Jeste li romanticni?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
shalaedin

#226 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

zelenashica wrote:
shalaedin wrote:
zelenashica wrote:
Bujrum zelenasice, ledy blue i milijarderu :D
zelenashica bi rado promuhabetila i nasuho :evil: bez kafe..... :D znaš nije bitno kolko košta kafa....što moj ćaća reko nek je od srca :)
Ova je od srca ...
hvala na pozivu.....al meni fkt daleko :sad: ako hoš moremo ovdje se fino istrlahati o romantici.... :-D[/quote]

A gdje si to ti? :D
Moremo se istrlahati o romantici svakako ...
zelenashica

#227 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

shalaedin wrote:
zelenashica wrote:
shalaedin wrote: zelenashica bi rado promuhabetila i nasuho :evil: bez kafe..... :D znaš nije bitno kolko košta kafa....što moj ćaća reko nek je od srca :)
Ova je od srca ...
hvala na pozivu.....al meni fkt daleko :sad: ako hoš moremo ovdje se fino istrlahati o romantici.... :-D
A gdje si to ti? :D
Moremo se istrlahati o romantici svakako ...[/quote]
mah dalekoooo :roll: a i obaveze me stisle.......a romantika tema zahtjevna kakva jeste oduzela bi previše vremena kojeg na žalost nemam :sad:
shalaedin

#228 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

:D

ma samo laganini :D
zelenashica

#229 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

i idem laganini al to me zeza,....ništa ne stižem da završim na vrijeme....haman mi fali injekcija romantike :lol:
milijarder

#230 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

shalaedin wrote:Evo do mjesta gdje radim ima jedan lokal 0.5 feninga kafa bosanska... Taman imam za 4 kafe, pa bujrum imate poziv od mene da promuhabetimo o romantici uzivo ...

Bujrum zelenasice, ledy blue i milijarderu :D
vala ja sam danas u jedno kaficu presjedio ihihi sati ispratio prvu smjenu konobara...pa dosla druga...gledaju me...a ja fol nesto radim ( na forumu :-D :-D :-D ) sve kontam kad cemi utrnutu wireless ali eto neki fini ljudi, jos im se zakacio i na struju...kontam hoce li me gazda pocastiti ali eto nije...mozda ce sutra :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hauptgefrajter-u Ba

#231 Re: Jeste li romanticni?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

kolko para tolko ljubavi i romantike
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#232 Re: Jeste li romanticni?

Post by anjusha »

drug, nije tacno, vidi ovo sto je djevojka napisala
zelenashica wrote:Znala sam da slijedi ova tema...... :-D :lol: ali ja dok počnem pričati o svojima moram prvo o tuđim gestovima...da ne ispadne da sam ludača od romantike.... :lol: ima i gorih :D

iskreno romantičarka sam..ali baš luda romantičarka....i samo orginalne ideje me mogu baciti s nogu :-D ..nije bitno da li je ideja uspjela u realizaciji ili ne...bitna je poenta...jedna od ideja koje pamtim je kad mi je moj kokuz (vjerovatno u dogovoru sa mojom sestrom,trebao mu je igrač unutra da ostavi prozor odškrinut :D ).....tačno u ponoć na moj rođendan se popeo na moj prozor preko čaršava vezanih u lanac preko balkona na čak 4 spratu :? :-D ........ušao i počeo da mi pjeva našu pjesmu ..... :-) onako tiho,na uho budeći me :D .....sa velikim papirnim plakatom sa natpisom tipa:Ne mogu ti čestitati rođendan riječima,jer pjevam :) ..
a tema: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=150
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#233 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

Ma pusti ba anjusha, jal prico zidovima, jal prico muskarcima ovim...isto ti dodje. :roll: :zzzz:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#234 Re: Jeste li romanticni?

Post by Admir_1984 »

Pa dovoljno mi je da se okrenem oko sebe i vidim kako stvari stoje, a na ovim forumima se obicno svi prave idealnim, bezgresnim i slicno.....

Romantika je fina stvar, lijepo je biti dio toga i sve, al u danasnjem vremenu nije kljucna i tacka ;-)
shadow

#235 Re: Jeste li romanticni?

Post by shadow »

zelenashica wrote: ne fkt ima istine u toj mojoj tezi da su kokuzi romantičniji.....ne znam ali mene je uvijek oduševljavao neki romantični gest lika koji nema para...nego onog koji uleti u prvu cvjećaru i ko fol s buketom ruža misli pokazati romantiku.....
znaš....ponekad i obična travčica koju je ubrao samo za mene u parku znači više od buketa najjj ruža....jednostavno ne treba novac da otkrije romantiku... :-D
pa normalno, vec u startu nisu ravnopravni. Ovaj sto ima rapa ode i kupi sta hoce, ne mora se nista kontati, novcem rjesi sve. Ali to i nije romantika. Ustvari jeste ali on je romanticniji samo od onog koji isto tako ima para kao i on pa ih nikad ne trosi u te svrhe. Ali da bi bio veci romantik od ovog "kokuza" mora se malo potruditi a mozda ga nikad i ne stigne bez obzira na materijalno blagostanje :-D Drugacije se to vrijednuje, znaju to zene...eto ti npr. :thumbup:
ChildOfBodom

#236 Re: Jeste li romanticni?

Post by ChildOfBodom »

Ja nisam ne znam. :|
black

#237 Re: Jeste li romanticni?

Post by black »

ChildOfBodom wrote:Ja nisam ne znam. :|
da nije do Bodoma i death metala :mrgreen:
idia

#238 Re: Jeste li romanticni?

Post by idia »

.
Last edited by idia on 04/03/2011 18:27, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#239 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

K'o sto rekoh prije, vrlo sam romanticna :-) :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#240 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

idia wrote: ja ako sam ikada i bila romanticna nisam od jedne noci koja krenu sasvim obicno a tako i zavrsi.. nakon sto sam napravila veceru gospodin nam pripremi sto i na moje iznenadenje upali i svijece i ja kontam a-ha! :D vecerasmo uz lagano crvkutanje :D i odjednom, dok ja jos jedem, ustade, zavali se u krevet i zahrka :shock: :roll: tad postadoh pragmatik :oops: :D
Bosanska muskarcina. :oops: :mrgreen:
Post Reply