Još jedna žrtva droge u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zlata

Post by zlata »

KAME

Ja bih se potpuno slozila stobom, osim oko karaktera. Sta je karakter...i kako se formira karakter. Jel' karakternija sirotinja koja krade..a ne ubija..ili politicar...koji sve ima...zeli jos vise...a krade. U drustvu je "karakter", al'na poslu lopov.

"Karakter" je cesto luksuz zdravih, jakih, sitih, voljenih, privilegiranih, a svi ljudi nisu rodjeni isti, i odgojeni u istoj sredini, pod istim okolnostima.

Da svi ljudi nisu rodjeni isti..i da su neki prirodno skloni ovisnosti i alkoholizmu...potvrdili su Ruski iztrazivaci. Uspjeli su otkriti zajednicki DNA medju ziteljima Moskve koji su skloni alkoholizmu. Te iste gene imaju skoro svi "Orijentalci": Kinezi, Japanci, Mongolci, Indijanci iz Sj.Amerike (poticu iz istocne Azije). Oko 50% zitelja Moskve ima te iste gene. Ti ljudi ne smiju piti...jer najlakse postaju alkoholicari.

Sad..donekle mi je jasno zasto je moja sestra postala alkoholicar i narkomanka. Vrlo moguce, ona nosi te iste Azijske gene. To je ocito i u njezinom izgledu. Imala je i drugaciji odgoj. Dok sam ja isla u mejtef i bila "moralno" dresirana, ona je odgajana u moralnom i etickom vakumu...gdije je samo vazio novac, uspjeh, zdravlje. Nije mene "spasio" samo Bog, nego odgoj koji je uz vjeru u Boga, ukljucivao i goleme rasprave o zivotu: pravda, nepravda, obraz i bezobrazluk, zrtvovanje i sebicnost.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

novalic wrote:modrica ! pa nije valjda pape iz modrice !?
bas iz modrice ?
to mijenja sve ! :shock:
:roll: Novo, Novo, .... kako te lako ovi strumfovi zbune. :roll:
:) Ne daj se, ... aludiraju na poraz Sarajeva protiv Modrice. Ali, njihovi dometi se znaju. Opet ce ih neke curice u kiltovima poderati i bit ce im: "M`rs mali plavi, nije ovo za vas." :zzzz:
8) Rodjeni sam Sarajlija, ..... iz Latinluka. 8)
novalic

Post by novalic »

strumfovi...

ja ispadoh strumfeta...
novalic

Post by novalic »

8-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

novalic wrote:strumfovi...

ja ispadoh strumfeta...
Pusti papilonna, takvi su ti svi pitari, zajedljivi do boli.

Nego, sretno pape na kupu sljiva u Gradaccu :D :D :mrgreen: :mrgreen: :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Novalic-strumfeta hehehehe, jesi i be proud of :wink:
totti

Post by totti »

ma svi nesto glumite kao dobru djecu a svi ste to ili probali ili uzimate jos.da mi je vidjeti osobu koja u sarajevu nikad nije zasiljila a kamoli nesto drugo.sve glumci...
novalic

Post by novalic »

pa zar ce i tamo fasovat' :shock:
totti

Post by totti »

KUP UEFA!!!!!!! :P
totti

Post by totti »

pape wrote:
novalic wrote:modrica ! pa nije valjda pape iz modrice !?
bas iz modrice ?
to mijenja sve ! :shock:
:roll: Novo, Novo, .... kako te lako ovi strumfovi zbune. :roll:
:) Ne daj se, ... aludiraju na poraz Sarajeva protiv Modrice. Ali, njihovi dometi se znaju. Opet ce ih neke curice u kiltovima poderati i bit ce im: "M`rs mali plavi, nije ovo za vas." :zzzz:
besiktas
hananah

Post by hananah »

Nije bitno novalic da li me napadas ili hoces sa mnom da diskutujes, ja s tobom necu nista. Ni diskusiju, ni nista. (jer ne zelim diskutovati s nekim ko me pokusava uvrijediti raznoraznim rijecima kao sto su: malogradjanka ili koza umjesto nekim valjanim argumentima, jer to nije diskusija, to je krajnje nisko. U mom svijetu nema mjesta za osobe poput tebe novalic. Zao mi je, jednom prilikom sam te zamolila da stanes sa svojim uvredama, ti si mi to obecala, i opet nastavljas. Prema tome, svaka dalja diskusija s tobom je vise nego suvisna i mucna)
A za sudije, nek novalic nadje neku drugu za borbu, ja od borbe odustajem, sa kokama se ne tucem, naime ne tucem se ni s kim, niti imam dovoljno zenskih gena da bih se tukla sa jednom p...... Sem toga, vjerovatno sam teza kategorija od one koju ona moze podnjeti, tako da volim da se tucem sa deckima. To me pali, to me uzbudjuje, novalic ne, pobogu, nisam lezbejka a i da jesam ja bih nesto suptilnije, pametnije, kulturnije... A sem svega toga, predajem se, pobjeda je njena.
omcho

Post by omcho »

Možda se nije SEXALA danima pa je možda nervozna ili vidis da joj Modrica oduze najbolje dane mladosti.Ali vidim ja da je ova tema presla u međusobna prepucavanja i neke uvrede.Ljudi VODITE LJUBAV,BOLESNIKE U BOLNICE A BUDALE U LUDNICE.VOZDRA SVOJ SARAJEVSKOJ RAJI. :-D :-) :-D :D
Kazimoglu

#87 ؛×ؤشفش&

Post by Kazimoglu »

حخؤثمخ تث حخؤثمخ ش ره تخس ىهسفش ىث غىشفث
DonDavudes

Post by DonDavudes »

u utorak majka pronašla sadamnaestogodiošnju predoziranu kćerku u komi.
djevojka ja još uvijek u komi.

tokom noci izmedju srijede i četvrtka policija pronašla još jednog mrtvog čovjeka. sumnja sa da je umro od droge
sani1978

#89 Niko joj nije kriv

Post by sani1978 »

Svi smo mi "nekad" uzimali neke droge ili cemo ih uzimati,onaj ko je nesto uzeo zna da ga niko nije na to natjerao.Prema tome sam pao sam se ubio :evil:
zlata

Post by zlata »

Jao SANI..

Srce ti je prepuno milosti. Masalla. Da Bog Da...da niko tvoj...NIKAD ne proba...nikakvu drogu.
Post Reply