Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
desireable

#601 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by desireable »

stulic wrote:Pa jednostavno ili je poslusna ili zapovjeda, ako nije ni jedno ni drugo onda je neka pametnica ili se stidi, nije za sexa uglavnom.

ja zapovijedam :skoljka: :D
stulic

#602 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by stulic »

Ako mislis meni zapovjedati onda dodji da te prvo naucim da nije isto zapovjedati i zapovijedati.

(da ne budem grammer nazi)
otherside

#603 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by otherside »

Ljudi moji, pa vi "odradjujete" samo glupke :D
A ja se jos pitam zasto vecina muskaraca danas ne zna sastaviti jednu prostoprosirenu recenicu... :D
desireable

#604 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by desireable »

stulic wrote:Ako mislis meni zapovjedati onda dodji da te prvo naucim da nije isto zapovjedati i zapovijedati.

jbg greške se dese i najboljim :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#605 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by dr.gog »

stulic wrote:Ako mislis meni zapovjedati onda dodji da te prvo naucim da nije isto zapovjedati i zapovijedati.

Herr profesor Štulić...vaša moć zapažanja gramatičko leksičkijeh pogrešaka je naprosto za pohvaliti....osobito ako se radi o tek pridošlim članovima milog nam x-a :)
stulic

#606 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by stulic »

dr.gog wrote:

Herr profesor Štulić...vaša moć zapažanja gramatičko leksičkijeh pogrešaka je naprosto za pohvaliti....osobito ako se radi o tek pridošlim članovima milog nam x-a :)
leksičkijeh, whatever, nisam ja gramaticka policija ali mi je smijesno sto se na skoro svakom forumu novopridosli clanovi smatraju prvacicima i prema njima se odnosi kao prema neobrazovanim seljacima.
Valjda je to je odraz naseg mentaliteta.
U svakoj drugoj normalnoj zemlji normalni covjek u slicnoj poziciji rekao bi u jebote u pravu si, nisam ni primjetio, sorry...
Leonid Breznjev

#607 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Leonid Breznjev »

shibonja wrote:Ja za svojih uskoro 35 ,jos nisam jebo pametene,mislim koja pametna bi meni dala :D
cepki jes to vaskrso? :lol: :lol: :lol:
Dioda

#608 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Dioda »

pici wrote:
stulic wrote:
pici wrote:A kako se prave pametene u krevetu
Hajd ti to objasni ocijuti, jel se koristi metla pritom?
:? :shock: :?
ja sam rekao da nema razlike i dalje stojim pri tome,samo objasni cime im mjerite IQ ....... :?
Ni oni ne znaju :D
Mozda je paglu ona koja primjeti da je on priglup ili los u krevetu :D
otherside

#609 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by otherside »

Eh Dioda nisi trebala editovati post :D
Sudeci po postovima pojedini nisu pametno zensko dosad ni u putu sreli a kamoli nesto vise od toga.
Kjajević Majko

#610 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Kjajević Majko »

Šta vam je, pa ovdje se podrazumijeva ako cura voli sex i dobra je u tome, da je automatski glupa. Zato sve dobre u krevetu su glupe. Živio Balkan, dole sa zapadnim vrijednostima! :bih:

P.S. Joj jesam je poderoooo ocam'! :thumbup:
fantom slobode

#611 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by fantom slobode »

Bond_JaneBond wrote:
fantom slobode wrote:Ma sa ovim fol pametnim i ne dodjem do kreveta, sta ces sa njima tamo, pocece, imam osjecaj, googlat u po frke, da izgooglaju pozu.A ne bih je ni uz drvu prislonio, mozda je dole i zarasla (zacijelila joj se rana) , pa zamisli belaja...
Zar ovo nije vise prednost, nego mana? :-D
ne volim da sam fizicki radnik, kakva prednost, to je zadebljanje, kod ovih fol pametnih.
fantom slobode

