Zar nije Marat ?ja znam dasafin dobro igra tenisa,murat
JESU LI SVI JEDNAKO KRIVI ZA RAT? Biografije aktera!
- manijak1
-
Prenj
Narodni heroj, ubile ga ustase 1941.rehaktor wrote:ko je sad ivan krndelj?mIRCerka wrote:e ovako, taj cikica je bosanac, ali ga odgojila ameWika i on ti je bio nas Embasador u jUeNu i tako nestalo brdo para, pojela maca...flora.sa wrote: ko je onaj čiko iza Alije????![]()
inace, po njegovoj materi sada nosi ime bivsa Ivana Krndelja....
... za razliku od Azize Sacirbegovic cija je jedina zasluga za ovu zemlju sto je bila zena Alijinog jarana.
Da se ne zaboravi, ulica Ivana Krndelja je prvo bila preimenovana u Srebrenicku, pa onda u A. Sacirbegovic.
U najboljoj jaranskoj tradiciji ... koga je jos briga za Srebrenicu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
rehaktor wrote:
ko je sad ivan krndelj?
Ivan Krndelj bio je bosanskohercegovački željeznički radnik, osnivač prve socijaldemokratske stranke u Bosni i Hercegovini. Početkom stoljeća organizirao je prvi štrajk željeznuičkih radnika u Sarajevu, da bi ga revolucionarni putovi potom odveli u Sovjetski savez i potom zavijali u zloglasnom ustaškome logoru Kerestinec 1943. godine. Djelo Krndeljevo stoji u temeljima ne samo lijeve misli, nego i socijaldemokracije u Bosni i Hercegovini.
Istini za volju, treba reći da su bivši komunisti Krndeljevim imenom bili nazvali jednu ulicu u sarajevskom naselju Hrasno, ali su te pločice nove demokratske vlasti hitro skinule i na njihovo mjesto postavile nove, s imenom dr. Azize Šaćirbegović, Mlade Muslimanke, u javnosti poznatije kao majke jednog Izetbegovićeva ministra, za kojim je prije nekoliko mjeseci raspisana tjeralica Interpola.
-
rehaktor
jahhh, znao sam da ces se ti javiti sa infom... ma pravo da ti kazem, ne kontam tog krndelja... bas mi azize sachirbegovich lijepo zvuciPrenj wrote:Narodni heroj, ubile ga ustase 1941.rehaktor wrote:ko je sad ivan krndelj?mIRCerka wrote: e ovako, taj cikica je bosanac, ali ga odgojila ameWika i on ti je bio nas Embasador u jUeNu i tako nestalo brdo para, pojela maca...
inace, po njegovoj materi sada nosi ime bivsa Ivana Krndelja....
... za razliku od Azize Sacirbegovic cija je jedina zasluga za ovu zemlju sto je bila zena Alijinog jarana.
Da se ne zaboravi, ulica Ivana Krndelja je prvo bila preimenovana u Srebrenicku, pa onda u A. Sacirbegovic.
U najboljoj jaranskoj tradiciji ... koga je jos briga za Srebrenicu
jahhh. mora da je ta aziza jos po necemu bitna, da je samo zbog jarana, sto ne dadose ulicu po jaranu?
ili aziza cuva ulicu dok je ne preimenuju u, prenj, kako se ono zvase maloga moa babo?
Last edited by rehaktor on 21/09/2005 12:25, edited 1 time in total.
-
tataratira
fudbalerrehaktor wrote:
ko je sad ivan krndelj?
-
tataratira
kažu da joj ni pita nije bila lošarehaktor wrote: jahhh. mora da je ta aziza jos po necemu bitna, da je samo zbog jarana, sto ne dadose ulicu po jaranu?
ili aziza cuva ulicu dok je ne preimenuju u, prenj, kako se ono zvase maloga moa babo?
-
mIRCerka
rehaktor wrote:
jahhh, znao sam da ces se ti javiti sa infom... ma pravo da ti kazem, ne kontam tog krndelja... bas mi azize sachirbegovich lijepo zvuci![]()
jahhh. mora da je ta aziza jos po necemu bitna, da je samo zbog jarana, sto ne dadose ulicu po jaranu?

Last edited by mIRCerka on 21/09/2005 12:28, edited 1 time in total.
-
rehaktor
ehhh, mogao sam i ja googlati, reko, da mi kazes onako iz glavemIRCerka wrote:rehaktor wrote:
ko je sad ivan krndelj?Ivan Krndelj bio je bosanskohercegovački željeznički radnik, osnivač prve socijaldemokratske stranke u Bosni i Hercegovini. Početkom stoljeća organizirao je prvi štrajk željeznuičkih radnika u Sarajevu, da bi ga revolucionarni putovi potom odveli u Sovjetski savez i potom zavijali u zloglasnom ustaškome logoru Kerestinec 1943. godine. Djelo Krndeljevo stoji u temeljima ne samo lijeve misli, nego i socijaldemokracije u Bosni i Hercegovini.
Istini za volju, treba reći da su bivši komunisti Krndeljevim imenom bili nazvali jednu ulicu u sarajevskom naselju Hrasno, ali su te pločice nove demokratske vlasti hitro skinule i na njihovo mjesto postavile nove, s imenom dr. Azize Šaćirbegović, Mlade Muslimanke, u javnosti poznatije kao majke jednog Izetbegovićeva ministra, za kojim je prije nekoliko mjeseci raspisana tjeralica Interpola.
