Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shalaedin wrote:
zelenashica bi rado promuhabetila i nasuho bez kafe..... znaš nije bitno kolko košta kafa....što moj ćaća reko nek je od srca
Ova je od srca ...
hvala na pozivu.....al meni fkt daleko ako hoš moremo ovdje se fino istrlahati o romantici....
A gdje si to ti?
Moremo se istrlahati o romantici svakako ...[/quote]
mah dalekoooo a i obaveze me stisle.......a romantika tema zahtjevna kakva jeste oduzela bi previše vremena kojeg na žalost nemam
shalaedin wrote:Evo do mjesta gdje radim ima jedan lokal 0.5 feninga kafa bosanska... Taman imam za 4 kafe, pa bujrum imate poziv od mene da promuhabetimo o romantici uzivo ...
Bujrum zelenasice, ledy blue i milijarderu
vala ja sam danas u jedno kaficu presjedio ihihi sati ispratio prvu smjenu konobara...pa dosla druga...gledaju me...a ja fol nesto radim ( na forumu ) sve kontam kad cemi utrnutu wireless ali eto neki fini ljudi, jos im se zakacio i na struju...kontam hoce li me gazda pocastiti ali eto nije...mozda ce sutra
drug, nije tacno, vidi ovo sto je djevojka napisala
zelenashica wrote:Znala sam da slijedi ova tema...... ali ja dok počnem pričati o svojima moram prvo o tuđim gestovima...da ne ispadne da sam ludača od romantike.... ima i gorih
iskreno romantičarka sam..ali baš luda romantičarka....i samo orginalne ideje me mogu baciti s nogu ..nije bitno da li je ideja uspjela u realizaciji ili ne...bitna je poenta...jedna od ideja koje pamtim je kad mi je moj kokuz (vjerovatno u dogovoru sa mojom sestrom,trebao mu je igrač unutra da ostavi prozor odškrinut ).....tačno u ponoć na moj rođendan se popeo na moj prozor preko čaršava vezanih u lanac preko balkona na čak 4 spratu ........ušao i počeo da mi pjeva našu pjesmu ..... onako tiho,na uho budeći me .....sa velikim papirnim plakatom sa natpisom tipa:Ne mogu ti čestitati rođendan riječima,jer pjevam ..
zelenashica wrote: ne fkt ima istine u toj mojoj tezi da su kokuzi romantičniji.....ne znam ali mene je uvijek oduševljavao neki romantični gest lika koji nema para...nego onog koji uleti u prvu cvjećaru i ko fol s buketom ruža misli pokazati romantiku.....
znaš....ponekad i obična travčica koju je ubrao samo za mene u parku znači više od buketa najjj ruža....jednostavno ne treba novac da otkrije romantiku...
pa normalno, vec u startu nisu ravnopravni. Ovaj sto ima rapa ode i kupi sta hoce, ne mora se nista kontati, novcem rjesi sve. Ali to i nije romantika. Ustvari jeste ali on je romanticniji samo od onog koji isto tako ima para kao i on pa ih nikad ne trosi u te svrhe. Ali da bi bio veci romantik od ovog "kokuza" mora se malo potruditi a mozda ga nikad i ne stigne bez obzira na materijalno blagostanje Drugacije se to vrijednuje, znaju to zene...eto ti npr.
idia wrote:
ja ako sam ikada i bila romanticna nisam od jedne noci koja krenu sasvim obicno a tako i zavrsi.. nakon sto sam napravila veceru gospodin nam pripremi sto i na moje iznenadenje upali i svijece i ja kontam a-ha! vecerasmo uz lagano crvkutanje i odjednom, dok ja jos jedem, ustade, zavali se u krevet i zahrka tad postadoh pragmatik