Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mene malo stisnu lumbalni prsljenovi oni L4-L5 pa me pukne na S1,a to zenmska hitrom masazom "sportsko ulje" i ko nov.....samo imam problem ne skontam dje sam ono stao kod seksanja
pici wrote:mene malo stisnu lumbalni prsljenovi oni L4-L5 pa me pukne na S1,a to zenmska hitrom masazom "sportsko ulje" i ko nov.....samo imam problem ne skontam dje sam ono stao kod seksanja
"Naravno da potvrdjuje kad su djevojke/zene okolnih zemalja, norvezanke, engleskinje, holandjanke itd ruzne ko krave. Govorim za cistokrvne a ne one mjesanke, mjesanke su prelijepe.."
Ken Lee wrote:"Naravno da potvrdjuje kad su djevojke/zene okolnih zemalja, norvezanke, engleskinje, holandjanke itd ruzne ko krave. Govorim za cistokrvne a ne one mjesanke, mjesanke su prelijepe.."
Zavisi iz kojeg ugla se gleda...
Hmmmmmmm...sada moramo i geometrijom da se bavimo?
Ugao, ugao....pa...ovaj...onaj...ono...ginekoloski ugao?!
Jel to-TO??
Ken Lee wrote:"Naravno da potvrdjuje kad su djevojke/zene okolnih zemalja, norvezanke, engleskinje, holandjanke itd ruzne ko krave. Govorim za cistokrvne a ne one mjesanke, mjesanke su prelijepe.."
Jel to-TO??
Jel to-TO??
Ja volim iz ptičije perspektive
Pticija perspektiva na bademaste oci?
Ah, da...ko ne voli taj ugao.
Majku mu, niko ogledala da se sjeti... (Ako je dama s Balkana, ljepotica kako smo to na forumu dali zakljuciti, to jest. A ako se bas zalomi da je mlada prirodna plavusa iz Svedske sa svjetloplavim okicama, onda se mozda i moze naci neki ugao...)
Ken Lee wrote:Majku mu, niko ogledala da se sjeti... (Ako je dama s Balkana, ljepotica kako smo to na forumu dali zakljuciti, to jest. A ako se bas zalomi da je mlada prirodna plavusa iz Svedske sa svjetloplavim okicama, onda se mozda i moze naci neki ugao...)
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
...pa tek mi sad pade na pamet...
Sex u troje...ako nista ona/j ko pravi pauzu snima...iz svihg mogućih i nemogućih uglova...pa onda laganini iz kafu pretabirit' sve.
callmethebreeeze wrote:meni su nase zene naljpse. prednost zivota pod raznoraznim okupatorima je sto se krv izmijesa pa bude raznoraznih boja, nijansi, oblika i svega ostalog.