Jeste li romanticni?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Secer_033
#126 Re: Jeste li romanticni?
a sto nam se romanticus broj 1 usutio...
- Secer_033
#127 Re: Jeste li romanticni?
Hauptgefrajteru, sram te bilo....danas 8. mart a ti mi nisi poklinio cvijece.
To je isto romantika.....(da ne dobijem opet opomenu)
To je isto romantika.....(da ne dobijem opet opomenu)
- kinderlada
#128 Re: Jeste li romanticni?
hah zaljubise nam se ovo dvoje 
- Secer_033
#129 Re: Jeste li romanticni?
ne ne.... ja se ne zaljubljujem preko interneta...Hauptgefrajter i ja smo, kao sto vidis....dobri drugovi. Partners in crime....ali se nesto ne javlja.
-
Hauptgefrajter-u Ba
#130 Re: Jeste li romanticni?
Pa Secer moj ako smo samo dobri drugovi sto mi treba cvijece onda da ti poklonim 8. mart je samo za zaljubljene i parove
ja sam taj dan isto radio ko i svaki dan iako ga pamtim kao svaki praznik - al nije to , to. =( sale ce osariti sam to ja tacno znam
ja sam taj dan isto radio ko i svaki dan iako ga pamtim kao svaki praznik - al nije to , to. =( sale ce osariti sam to ja tacno znam
- Secer_033
#131 Re: Jeste li romanticni?
Valentinov dan je za zaljubljene a za 8. mart se daje cvijece svim zenama. Nema veze...iduce godine imas sansu.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#132 Re: Jeste li romanticni?
Mozda sam mislila da je romantika umrla u meni.U zadnje vrijeme hvatam sebe da pisem romanticne mailove,dugacke kao nekada skolski sastav.....Da li su to znaci da se romantika opet pocela buditi u meni?Vjerovatno,cim sam opet pronasla nekoga s kim bih mogla da sutim zajedno.....a tako je tesko naci nekoga s kim mozes da sutis........
- Secer_033
#133 Re: Jeste li romanticni?
Da sutis a da znate sta jedno drugom kazete....to nije samo romantika....to je velika ljubav, Seherzada.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#134 Re: Jeste li romanticni?
Znam......Romantika i ljubav-a ja sam romanticna samo kada sam zaljubljena......Secer_033 wrote:Da sutis a da znate sta jedno drugom kazete....to nije samo romantika....to je velika ljubav, Seherzada.
-
fear_of_the_dark
#135 Re: Jeste li romanticni?
Nisam, i ne volim romantiku.
-
Dijasporac
#136 Re: Jeste li romanticni?
Nedajte da romantika umre.
-
ameli b.
#137 Re: Jeste li romanticni?
bas bi mi trebalo romantike trenutno u zivotu..pozelila sam to jakooooooo 
mada, neki dan sam imala zaista jedan divan dan...koji sam nazvala NAJSRETNIJI KISNI DAN U MOM ZIVOTU i bilo je romanticno, jer sam bila sa nekim koga zaista volim.......ahhhhhhhhhhhhh ta romantika
mada, neki dan sam imala zaista jedan divan dan...koji sam nazvala NAJSRETNIJI KISNI DAN U MOM ZIVOTU i bilo je romanticno, jer sam bila sa nekim koga zaista volim.......ahhhhhhhhhhhhh ta romantika
-
Hauptgefrajter-u Ba
#138 Re: Jeste li romanticni?
romantika je da sam shvatio sta je 8. mart i da cu sad otici kupiti cvijece za secer
- sixpack
#139 Re: Jeste li romanticni?
ja sam romatican nekad i previse...ponekad me bude sram radi toga... 
-
Hauptgefrajter-u Ba
#140 Re: Jeste li romanticni?
ma daj ba - romantika je nesto od najljepsih stvari na svjetu nema potrebe se stiditi radi toga.
samo sto su mnogo ljudi budalasti pa neznaju cjeniti to
samo sto su mnogo ljudi budalasti pa neznaju cjeniti to
- al_akhisari
#141 Re: Jeste li romanticni?
Kad smo vec kod kise...Sjetih se jedne od stvari koje ponekad
cinim...
