Jeste li romanticni?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Secer_033

#126 Re: Jeste li romanticni?

Post by Secer_033 »

a sto nam se romanticus broj 1 usutio...
Secer_033

#127 Re: Jeste li romanticni?

Post by Secer_033 »

Hauptgefrajteru, sram te bilo....danas 8. mart a ti mi nisi poklinio cvijece.

To je isto romantika.....(da ne dobijem opet opomenu)
kinderlada

#128 Re: Jeste li romanticni?

Post by kinderlada »

hah zaljubise nam se ovo dvoje :D
Secer_033

#129 Re: Jeste li romanticni?

Post by Secer_033 »

:|
ne ne.... ja se ne zaljubljujem preko interneta...Hauptgefrajter i ja smo, kao sto vidis....dobri drugovi. Partners in crime....ali se nesto ne javlja.
Hauptgefrajter-u Ba

#130 Re: Jeste li romanticni?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

Pa Secer moj ako smo samo dobri drugovi sto mi treba cvijece onda da ti poklonim 8. mart je samo za zaljubljene i parove

ja sam taj dan isto radio ko i svaki dan iako ga pamtim kao svaki praznik - al nije to , to. =( sale ce osariti sam to ja tacno znam
Secer_033

#131 Re: Jeste li romanticni?

Post by Secer_033 »

Valentinov dan je za zaljubljene a za 8. mart se daje cvijece svim zenama. Nema veze...iduce godine imas sansu.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#132 Re: Jeste li romanticni?

Post by Šeherzada »

Mozda sam mislila da je romantika umrla u meni.U zadnje vrijeme hvatam sebe da pisem romanticne mailove,dugacke kao nekada skolski sastav.....Da li su to znaci da se romantika opet pocela buditi u meni?Vjerovatno,cim sam opet pronasla nekoga s kim bih mogla da sutim zajedno.....a tako je tesko naci nekoga s kim mozes da sutis........
Secer_033

#133 Re: Jeste li romanticni?

Post by Secer_033 »

Da sutis a da znate sta jedno drugom kazete....to nije samo romantika....to je velika ljubav, Seherzada.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#134 Re: Jeste li romanticni?

Post by Šeherzada »

Secer_033 wrote:Da sutis a da znate sta jedno drugom kazete....to nije samo romantika....to je velika ljubav, Seherzada.
Znam......Romantika i ljubav-a ja sam romanticna samo kada sam zaljubljena......
fear_of_the_dark

#135 Re: Jeste li romanticni?

Post by fear_of_the_dark »

Nisam, i ne volim romantiku.
Dijasporac

#136 Re: Jeste li romanticni?

Post by Dijasporac »

Nedajte da romantika umre.
ameli b.

#137 Re: Jeste li romanticni?

Post by ameli b. »

bas bi mi trebalo romantike trenutno u zivotu..pozelila sam to jakooooooo :)
mada, neki dan sam imala zaista jedan divan dan...koji sam nazvala NAJSRETNIJI KISNI DAN U MOM ZIVOTU i bilo je romanticno, jer sam bila sa nekim koga zaista volim.......ahhhhhhhhhhhhh ta romantika :thumbup:
Hauptgefrajter-u Ba

#138 Re: Jeste li romanticni?

romantika je da sam shvatio sta je 8. mart i da cu sad otici kupiti cvijece za secer
sixpack

#139 Re: Jeste li romanticni?

Post by sixpack »

ja sam romatican nekad i previse...ponekad me bude sram radi toga... :D
Hauptgefrajter-u Ba

#140 Re: Jeste li romanticni?

ma daj ba - romantika je nesto od najljepsih stvari na svjetu nema potrebe se stiditi radi toga.

samo sto su mnogo ljudi budalasti pa neznaju cjeniti to
al_akhisari

#141 Re: Jeste li romanticni?

Post by al_akhisari »

Kad smo vec kod kise...Sjetih se jedne od stvari koje ponekad :D cinim...

Ljeto, tamna noc, kisa lije, grad poprilicno pust, setamo ona i ja...kisobran, lagahna prica,...zagrljeni smo, trotoar prepun rupa :D
cesta i buka automobila...Dolazimo tako nakon nekih 10-tak minuta do raskrsnice, padne mi naum....dodjemo na sred raskrsnice, ja lagahno bacim kisobran, zagrlim je i pocnem strasno da je ljubim ( nije se otimala :D ), kisa lije, osjecam kako mi se cijedi niz lice,...ledja...a pored nas prolaze auta...sirene sviraju....Kaze ona meni: Ti si lud, skroz...ali kroz osmjeh... :D Eto...
PalaSa Marsa

#142 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

Tako je, al_akhisari :D
HAVANA

#143 Re: Jeste li romanticni?

Post by HAVANA »

:D Moj al akhisari,boba ti je falila da postanes i felerican.
Konjanik

#144 Re: Jeste li romanticni?

Post by Konjanik »

FFK as Lucy01 wrote:Znam da je mnogim muskarcima romantika pomor :lol:...nemoj mu svijece, vino, prigusenu muziku, beskrajno duge zagrljaje i poljupce (osim ako isti ne vode u beskrajno duge sate divljeg i neobuzdanog sexa :D)....ako moze kako brza vecera, jos brzi sex i repriza jucerasnje utakmice koji nije mogao da gleda zbog "prokletog posla" :D....