#612 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by fantom slobode »

Bond_JaneBond wrote:A sta je s onim da sve oko cega se potrudis i vrijedi? :mrgreen: I zar to nije ugodan fizicki rad? Trudis se a draga uziva. :mrgreen:
Ko laze, taj i krade, ko krade taj ima, ko stedi, taj vrijedi.Ovo malo reklame za "privrednu banku"...
Cuj ugodan fizicki rad, ja probao dvaput, pa kasnije morao da lijecim razne pshicke traume doticnih.Hvala, ne pusim!
Prvo nishta ne zadeblja, jedino ako ti se draga udeblja :mrgreen: ...Drugo, zar muskarci ne vole vise uze nego sire..Pa ako zhena dugo nije bila aktivna, to moze samo doprinijeti uzitku muskarca..
Kao sto rekoh, brate volim kada je komotno i kada nema barijera, popunim ja to nekako :) A odmah se zapitam zasto nije bila aktivna i sta je sve razmisljala u medjuvremenu.Zene vole da misle (ne kazem da mora biti rezultata u tom procesu, naprosto, genetska navika (joj izraza).
Svaki put kada mi je rekla ja sam nesto mislila, znam da se nije dobro zavrsilo po mene.

Kako volim ovu divnu musku sovinisticku pricu...
Zhaba

#613 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Zhaba »

fantom ti si pukoooooo :roll: :roll:
fantom slobode

#614 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by fantom slobode »

Image
Neka, to me sprijecava da ne poludim, sto rece onaj sto je u ratu trcao kroz Sarajevo sa narancom u ustima, kada su ga pitali sto trci...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#615 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by pici »

;-) Ma to je ona stara šanerska"Ja joj reko´ sjedi,a ona odmah legla" :D
ocam´ odro sam joj gu*ove :D
pici

#616 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by pici »

to je kad muskic redovno ne seksa onda ga puknu spermici u tintaru :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#617 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Šeherzada »

pici wrote:to je kad muskic redovno ne seksa onda ga puknu spermici u tintaru :D
:lol:
fantom slobode

#618 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by fantom slobode »

pici wrote:to je kad muskic redovno ne seksa onda ga puknu spermici u tintaru :D
To legendo!!!
Zhaba

#619 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Zhaba »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#620 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by fantom slobode »

Bond_JaneBond wrote: Samo dva pokusna kunica si imao i sa sigurnoscu tvrdis...
:-? A sta ako nije htjela biti aktivna, samo je cekala odgovarajuceg pokusnog kunica?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po tvojoj logici ja ispadoh genijalna.. :mrgreen: :run:
Genijalna si.A tvrdim sa sigurnoscu.Nema flore i faune, samo osobe od krvi i mesa.
seln

#621 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by seln »

Ode moja tema u qratz. S jedne strane supljiranje tipa "ocam' sto sam moderan", s druge infantilno kurcenje " a sta sam sve jebo, ne mogu se sjetit".
Narode dragi.....tema je jasna. Jesu li glupe pice bolje u krevetu? Misljenja, iskustva, anegdote....feministicko sranje "ne postoji glupa zena" ostavite za odgovarajuci forum. Misljenja suhopicki kojima je dole porasla paucina, koje iz zavisti seru kako nema govora o tome da glupe mogu uzivati ostavite za sljedecu sesiju drustva koka bez sanse da nadju frajera. A ti, pici, koji svoju sklonost intelektualnom pokazujes avatarom...cuo sam tvoje misljenje, ok, do sada si uglavnom jebavao profesorice i doktorice (more bit da zbog toga ne poznajes razliku)...dozvoli da ima i drugacijih misljenja.
pici

#622 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by pici »

ma priznam bilo je tu dosta doktorica,slikarki,balerina,manekenki itd al nasla se je i po koja pjevajka :D radnica,konobarica(uuuuuuuuuu e ove su ko avion) itd :D
Pikova-dama