Ljeto, tamna noc, kisa lije, grad poprilicno pust, setamo ona i ja...kisobran, lagahna prica,...zagrljeni smo, trotoar prepun rupa
cesta i buka automobila...Dolazimo tako nakon nekih 10-tak minuta do raskrsnice, padne mi naum....dodjemo na sred raskrsnice, ja lagahno bacim kisobran, zagrlim je i pocnem strasno da je ljubim ( nije se otimala
), kisa lije, osjecam kako mi se cijedi niz lice,...ledja...a pored nas prolaze auta...sirene sviraju....Kaze ona meni: Ti si lud, skroz...ali kroz osmjeh...
Eto...
Ljeto, tamna noc, kisa lije, grad poprilicno pust, setamo ona i ja...kisobran, lagahna prica,...zagrljeni smo, trotoar prepun rupa
cesta i buka automobila...Dolazimo tako nakon nekih 10-tak minuta do raskrsnice, padne mi naum....dodjemo na sred raskrsnice, ja lagahno bacim kisobran, zagrlim je i pocnem strasno da je ljubim ( nije se otimala
-
PalaSa Marsa
#142 Re: Jeste li romanticni?
Tako je, al_akhisari 
- HAVANA
#143 Re: Jeste li romanticni?
-
Konjanik
#144 Re: Jeste li romanticni?
FFK as Lucy01 wrote:Znam da je mnogim muskarcima romantika pomor...nemoj mu svijece, vino, prigusenu muziku, beskrajno duge zagrljaje i poljupce (osim ako isti ne vode u beskrajno duge sate divljeg i neobuzdanog sexa
)....ako moze kako brza vecera, jos brzi sex i repriza jucerasnje utakmice koji nije mogao da gleda zbog "prokletog posla"
....
Djevojke/zene, znam da ste vi romanticne duse, da makar ponekad volite da vas vash "ljubavnik" iznenadi necim romanticnim, ali sta je sa vama mushki? Kada ste zadnji put uradili nesto romenticno i oborili svoju ljepsu polovinu s nogu? Kako ste to uradili i kakva je bila reakcija? Kada bi samo znali kako je malo potrebno vaseg truda, i kako bi vam se isti stostruko vratio![]()
Ja, sam baš romantičan al samo što neke cure ne mogu da prepoznaju tu romantiku koju im priredim, jednom sam curi sklepo ljubavnu poruku i to bas fino zvucalo rimovalo se..i ona mi je rekla : Mrš,ba!Kakva ti je ovo poruka, nemoj mi prepisivat ljubavne sms sa interneta ...nije vjerovala da sam ja tu poruku sklepo
-
Hauptgefrajter-u Ba
#145 Re: Jeste li romanticni?
@ Secer,
slatka moja prijateljice sama cinjenica da si se SAMO ZBOG MENE vratila na ovu temu , je vec romantika =)))
a sto se tice trece i cetvrte lekcije (naci nekog romanticnog i sadrzavat ga) ja imam odgovora dva.
prvi je muzika ..... da muzika =) muzika je smisao zivota i pomaze u svijm situacijama zivotnim.. zato cu prije nego sto ti dadnem odgovor drugi na cetvrtu lekciju , odpjevati jednu pjesmu. To cu uraditi u prvoj linji samo za tebe a u drugoj da ne dobijem opet opomenu da sam skrenuo sa teme. hej to nase dopisivanje je vec romantika sama vidite li vi to ljudi moji ?
*kaslje* ide pjesma samo za secer:
Svi dugi dani i duge noci , ostaju sa nama znaaaj , bice nam lakse ako smo skupa, nemoj da mislis na kraj.
Svi dugi dani i duge noci , ostaju sa nama znaaaj , bice nam lakse ako smo skupa, nemoj da mislis na kraj.
*muzika* *zinem*
A sta bih ti saaaaad od mene jos, kad dadoh sve sto sam mogooo , ti znas da volim te, volim te jos, hocu da ostarim stobom.
