_BataZiv_0809 wrote:homega wrote:
Ako političar i njegov nabildani krkan meni jebe mater u autu i ugrožava mi život gurajući me u stranu na cesti, ili mi, jurcajući s prijeda svojom audi-zvijeri, istiskuje i zadnju kap krvi iz želuca, onda i ja imam pravo i njemu jebat mater i to dvostruko. I jebem mu mater!
Konačno, i od mojih para voze se obojica i plaću primaju obojica

Jos na po ceste stala krmeca glava! Misle da su boga za muda ufatili sto voze ove pobacaje od politicara i sto mogu upalit rotaciju. Ne sklanjam im se, makar me u tvorzas bacili. Kakvi su to debili.
I jos kad ih krenu branit dezurni na ovom forumu, ko mi ljubomorni
Dobro je japanski ambasador rekao. Ali kakav narod takva vlast

Ja se sklanjam samo hitnoj, muriji i vatrogascima. Zoharima u crnim autima s rotacijama se nikad nisam sklonio niti cu. I boli me kurac sto cinim prekrsaj, jer oni cine deset prekrsaja na kilometar. To gledam kao svoj doprinos sigurnosti u saobracaju.
A vidi ti mangupa, dosao liku da otvara vrata, upada u auto i prijeti. Genije. SIPA ocito ima odlicno obucen i inteligentan kadar - dva puta dva metka u noge kroz vrata, onda nonsalantno do njegovog auta, otmica/likvidacija osobe pod zastitom u roku od 30 sekundi bez gubitaka i ugrozavanja civila.
Nobelovac, nema sta.
Kad vidim kakva nam je murija, tacno mi bude zao sto sam ganjao skolu i radio. Mozes spaliti predsjednistvo, likvidirati politicare, pljackati banke - i osim ako nisi totalni debil nikad te nece uhvatit. A i ako te uhvate, tu je Omar i nagodno tuzilastvo koje ce napraviti par banalih gresaka, taman dovoljno da mimo pritvora nikad ne odsluzis nista.