al ponekad se prisilim da pojedem nešto što mi se gadi
Kad sam kao mali igrao fudbala i ostalih dječijih zajebancija s rajom, često sam skapavo od žeđi jer nisam htio piti vodu iz flaše koju su druga djeca ubalila
Moderator: anex
Jesam, ja nikad nisam npr pojeo nista sto moja sestra spremi, imam je samo jednu i u vodu bi skocio za njom ali sa onim noktima kolike ima i sa raznoraznim lakovima i hemikalijama po njima meni ne treba da kuha, srecom udala se majstoru kuhinje tako da kad smo u gostima zet je zaduzen za kuhanje, a meni supergerberica wrote:Danima sam u cudu nakon jednog razgovora sa mojim bivsim komsijama.
Ovako.Jednom godisnje sjedimo sa mojim bivsim komsijama i to kada odemo u moje krajeve.Odrasla sam sa njihovom kcerkom,zajedno se igrale lutkica,poslije isle u skolu,izlazile i tada je dosao rat i svi se razletili po cijelom svijetu.
Neki dan sjedim sa njenim roditeljima,pricaju mi kako je ona,bla,bla i u sred price njen otac koji je inace jako gadljiv rece"Bili smo mi kod nje 3 mj. ali ja nisam nista htio jesti sto ona skuha,zena moja je kuhala".![]()
Ja u cudu pokusavam da dokucim razloge,ni on sam ih nije rekao,ali se pitam kako jedan otac moze tako djetetu svom uraditi.Koliko se sjecam ona nije tada kuhala kada smo se druzile,ali je vodila racuna o higijeni koliko i ja.
Moji roditelji jesu osjetljivi po tom pitanju,ali da mi tako kazu ja bih umrla od bruke,a njih se sto se kaze odrekla preko novina.Inace slovim za jako dobru kuharicu,jako pedantna osoba,ruke stalno perem kada kuham,ne dam da mi djeca setaju dok sam ja u kuhinji.
Da ne pisem dalje,posto mene ovo zgrozava molila bih vas za vase misljenje o tome.
Jeste li gadljivi(ne znam drugi izraz za to)![]()
Da za vas tako otac kaze ili majka kako biste vi reagovali![]()
Molim iskrene odgovore.
znas sta ja kazem? U restoranima kad jedem(a to je rijetko),ne vidim ko pravi i kako pravi..pa mogu zmireci pojestiHopkins wrote:Ovi gadljivi, prvo malo razmislite iz kakvih fildzana i casa pijete u kaficima, ili kakvim escajgom jedete u restoranima, pa onda gledajte dalje.
iz dna duše wrote:To što se ocu gadi da jede ono što kćerka skuha mislim da nema veze sa higijenom. Kako neko već spomenu, ova izjava i ovakvo ponašanje su više posljedica poremećenog odnosa između kćerke i oca, a da možda ni on ni ona, nisu svjesni toga...
santasgirl wrote:ja nisam uopste gadljiva, a pritom mislim da sam u hranni nekoliko puta nasla i bubasvabu (u hotelu u Makarskoj) i dlaku i svasdta ali me to nije sprijecilo da je jedem. Mozda sam grozna, ali sta cu![]()
Ama nije isto, nego mi nije jasno da covjek takvo sto moze javno reci za svoju kcerku ma kako losa kuharica bila.Mr.Penguin wrote:Izgleda tebi je isti pojam kcerke i kuharice, ako je losa kuharica ne znaci da je losa kcerka.
Jel još onda obližeš dlaku poslije ako ostane dio krompira na njoj?stetoskop wrote:Meni je ćejf kad nađem dlaku u piti, pa fino otcijepim taj komad pite, uhvatim za dlaku i polako sa njom taj komad prinesem do usta, zapnem zubima i izvučem tu dlaku iz pite.