-
Prenj
Jos jedan "sadrzajan" i "argumentovan" komentar ...rehaktor wrote:jahhh, znao sam da ces se ti javiti sa infom... ma pravo da ti kazem, ne kontam tog krndelja... bas mi azize sachirbegovich lijepo zvuciPrenj wrote:Narodni heroj, ubile ga ustase 1941.rehaktor wrote: ko je sad ivan krndelj?
U najboljoj jaranskoj tradiciji ... koga je jos briga za Srebrenicu![]()
-
da pamtis
tataratira wrote:kažu da joj ni pita nije bila lošarehaktor wrote: jahhh. mora da je ta aziza jos po necemu bitna, da je samo zbog jarana, sto ne dadose ulicu po jaranu?
-
mIRCerka
pametan googla, budala pamtirehaktor wrote:ehhh, mogao sam i ja googlati, reko, da mi kazes onako iz glavemIRCerka wrote:rehaktor wrote:
ko je sad ivan krndelj?Ivan Krndelj bio je bosanskohercegovački željeznički radnik, osnivač prve socijaldemokratske stranke u Bosni i Hercegovini. Početkom stoljeća organizirao je prvi štrajk željeznuičkih radnika u Sarajevu, da bi ga revolucionarni putovi potom odveli u Sovjetski savez i potom zavijali u zloglasnom ustaškome logoru Kerestinec 1943. godine. Djelo Krndeljevo stoji u temeljima ne samo lijeve misli, nego i socijaldemokracije u Bosni i Hercegovini.
hajd zdravo, odo roochat....
- flora.sa
hej ba...nemamo toliko aerodromada pamtis wrote:tataratira wrote:kažu da joj ni pita nije bila lošarehaktor wrote: jahhh. mora da je ta aziza jos po necemu bitna, da je samo zbog jarana, sto ne dadose ulicu po jaranu?
ili aziza cuva ulicu dok je ne preimenuju u, prenj, kako se ono zvase maloga moa babo?onda je za kakvog aerodroma
možda koridor 5c, da preimenujemo u koridor A.Šaćirbegović???
-
mIRCerka
rehaktor wrote:
necu te quote... bezze slika
jesi li to odusevljena fair lifeom?
odusevljena sam tobom....
sliku poklonih temi i tvom postu jer je sve ovo peglaona....
fair nije jedini koji zna da JEDNA SLIKA GOVORI VISE OD 1000 RIJECI...
sto se Azize tice, ja sam da se po njoj imenuje bolnica KOSEVO!
Bolnica Azize Sacirbegovic & Co.
bye
-
rehaktor
e nek si ti argumentovanPrenj wrote:Jos jedan "sadrzajan" i "argumentovan" komentar ...rehaktor wrote:jahhh, znao sam da ces se ti javiti sa infom... ma pravo da ti kazem, ne kontam tog krndelja... bas mi azize sachirbegovich lijepo zvuciPrenj wrote: Narodni heroj, ubile ga ustase 1941.
U najboljoj jaranskoj tradiciji ... koga je jos briga za Srebrenicu![]()
-
Zadig
bez uvrede, sto se mene tice Sacirbegovici mogu dobiti recimo ime pijace, buvljaka, ili eventualno zalagaonicehej ba...nemamo toliko aerodroma Very Happy Very Happy ...
možda koridor 5c, da preimenujemo u koridor A.Šaćirbegović??? Very Happy Very Happy Laughing Laughing Very Happy
- flora.sa
zašto????mIRCerka wrote:rehaktor wrote:
necu te quote... bezze slika
jesi li to odusevljena fair lifeom?
odusevljena sam tobom....
sliku poklonih temi i tvom postu jer je sve ovo peglaona....
fair nije jedini koji zna da JEDNA SLIKA GOVORI VISE OD 1000 RIJECI...
sto se Azize tice, ja sam da se po njoj imenuje bolnica KOSEVO!
Bolnica Azize Sacirbegovic & Co.
bye
-
car-x
kako tek sad puno toga izlazi na vidjelo, a tek ce jos godinama da potraje prije nego se otkriju sve tajne oko grabovice, kazana, seva, ne moze se sa sigurnoscu reci ni da je A.I. bio iskljucivo cvijece i pozitiva..
mene licno je zgrozila prica o tome da je skoro pa bio pristo na muslimansku drzavu koja bi se satojala od zenice i sarajeva.. ili da je htio mijenjati tuzlu za banjaluku.. i jos poslije govoriti da se salio..
da ne govorimo kako je ideja da zamijeni srebrenicu za ilidzu ili vogoscu u biti i sprovedena..
razmisljajte glavama ljudi.. jednom smo se jedva iscupali iz kulta licnosti.. to nam svakako vise ne treba..
mene licno je zgrozila prica o tome da je skoro pa bio pristo na muslimansku drzavu koja bi se satojala od zenice i sarajeva.. ili da je htio mijenjati tuzlu za banjaluku.. i jos poslije govoriti da se salio..
da ne govorimo kako je ideja da zamijeni srebrenicu za ilidzu ili vogoscu u biti i sprovedena..
razmisljajte glavama ljudi.. jednom smo se jedva iscupali iz kulta licnosti.. to nam svakako vise ne treba..

znas li ti?
drugi sam pitao