A sta bih ti saaaaaaaaaad od mene jos kad dadoh sve sto sam mogoooooo ti znas da volim teee volim te jos hocu da ostarim stobom , ti znas da volim te volim te jos hocu da ostarim stobom ....
kraj =)))))
cudna jadaaaa od mostara grada
uh izvinite ja krenuo xD spopo me sevdah
u glavnom to je to secer moj , to sam ti htjeo reci =)
hajde narode akcija

slatka moja prijateljice sama cinjenica da si se SAMO ZBOG MENE vratila na ovu temu , je vec romantika =)))
a sto se tice trece i cetvrte lekcije (naci nekog romanticnog i sadrzavat ga) ja imam odgovora dva.
prvi je muzika ..... da muzika =) muzika je smisao zivota i pomaze u svijm situacijama zivotnim.. zato cu prije nego sto ti dadnem odgovor drugi na cetvrtu lekciju , odpjevati jednu pjesmu. To cu uraditi u prvoj linji samo za tebe a u drugoj da ne dobijem opet opomenu da sam skrenuo sa teme. hej to nase dopisivanje je vec romantika sama vidite li vi to ljudi moji ?
*kaslje* ide pjesma samo za secer:
*muzika* *zinem*
A sta bih ti saaaaad od mene jos, kad dadoh sve sto sam mogooo , ti znas da volim te, volim te jos, hocu da ostarim stobom.
A sta bih ti saaaaaaaaaad od mene jos kad dadoh sve sto sam mogoooooo ti znas da volim teee volim te jos hocu da ostarim stobom , ti znas da volim te volim te jos hocu da ostarim stobom ....
kraj =)))))
cudna jadaaaa od mostara grada
uh izvinite ja krenuo xD spopo me sevdah
u glavnom to je to secer moj , to sam ti htjeo reci =)
hajde narode akcija
- celo24
#146 Re: Jeste li romanticni?
Romantika je dio moga zivota u svakom pogledu 
-
Zoya
#147 Re: Jeste li romanticni?
Mnogo sam romanticna, majke mi 
-
Hauptgefrajter-u Ba
#148 Re: Jeste li romanticni?
nemoj tako plaho biti romanticna
koliki si roman napisala samo da nas ubjedis , svak ziv bi mislio da si ti romantiku izmislila
koliki si roman napisala samo da nas ubjedis , svak ziv bi mislio da si ti romantiku izmislila
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#149 Re: Jeste li romanticni?
Konjanik wrote:FFK as Lucy01 wrote:Znam da je mnogim muskarcima romantika pomor...nemoj mu svijece, vino, prigusenu muziku, beskrajno duge zagrljaje i poljupce (osim ako isti ne vode u beskrajno duge sate divljeg i neobuzdanog sexa
)....ako moze kako brza vecera, jos brzi sex i repriza jucerasnje utakmice koji nije mogao da gleda zbog "prokletog posla"
....
Djevojke/zene, znam da ste vi romanticne duse, da makar ponekad volite da vas vash "ljubavnik" iznenadi necim romanticnim, ali sta je sa vama mushki? Kada ste zadnji put uradili nesto romenticno i oborili svoju ljepsu polovinu s nogu? Kako ste to uradili i kakva je bila reakcija? Kada bi samo znali kako je malo potrebno vaseg truda, i kako bi vam se isti stostruko vratio![]()
Ja, sam baš romantičan al samo što neke cure ne mogu da prepoznaju tu romantiku koju im priredim, jednom sam curi sklepo ljubavnu poruku i to bas fino zvucalo rimovalo se..i ona mi je rekla : Mrš,ba!Kakva ti je ovo poruka, nemoj mi prepisivat ljubavne sms sa interneta ...nije vjerovala da sam ja tu poruku sklepo
-
PalaSa Marsa
#150 Re: Jeste li romanticni?
Mozda su saznale da si napis'o i jednoj i drugoj pjesmu, pa si zato dobio nogukiki-miki wrote:grunt wrote:u zivotu sam napisao dvije ljubavne pjesme za dvije razlicite djevojke,i ubrzo poslije toga su me obje ostavile
,nikada nisam saznao zbog cega
![]()
![]()
![]()
Zamisli samo kakve su ti one bila kao inspiracija