Jos jedna sramota Zelje

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

A Robijasima samo da porucima da se ostave ovog foruma i ove teme. Ostavite nas da sami raspravljamo o "nasim" klubovima, a ti se javi na zenica.net ili tako nesto slicno i raspravljaj i pljuj po Zenici Metalno (ZSK) i drugim vasim gradskim rivalima, a nas ostavi na miru. Hvala!!!
manijak1

Post by manijak1 »

Hajde dobro što nas tako tješiš .Barem se ne raduješ otvoreno našem padu uz neke palanačke pošalice.
No samo da se vratim na argumente FCŽ vs FCS .
Izgubili ste na Koševu 0 : 3 u sezoni 2001/2002 kada se direktno u međusobnom susretu odlučivalo ko će biti gornji a ko donji.
Tada smo u Evropi učinili skoro nemoguće za naše prilike i doveli Newcastle s kojim se nismo obrukali i kad smo izgubili 0:1 i 4 :0.
Poslije smo igrali protiv , u 1.kolu Kupa UEFA, Malage 0 :0 i izgubili 1 : 0 a imali smo tamo četiri ili pet stopostotnih prilika.
Prošle godine Anorthozisa smo dobili 1 : 0 i 3 :1 i ispali od Heartsa 2 : 0 i na Koševu 0 :0 gdje smo u prvom poluvremenu da smo znali mogli dati četiri gola škotskom predstavniku.
Sezona 2003/2004 Izgubili ste na Grbavici 2 :1 kada se opet odlučivalo u direktnom susretu ko će ići u Evropu a ko će čekati i na žalost dočekati priliku da se raduje sramnom rezultatu iz Lovecha (po ličnom mišljenju , gledao sam snimak utakmice na Grbavici jer nisam bio u Sa - nisu ništa bolja ekipa od nas ili od par timova u BiH ).
Ali desilo šta se desilo s jednim se slažem s tobom a to je da smo previše ovaj put podigli noseve i bacili u neznanju bumerang.
mr.deeds

Post by mr.deeds »

samo sto Ode vise nema,kao sto smo i mi otjerali Husrefa tako i vi Odu,poslije ste nas zbog toga i prestigli...taj scenarij ce se i vama ponoviti jer vas kazna nece zaobici...u ostalom sve ce te vidjeti,ja vec vidim a otvorit ce se i vama oci,bar za nekih 5-6 kola...
pitt

Post by pitt »

Meni je i Obilic bolan drazi od njanjajeva
Ne znam kako si ovo preko usta prevalio horny, al salu i prepucavanja n stranu...meni nijedan klub poslije Sarajeva nij drag ko Zeljo. Zeljo mi je i od smogovaca drazi, a od istocnim i zapadnim susjedima da ne pricam :( :(
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

manijak1 wrote: Ali desilo šta se desilo s jednim se slažem s tobom a to je da smo previše ovaj put podigli noseve i bacili u neznanju bumerang.
:D Slazem se i ja sa tobom i u tebe ti braccikom. :D Ali, .... smanjite malo to pusenje. :D
ImageImageImageImageImageImageImage+ImageImage
manijak1

Post by manijak1 »

Pape :D otkad od vas nismo zapalili koju ? :D
Ima godina pet .Slušam te kako kažeš - kao i ovih prohujalih sa brzim Expresom - e sada ćete dobiti po guzi u 11 kolu.
Kad smo najslabiji i najrazvučeniji - protiv vas smo najjači :D zato te pušače - pripazi do slijedećeg skorašnjeg susreta na Koševu .
pitt

Post by pitt »

Bogami, ako vas Husref bude trenirao najebali ste :(
manijak1

Post by manijak1 »

pitt

Post by pitt »

Neeee, boze sacuvaj :D Kod mene se kompjuter odmah gasi na toliko plave boje :D
Prica se, prica da eto Husrefa :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ma ja :D republikanski vjerodostojno :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

evo sam pogledao taj forum
Nas " *@##?@*" navijace, poznati kao manijaci, moze karati ko god hoce i gdje hoce,ne *@##?@* nas 5 % jer smo smijesni u njihovim ocima a i smijesno smo i sami sebi JER SMO FAKAT SMIJESNI!
post sa teme o husrefu :D :D

KONACNO SU SHVATILI :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

E pa ima tu još postova koji ne idu tome u prilog da nas karaju da smo smiješni i tako redom.
Ali to ne odgovara za kontativnu pošalicu.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

manijak1 wrote:Pape :D otkad od vas nismo zapalili koju ? :D
:D Ma, ... mi smo carobnjaci. :D

:P Pazi sad, .... CIRIBU - CIRIBA, ....