#623 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by Pikova-dama »

[quote="seln"]Ode moja tema u qratz. S jedne strane supljiranje tipa "ocam' sto sam moderan", s druge infantilno kurcenje " a sta sam sve jebo, ne mogu se sjetit".
Narode dragi.....tema je jasna. Jesu li glupe pice bolje u krevetu? Misljenja, iskustva, anegdote....feministicko sranje "ne postoji glupa zena" ostavite za odgovarajuci forum. Misljenja suhopicki kojima je dole porasla paucina, koje iz zavisti seru kako nema govora o tome da glupe mogu uzivati ostavite za sljedecu sesiju drustva koka bez sanse da nadju frajera. A ti, pici, koji svoju sklonost intelektualnom pokazujes avatarom...cuo sam tvoje misljenje, ok, do sada si uglavnom jebavao profesorice i doktorice (more bit da zbog toga ne poznajes razliku)...dozvoli da ima i drugacijih misljenja.[/quote

Trazis misljenje, evo : mislim da pamet nema nikakve veze sa sexom. Sex je dobar ili los iz hiljadu razloga. Neko se zna neko se ne zna sexat, neko vise uziva neko manje, neko zna vise trikova neko manje, neko voli da izaziva partnera svim i svacim dok ne poludi, nekome je to bez veze, neko voli uzbudljivi sex na javnom mjestu, nekome je to van pameti... Znaci sve zavisi od milion faktora (da sada ne nabrajam sve), ali inteligencija sigurno nije jedan od njih! Moje misljenje:)! Hvala :)
seln

#624 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by seln »

Pikova-dama wrote:
seln wrote:Ode moja tema u qratz. S jedne strane supljiranje tipa "ocam' sto sam moderan", s druge infantilno kurcenje " a sta sam sve jebo, ne mogu se sjetit".
Narode dragi.....tema je jasna. Jesu li glupe pice bolje u krevetu? Misljenja, iskustva, anegdote....feministicko sranje "ne postoji glupa zena" ostavite za odgovarajuci forum. Misljenja suhopicki kojima je dole porasla paucina, koje iz zavisti seru kako nema govora o tome da glupe mogu uzivati ostavite za sljedecu sesiju drustva koka bez sanse da nadju frajera. A ti, pici, koji svoju sklonost intelektualnom pokazujes avatarom...cuo sam tvoje misljenje, ok, do sada si uglavnom jebavao profesorice i doktorice (more bit da zbog toga ne poznajes razliku)...dozvoli da ima i drugacijih misljenja.[/quote

Trazis misljenje, evo : mislim da pamet nema nikakve veze sa sexom. Sex je dobar ili los iz hiljadu razloga. Neko se zna neko se ne zna sexat, neko vise uziva neko manje, neko zna vise trikova neko manje, neko voli da izaziva partnera svim i svacim dok ne poludi, nekome je to bez veze, neko voli uzbudljivi sex na javnom mjestu, nekome je to van pameti... Znaci sve zavisi od milion faktora (da sada ne nabrajam sve), ali inteligencija sigurno nije jedan od njih! Moje misljenje:)! Hvala :)
Fino....moje pitanje, da sad cjepidlacimo, odnosilo se na uzorak tipa: u istom krevetu, istim klimatskim uslovima, sa 100 djevojaka koje su imale isti broj partnera...50 ima IQ iznad 110, 5 ispod 80...s kojim je bolja jebada?
Ljudi, shvatate li vi uopste sta ja pitam? Ne interesuju me klimatski uslovi, iskustvo, lokacia, osvjetljenje...
pitam, jer mislim da glupe cure (ili manje inteligentne) manje pametuju, manje komplikuju i time postavljaju osnove za opusten = dobar seks.
*mima*

#625 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by *mima* »

Joj .....jesam glupa ajebote............A izvini ...sta rade pametne trebe u krevetu?
Locked