva nam je murija, tacno mi bude zao sto sam ganjao skolu i radio. Mozes spaliti predsjednistvo, likvidirati politicare, pljackati banke - i osim ako nisi totalni debil nikad te nece uhvatit. A i ako te uhvate, tu je Omar i nagodno tuzilastvo koje ce napraviti par banalih gresaka, taman dovoljno da mimo pritvora nikad ne odsluzis nista.
Kraj price

#41 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Kraj price »

Ja to "gađenje" ne vidim na izborima sa obzirom koga birate....
Samo kukate ko neke snase a kad treba promjenit situaciju u drzavi drugu pricu pricate...
Trazlli ste evo vam ga :D
razonoda

#42 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by razonoda »

Ovaj meni ne lici na telohranitelja, niti je obucen (odijelo) niti ima rijecnik prikladan jednom uzornom politicaru. Ocigledno je prevozio drogu. :-D
uzemljivac

#43 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by uzemljivac »

sve što je radio vozač passata ima zakonsku potporu... federalni policajac u koloni koja prati vozilo smije da radi sve što ovaj radi, i da pretekne kolonu i da povisi brzinu i sve, a ostali vozači SU DUŽNI da po potrebi čak zaustave vozilo

ovaj što snima nek bude sretan što nije uhapšen...
razonoda

#44 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by razonoda »

uzemljivac wrote:sve što je radio vozač passata ima zakonsku potporu... federalni policajac u koloni koja prati vozilo smije da radi sve što ovaj radi, i da pretekne kolonu i da povisi brzinu i sve, a ostali vozači SU DUŽNI da po potrebi čak zaustave vozilo

Da, potpuno si u pravu, trebao je biti uhapsen, ugrozavao je saobracaj. :roll:
dječak sa šibicama

#45 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

uzemljivac wrote:sve što je radio vozač passata ima zakonsku potporu... federalni policajac u koloni koja prati vozilo smije da radi sve što ovaj radi, i da pretekne kolonu i da povisi brzinu i sve, a ostali vozači SU DUŽNI da po potrebi čak zaustave vozilo

A gdje na snimku vidis federalnog policajca?
uzemljivac

#46 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by uzemljivac »

vidim 3 vozila FUP-a
on je ugrozio vozilo pod pratnjom i treba biti kažnjen zbog toga
vidio ih je u retrovizoru, trebao je postupiti ispravno i pomaći se...

to što se on pravi pametan jebi ga...
klixoris

#47 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by klixoris »

Prema zakonu, vozila odnosno kolona pod pratnjom je samo ona kojoj je dodijeljena zvanicna policijska pratnja, a to je patrolno policijsko vozilo sa vidno istaknutim oznakama i iskljucivo crveno/plavom UPALJENOM rotacijom. Koloni sa takvom pratnjom ste DUZNI da se sklonite i omogucite neometan prolaz.
Ova civilna, crna, bijesna auta na koje su pokacili kojekakve bljeskalice i rotacije, po zakonu nisu policijska vozila ! Tretiraju se kao civilna i nisi duzan da im se sklanjas sa puta, koliko god oni bljeskali i svirali !
Primarno iz razloga sto svako moze staviti rotaciju na svoj auto i voziti kao kamikaza ,a to nije dozvoljeno !

Dodatno, na ovom snimku se prvenstveno vidi da ova pratnja nije radila svoj posao. Ispravna pratnja sastavljena od vise vozila, vozi "defanzivno" i na nacin koji onemogucava potencijalnom "uljezu" da se ubaci u kolonu.

Nazalost, u nasoj nakaradnoj drzavi je sve moguce pa tako i ova stoka uglavnom ima veca prava cak i od policije
Kraj price

#48 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Kraj price »

uzemljivac wrote:

vidim 3 vozila FUP-a
on je ugrozio vozilo pod pratnjom i treba biti kažnjen zbog toga
vidio ih je u retrovizoru, trebao je postupiti ispravno i pomaći se...

to što se on pravi pametan jebi ga...
Lik se napravio pametan isto kao ovi sto pametuju i brane ga.Ko zna dje se ubacio ovaj domorodac jel se fino na snimku vidi kad se zaustavio nakor par sekundi su se druga auta iz kolone-pratnje pojavila.Znaci da im se ubacio kako bi sve snimio i ispo faca.
Akibh

#49 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Post by Akibh »

Kraj price wrote: Lik se napravio pametan isto kao ovi sto pametuju i brane ga.Ko zna dje se ubacio ovaj domorodac jel se fino na snimku vidi kad se zaustavio nakor par sekundi su se druga auta iz kolone-pratnje pojavila.Znaci da im se ubacio kako bi sve snimio i ispo faca.
trolovi, provaljeni ste...
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... 04428.html
dječak sa šibicama

#50 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...

Kakvo bolan vozilo FUP-a?

Znas li ti sta je policijsko vozilo?

Napucani Audiji sa rotacijama nisu policijska vozila, nigdje nemaju sluzbenu oznaku policije, nemaju pratnju sluzbenih vozila policije, dakle karina obicna a ne policija.
Post Reply