Djevojke/zene, znam da ste vi romanticne duse, da makar ponekad volite da vas vash "ljubavnik" iznenadi necim romanticnim, ali sta je sa vama mushki? Kada ste zadnji put uradili nesto romenticno i oborili svoju ljepsu polovinu s nogu? Kako ste to uradili i kakva je bila reakcija? Kada bi samo znali kako je malo potrebno vaseg truda, i kako bi vam se isti stostruko vratio 8-) :D

Ja, sam baš romantičan al samo što neke cure ne mogu da prepoznaju tu romantiku koju im priredim, jednom sam curi sklepo ljubavnu poruku i to bas fino zvucalo rimovalo se..i ona mi je rekla : Mrš,ba!Kakva ti je ovo poruka, nemoj mi prepisivat ljubavne sms sa interneta ...nije vjerovala da sam ja tu poruku sklepo
Hauptgefrajter-u Ba

#145 Re: Jeste li romanticni?

@ Secer,

slatka moja prijateljice sama cinjenica da si se SAMO ZBOG MENE vratila na ovu temu , je vec romantika =)))

a sto se tice trece i cetvrte lekcije (naci nekog romanticnog i sadrzavat ga) ja imam odgovora dva.

prvi je muzika ..... da muzika =) muzika je smisao zivota i pomaze u svijm situacijama zivotnim.. zato cu prije nego sto ti dadnem odgovor drugi na cetvrtu lekciju , odpjevati jednu pjesmu. To cu uraditi u prvoj linji samo za tebe a u drugoj da ne dobijem opet opomenu da sam skrenuo sa teme. hej to nase dopisivanje je vec romantika sama vidite li vi to ljudi moji ?

*kaslje* ide pjesma samo za secer:

Svi dugi dani i duge noci , ostaju sa nama znaaaj , bice nam lakse ako smo skupa, nemoj da mislis na kraj.
Svi dugi dani i duge noci , ostaju sa nama znaaaj , bice nam lakse ako smo skupa, nemoj da mislis na kraj.

*muzika* *zinem*

A sta bih ti saaaaad od mene jos, kad dadoh sve sto sam mogooo , ti znas da volim te, volim te jos, hocu da ostarim stobom.

A sta bih ti saaaaaaaaaad od mene jos kad dadoh sve sto sam mogoooooo ti znas da volim teee volim te jos hocu da ostarim stobom , ti znas da volim te volim te jos hocu da ostarim stobom ....

kraj =)))))

cudna jadaaaa od mostara grada

uh izvinite ja krenuo xD spopo me sevdah

u glavnom to je to secer moj , to sam ti htjeo reci =)

hajde narode akcija

:bih:
celo24

#146 Re: Jeste li romanticni?

Post by celo24 »

Romantika je dio moga zivota u svakom pogledu :D
Zoya

#147 Re: Jeste li romanticni?

Post by Zoya »

Mnogo sam romanticna, majke mi :-D
Hauptgefrajter-u Ba

#148 Re: Jeste li romanticni?

nemoj tako plaho biti romanticna
koliki si roman napisala samo da nas ubjedis , svak ziv bi mislio da si ti romantiku izmislila :D
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#149 Re: Jeste li romanticni?

Post by grunt »

Konjanik wrote:
FFK as Lucy01 wrote:Znam da je mnogim muskarcima romantika pomor :lol:...nemoj mu svijece, vino, prigusenu muziku, beskrajno duge zagrljaje i poljupce (osim ako isti ne vode u beskrajno duge sate divljeg i neobuzdanog sexa :D)....ako moze kako brza vecera, jos brzi sex i repriza jucerasnje utakmice koji nije mogao da gleda zbog "prokletog posla" :D....

Djevojke/zene, znam da ste vi romanticne duse, da makar ponekad volite da vas vash "ljubavnik" iznenadi necim romanticnim, ali sta je sa vama mushki? Kada ste zadnji put uradili nesto romenticno i oborili svoju ljepsu polovinu s nogu? Kako ste to uradili i kakva je bila reakcija? Kada bi samo znali kako je malo potrebno vaseg truda, i kako bi vam se isti stostruko vratio 8-) :D

Ja, sam baš romantičan al samo što neke cure ne mogu da prepoznaju tu romantiku koju im priredim, jednom sam curi sklepo ljubavnu poruku i to bas fino zvucalo rimovalo se..i ona mi je rekla : Mrš,ba!Kakva ti je ovo poruka, nemoj mi prepisivat ljubavne sms sa interneta ...nije vjerovala da sam ja tu poruku sklepo
:lol: u zivotu sam napisao dvije ljubavne pjesme za dvije razlicite djevojke,i ubrzo poslije toga su me obje ostavile :-? ,nikada nisam saznao zbog cega :D
PalaSa Marsa

#150 Re: Jeste li romanticni?

Post by PalaSa Marsa »

kiki-miki wrote:
grunt wrote::lol: u zivotu sam napisao dvije ljubavne pjesme za dvije razlicite djevojke,i ubrzo poslije toga su me obje ostavile :-? ,nikada nisam saznao zbog cega :D
:lol: :lol: :lol:

Zamisli samo kakve su ti one bila kao inspiracija :evil:
Mozda su saznale da si napis'o i jednoj i drugoj pjesmu, pa si zato dobio nogu :D
Post Reply