Kono,ima nas jos.....kojima se svasta desavalo na hazninovalic wrote:moja mici, da ti znas sta je se meni jedanputa na hazni desilo...
sramota me kazat..
a znas da mene nije lako sramota
Joj jesam krizir'o dok ste mijenjali server :D
-
Stari
Ma nema ...tu price ni o kakvom ozbiljnijem dogovoru...sve samo udri na zajebanciju ....a ja se budaletina ponadao....a i Mitzie cuj ona bi pokazivala jezero ...dobro je da rece ...taman sam mogao zaboraviti kupace gace i peraje...i onu puhaljku...novalic wrote:moja mici, pa poklonu se u zube ne gleda, zar ne..
ali me ovo zabrinjava.. stari..![]()
ima sina..
![]()
.. imam i ja kcer...
Gruntovnicu...???...nemam ti ja zemlje Novo... ni u jednoj od drzava na ovoj kugli zemaljskoj....ako se ona dva kubika na cha-chi ne racunaju....ni saxija nemam u kuci.
-
novalic
vidis koze, ja sam ti bila ispod borica a dvije hanume bas u toj travi se sakrile..micika wrote:Cool![]()
![]()
ajme mogu mislit
![]()
![]()
![]()
Joj kono pa zar se nisi mogla uhvatit one livade povis borica![]()
![]()
zaraste ona trava
![]()
![]()
ali je bilo fora, kaze tip, kad njih nije sramota gledat' nije ni mene radit'...
lace... hazna.. jedno gradacacko jezero..
mi ga zvali.. moja generacija...
jebodrom..
-
Stari
I....vidi sad ove budalestine ....pa novo kad bih se ja recimo pojavio tebi pred ocima ...ovako star i krezav ....zar bi tebi opet najvaznija stvar bila : upatati me imam li sina...ja sam mislio da bi se nas dvoje ...tj ti i ja bar za momenat mogli posvetiti nekim drugim stvarima...(npr. bureku, cevapima , hurmasicama...kefiru) ...a ne kcerkama i sinovima...Sa zaljenjem moram konstatovati da ova prica pocinje naglo gubiti smisao...
-
micika
Novo....de malo konkretnije odgovori covjeku.
Stari,halali...ja sam kriva,prva sam pitala za sina....cisto onako da ne ostaje sam kuci....a kod nas masala ima svega,tucenog pekmeza,dala bi se i kriska pomazat domacim kajmakom
aaaaaaa....taman ja njega provodam dok ti i kona zgotovite rucak

Stari,halali...ja sam kriva,prva sam pitala za sina....cisto onako da ne ostaje sam kuci....a kod nas masala ima svega,tucenog pekmeza,dala bi se i kriska pomazat domacim kajmakom
-
Stari
Eh moja mitzieko .....vidis ti nase vrle ...novalicke...pravi o sebi image kao o modernoj zenskoj otvorenoj za sve vrste modernih pogleda na zivot ....veli, malo je sta, u tim stvarima, moze postidjeti. Ali kad ja dodjem sa prijedlogom da se zajednicki prihvatimo bureka....odjednom nestade i nova i sva njena feministicko-emancipovana prica....evo ja jos camim cekajuci njen odgovor na moje pitanje....ali neehehe...nema tu brale....kad je nesto zaozbiljno odmah se mijenja ploca.
-
novalic
stari sa mnom divani, a vi svi odgovarate. dok se ja skicem po restoranima i za korizme vino pijem...
stari, mani sina, krezavih usta.. i tih fora.. jedno sto mi ne mozes nikako prebaciti je da sam ti burek vec odavno ugacala.. a da se ti nisi dao blizu.. ni u snu, a kamoli da obeces..
nego, godinama, srce ti se smeksalo (da je samo srce, grdne rane).. pa si se odlucio.. na burek namamiti..
da ne bi bureka.. niko ne omasti brke..
a mici.. i sinovi.. nigdje stici nece.. jer mici, iz iskustva, ako sina vidis, u oca gledaj.. i eto ti slike....
stari, mani sina, krezavih usta.. i tih fora.. jedno sto mi ne mozes nikako prebaciti je da sam ti burek vec odavno ugacala.. a da se ti nisi dao blizu.. ni u snu, a kamoli da obeces..
nego, godinama, srce ti se smeksalo (da je samo srce, grdne rane).. pa si se odlucio.. na burek namamiti..
da ne bi bureka.. niko ne omasti brke..
a mici.. i sinovi.. nigdje stici nece.. jer mici, iz iskustva, ako sina vidis, u oca gledaj.. i eto ti slike....
-
Stari
Eh pa ...nastavis li ovako stvarno ces srozati moje misljenje o vama navijacima FK Sarajevo...do temelja. Pa dobro ...majka mu stara...zar nisu plehovi, tepsije i produkti koji se u njima produciraju...stvar s kojima nema sprdnje ....pogotovu za jednog navijaca FK Sarajeva....edu wrote:stari..burek pita..njoj kita..![]()
..priznaj da si na to mislio..
![]()
![]()
![]()
jebo majku..opet sam vulgaran.fuj..![]()
![]()
Sve sam blize zakljucku da ti u Stvari ne navijas za veliki klub sa Koseva...da si u stvari samo infiltrirano-zakamuflirani ...partizanovac.
Mitzie....Nove jos nema ....pa ti sad vidi ...jesmol u pravu oli nismo?