:) HOP :-)

:D Jedna za tebe, ..... Image ..... a, ....... druga za bracciku ti u tebe ..... Image ........ :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

whatever, ovo je dovoljno :D

drago mi je da ste se urazumili i prosvijetlili :D
pitt

Post by pitt »

Ma ja republikanski vjerodostojno
Casna pitarska :D
Pitaj Sehu kako mu je na Republikanskoj Konvenciji u njegovom mesdzidu :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Pape :D :D dobar pokušaj ali opet greda :D ujebala da se lopta ne ulovi u mreži :D
kame

Post by kame »

horns&drums wrote:Meni je i Obilic bolan drazi od njanjajeva
Ma znamo to. :D

Tebi je i Gorski Vijenac drazi od Njanjajeva. :P :D :-)

Manijak, sta ces. Tako vam je kad vam je pitar predsjednik. Mora ici nizbrdo. Prestat ce ici nizbrdo kad Telibecirevic ode. :oops:

Znaci, nikad! :lol: :P :D
Jos ako vam pitar dodje za trenera. :shock: :( :lol: :D :P 8-)

Husref je legenda.

Ima ona njegova: "Mi ne mozemo nadavat golova kolko ih mozemo primit :roll: :lol: ".

Crno vam se pise s Husrefom. :P :lol:

:-) :-) :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Svaka pohvala Kame :D ali neće baš biti tako.
Ahmed.ibn.Fahalan

Post by Ahmed.ibn.Fahalan »

Ne znam majke mi šta pravite toliku tragediju od tog poraza protiv Borca..
ne može mi niko reći da je išta bilo namješteno..a go je bio za 10..svaka mu dala. 7-0 jest malo bruka ali nije smak svijeta..voda malo ušla u uši..
pa neprima se go u prvoj minuti svaki dan..ufatili vas Bugari na foru i gotovo. Nego nogirajte onog Plišeka, vratite Odovića..što ga otjeraše meni je još misterija..i vidimo se na derbiju :D
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

E raja...ja sam bar tako cuo,da je to najvece selo u BiH...nevjerovatno,ali moderni su...izgleda
Ne miniraj temu, ali za mene najvece selo je Bratunac. Upoznao sam par familija iz tog sela/mjesta/gradica, neznam tacno sta je, pa ti ljudi nikad u zivotu nisu vidjeli civilizaciju dok nisu dosli u diasporu.
violentjack

Post by violentjack »

Pogotovo se ti javi. Da si navijac Zelje zavukao bi se u misju rupu, a ne bi otvarao teme na taj racun da se govnari sprdaju s nama. Zato zacepi gubicu kad izgovaras sveto ime i promisli malo.

A sto bi to i jeste za teme

Da smo izgubili od Sirokog ja se ne bih zalio
Borac je u krizi igraci nisu plati dobili fijuuuuuuuuuuuuuuuu ima mjeseci par

Cak stovise rekli su da ce predsjednika Borca smjeniti..ako slucajno ne donese koju pobjedu..ali od koga

De nek mi jedan genijalac kaze..ovo je ozbiuljno ko je doveo Pliseka popisanog pardon na izrazavanu..dok nam se ovo nikad nije desilo?

Pa nije sramota izgubiti..ali od Borca na Grbavici.. :(

Ko je smjenio Osima. Odovica..cc i onda na kraju bacaju Ceha bezveze?

Hej bio sam malkice depresivan kad smo izgubili od velikog Newcastle..ali bar moram da kazem..bar smo tada igrali srcem..danas ako igram tako..onda ne znam

A ONO ZA SIROKI I ODLUCUJU UTAKMICU. KAD NISMO BILI PRVACI..ZNAM DA SU NAMJESTILI TREBINJU PO NACIONALNOM KLJUCU

Poraz je ljudski..ali kako je krenulo..ja vidim smjenu trenera do Derbija

A sta da napisem.. Zeljo je sjajno odigrao i izgubio od time kojem je predsjenik zesca lopuza..nego od timA kojem cak i prijeti pad u 2 ligu

Evo Svinjski prosle godine se izvlaci da ne ispadne..ove godine samo pobjede reda

Treba biti malo realan?

Da li nam se je desilo nesto takvo dok je Odovic ili Osim bili tRENERI

TI SI NAZALOST SLIJEP IZA OCIJU..TREBA BITI REALAN..A ako je moja realnost gruba za tebe..onda stvarno tesko mi pada

Ali nema veze sa Plisekom ili bez njega znam da veliki Zeljo nece ispasti..ove godine cemo gledati mozda Svinjski u Europi kao pale zastavu Bih kao i Serotar nekad davno..ali cuj i Siroki je bio prvak ..pa neka
Kaiser

Post by Kaiser »

CarpeDiem wrote:A Robijasima samo da porucima da se ostave ovog foruma i ove teme. Ostavite nas da sami raspravljamo o "nasim" klubovima, a ti se javi na zenica.net ili tako nesto slicno i raspravljaj i pljuj po Zenici Metalno (ZSK) i drugim vasim gradskim rivalima, a nas ostavi na miru. Hvala!!!

Kad bolje razmislim, i u Zenici postoji neki Zeljeznicar, igra u kantonalnoj ligi, ili tako nesto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stitch__

Post by Stitch__ »

Image

8-) 8-)
manijak1

Post by manijak1 »

Da ne zaborave do 11 kola ko je ko u Sarajevu :D :D
Image
Kaiser

Post by Kaiser »

---
Post Reply